Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Riauka

4u.gif Aš gimdžiau pas Riauką, o visą nėštumą lankiausi pas Riaukienę. Nu nieko geriau ir negalėjau įsivaizduoti. thumbup.gif Gimdymas buvo komplikuotas, bet jo dėka viskas įvyko sklandžiai. Už savo sūnelį sveiką ir gyvą galiu dėkoti šiems gydytojams 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką nors bloga visada apie visus galima pasakyt, visi mes žmonės ir visi klystam, o jau kas liečia kalbos manieras tai lygiai taip nuo kiekvieno mūsų žodžio kitas asmuo gali įsižeist ir nėr čia ko kelt skandalo, visi galim ne taip suprast, kiekvienas skirtingai auklėtas, jei jau nepatinka kai žmogus nevyniodamas į vatą sako tai čia kita bėda, mūsų mokyklos direktorius visada sakydavo, kad moteris ne žmogus ir pan. tai gal jį reikėjo įskųst švietimo skyriui, man geriau karti teisybė į akis nei kad apsimetimas, kas iš to kad gydytojas aplink tave šokinės vaidins, kad tavim rūpinasi o už durų išėjęs spjaudysis ir keiksis tegu geriau į akis koliojasi bent žinosi ko tada iš jo laukt, kaip sako nėra to blogo kas neišeitų į gera, nepatiko gydytojas pas jį daugiau neisi susirasi geresnį, kuris patiks
Atsakyti
QUOTE(Spyglutė @ 2007 08 31, 17:06)
Ką nors bloga visada apie visus galima pasakyt, visi mes žmonės ir visi klystam, o jau kas liečia kalbos manieras tai lygiai taip nuo kiekvieno mūsų žodžio kitas asmuo gali įsižeist ir nėr čia ko kelt skandalo, visi galim ne taip suprast, kiekvienas skirtingai auklėtas, jei jau nepatinka kai žmogus nevyniodamas į vatą sako tai čia kita bėda,

Visiskai pritariu thumbup.gif
As pries beveik pusantru metu gimdziau pas si puiku gydytoja smile.gif Taip, pas ji kalbos kaip vandens. Bet kai pati zodzio neiskau kisenese tai man viskas buvo super biggrin.gif Svarbiausias dalykas buvo tai,kad nuo pirmos iki paskautines isvykimo minutes rupinosi ir maziuku ir manim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 03, 16:03)
as planuoju gimdyti tiksliau cezari pas Riauka, gal teko kam darytis cezari pas ji?

Man truputuka daugiau kaip pries menesiuka gyd. Romualdas Riauka atliko cezario pjuvio operacija - viskas vyko sklandziai ir as asmeniskai likau viskuo 150% patenkinta! Taigi galiu rekomenduoti ir si daktara ir gimdyti butent "Mazylyje"
thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2008 03 31, 12:25)
Gal galetumet parasyt kiek davet pinigeliu R. Riaukai?? Planuoju ir as pas ji lukstentis  ax.gif

900 (iskaitant 200anesteziologei) ir likau labai patenkinta, jis tikrai vertas tu pinigeliu, antra pipiriuka taip pat zadu eiti pas ji smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijag321 @ 2008 04 03, 09:13)
900 (iskaitant 200anesteziologei) ir likau labai patenkinta, jis tikrai vertas tu pinigeliu, antra pipiriuka taip pat zadu eiti pas ji smile.gif  4u.gif

O jis pats pasako ta kaina? Ar cia "oficiali" kaina ar tik jam i rankas?
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2008 04 05, 14:18)
O jis pats pasako ta kaina? Ar cia "oficiali" kaina ar tik jam i rankas?

Čia bus "į rankas" - o kokia suma, manau priklauso nuo gimdymo sudėtingumo t.y. eigos, komplikacijų, ir t.t.
Šiaip tikrai po visko tau jis pasakys kiek ir kada... bet +/- 1000Lt., jei tariesi iš anksto, reik turėti..., nes jei dar imsi mokama palatą... mirksiukas.gif
Ką labai labai rekomenduočiau!!! wub.gif Nes ir tau po visko norėsis ramybės ir kūdikėliui taip pat... nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste1 @ 2009 01 16, 13:36)
Gal kas neseniai gimdet pas Riauka ir nepagailetumet atsiliepimu? Nes ziuriu labai seni irasai jau cia, va o as galwoju pas ji gimdyt neuzilgo, tai noretusi sviezesniu komentaru smile.gif

as gimdziau pas ji ir pries 4,5men ir pries beveik du metus, ir abu kartus likau laaabai patenkinta.ir dar gimdyciau, ir gimdysiu jei jis dar dirbs kai bus tas trecias lotuliukas.gif as pas ji abu kart jauciaus kai po vistos saprneliu tongue.gif man patinka , kad jis nemala s..., sako tiesiai kaip kas yra.as ir lankiausi pas ji iki gimdymo.man tai liux thumbup.gif jei noretum ko konkreciau paklaust, rasyk i az mielai atrasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijag321 @ 2009 02 16, 00:17)
as gimdziau pas ji ir pries 4,5men ir pries beveik du metus, ir abu kartus likau laaabai patenkinta.ir dar gimdyciau, ir gimdysiu jei jis dar dirbs kai bus tas trecias lotuliukas.gif  as pas ji abu kart jauciaus kai po vistos saprneliu tongue.gif man patinka , kad jis nemala s..., sako tiesiai kaip kas yra.as ir lankiausi pas ji iki gimdymo.man tai liux thumbup.gif jei noretum ko konkreciau paklaust, rasyk i az mielai atrasysiu 4u.gif

Aš gimdžiau pas jį prieš6,5mėn, irgi esu labai patenkinta, na, tik pinigėlių tai nemažai tai kainuoja, bet....verta blush2.gif Labai gerai parašei dėl to saugumo jausmo su juo thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau pas si daktara pries desimt dienu. Ir tikrai esu labai dekinga ir patenkinta viskuo, pradedant gimdymu ir prieziura po gimdymo. thumbup.gif Nes po pirmo gimdymo komplikaciju antroje ligonineje, sikart viskas buvo kitaip, nes daktaras viska zinojo ir buvo viskam pasiruoses. Zodziu, jei gimdyciau dar karta, tai tikrai rinkciausi R.Riauka thumbup.gif
Atsakyti
liepos pab. gimdziau smile.gif tai teko per dvi pamainas smile.gif) pirmoje pas Riauka smile.gif tai tikrai patiko! smile.gif zino ka daro ir ka sako wink.gif atrosios pamainos atstoves nelabai prisiminti noriu biggrin.gif
Atsakyti
Spalio 11 d. pagimdziau savo dukriuka smile.gif Gydytojas buvo butent R. Riauka. Super, tiek is zmogiskosios, tiek is profesionalios puses. Negaliu pasakyt nei vieno pikto zodzio.
Atsakyti