Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Riauka

Pas R.Riauka gimdžiau prieš daugiau kaip 3 metus. Fantastinis gydytojas. thumbup.gif Gimdymas buvo komplikuotas, bet tai išaiškėjo tik gimdymo metu. Jo dėka turim mergaitę. Atliko viską kaip reikia. Buvau net nesusitarusi. Atvažiavau, pataikiau ant jo budėjimo. Gimdymo pabaigoje turėjo keistis pamaina doh.gif , bet išbuvo gimdymą iki galo. Visa priežiūra buvo puiki, neturiu jokių nusiskundimų. Prieš išvažiuojant atsidėkojant davėm 200 Lt. Užteko. Tikrai nėra brangininkas. Tai savo darbo profesionalas! Tą galiu drąsiai pasakyti, nes (kaip minėjau) jokių piniginių sandorių ar "užsisakymų" iš anksto nebuvo.

O dėl juokelių... Kiekvienas turim savo stilių. Man jis tiko. biggrin.gif

Ir palatą vienvietę Mažylyje galima užsisakyti ne už šimtus. Ten įkainiai buvo nustatyti. Rodos parai apie 25 ar 35 Lt kainavo.

Atsakyti
Fainuolis gydytojas, gimdžiau ne pas jį, bet vizitavo mus po gimdymo. Tai mano dukrytei pravardę įtaisė - meškukas smile.gif
Atsakyti
na ir man teko guleti Mazylyje su gresianciu, ir kaip tik sis gydytojas mane prieme. nu geresnio daktaro net isivaizduoti negaleciau ax.gif rupestingas ir smaikstus, visada sako kaip yra ir negrazina nieko cool.gif nu as buvau labai patenkinta 4u.gif zadu gimdyti ten, ir tikiuosi pataikyti ant jo pamainos smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sis daktaras dare man ambrazija..nezinau tokio gyvulio dar nesu macius...po proceduros verkiu,o daktaras sugeba pasakyt nebuvo ten dar jokio vaiko..stilium nezliumk cia...tokio grubaus daktaro dar sutikus nebuvau,begt kuo toliau nuo tokiu...buvau dideliam soke,pamirsau i kisene idet tai gal del to taip elgesi su manim,bet baisu....pati galvojau kazkur kreiptis ir papasakot...yra dar zmoniu,kurie visa tai mate.....
Atsakyti
Puikus gydytojas ismanantis savo darba,labai rupestingas thumbup.gif Mano abu nestumai buvo komplikuoti gimdymai taip pat tiksliau abu cezariai. Sitam gydytojui visa gyvenima liksiu dekinga uz isgelbeta savo ir dukrytes gyvybe. Didelis aciu jam 4u.gif
Atsakyti
Gydytojas profesijonalas superinis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2010 01 03, 21:18)
Sis daktaras dare man ambrazija..nezinau tokio gyvulio dar nesu macius...po proceduros verkiu,o daktaras sugeba pasakyt nebuvo ten dar jokio vaiko..stilium nezliumk cia...tokio grubaus daktaro dar sutikus nebuvau,begt kuo toliau nuo tokiu...buvau dideliam soke,pamirsau i kisene idet tai gal del to taip elgesi su manim,bet baisu....pati galvojau kazkur kreiptis ir papasakot...yra dar zmoniu,kurie visa tai mate.....

Man irgi darė abraziją. Nesusidariau malonaus daktaro įvaizdžio. Atsigulus ant operacinio stalo surėkė - "Kelk subinę", suprask, pasitrauk toliau.. Nesakyčiau, kad pati reagavau per jautriai, tai kas nutiko priėmiau natūraliai, tačiau nuoširdžiai tikėjausi malonesnio bendravimo. Gal su gimdyvėm jis elgiasi kitaip, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 28, 17:10)
doh.gif Nieko jam nesakei? pinigėkių aišku nedavei... cool.gif

Nedaviau. Nemačiau už ką. Mačiau kaip bendrauja dar prieš operacija, o aš linkus atsilygint už malonų bendravimą, o ne jį nusipirkti. Man pasakė, kad nėštumas nesivystė dėl cistos, kuri yra didesnė už gimdą apie 9 cm dydžio. Sako per pusę metų gal išnyks, o jei NEPASTOSIT arba neišnyks operuosim. Bet kaip aš galiu norėt pastoti vėl su ta cista, jei ji trukdo vystytis vaisiui..Išėjo taip pareiškęs, tai taip ir likau stovėt, sesutė pasakė" Nueisit pas savo gydytoją ir išsiaiškinsi, o čia daug sako, bet niekas neišku."

Gal jis geras kai į kišenę įdedi, bet ar tokie turi būti medikai.. ax.gif
Atsakyti
Grubokas ,bet geras specelistas thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif as pas ji gimdziau tiksliau cezario pjuvi dare.fainas gydytojas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nustebau radus sio gydytojo tema:) as pas ji gimiau pasirodo, na tiksliau tik jo deka r gimiau, mama pasakojo, kad ypatingas gydytojas,..neuzilgo ir paciai gimdyti, gal sakau ir man pas ji nuvaziuoti..? o kaip del echoskopo? ar sis gydytojas echoskopuoja? jei taip tai kokia tvarka..? kaip tik turiu siuntima, ir nzn kur cia ta echoskopa pasidaryti, gal sakau butu puiki proga susipazinti..? patarkit smile.gif
aciu:)
Atsakyti
Pasiskusiu ir as,tokio daktaro net neverta vadinti daktaru,grubus,istisai rekia,dare abrazija,pasekmes -like vaiko dalys verysad.gif issivysciusi mazakraujyste,nukraujavimas -10 kg,kraujo perpylimas,dusulys iki negalejimo ir uzpuliavusi gimda doh.gif gydymasis privaciose klinikose,vel isvalymas ir begales vaistu,savim paciai pasirupinti nulis sancu,jau nesneku apie savo 2 metu suneli kurio nemaciau dvi savaites verysad.gif net mano gine patare kreiptis i teisma,tokie dalykai ne kasdieniai,dar mastau pirmiausia noriu nors kazkiek sustipreti verysad.gif
Atsakyti