Įkraunama...
Įkraunama...

Ernesta

QUOTE(GieNa @ 2007 05 23, 17:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man irgi kazkaip graziau ant berniuko sis vardas skamba, turbut todel ir mano GieNiukas Ernestas yra bigsmile.gif Jei butu gimus mergyte buciau davus kitoki varda ax.gif

o man kažkaip atvirkščiai, mergaitiškas vardas mieliau skamba smile.gif mano pažįstama Ernesta- smulkutė labai simpatiška mergina, dėl to man šis vardas dar gražesnis thumbup.gif
Atsakyti
grazus vardas
Atsakyti
visai grazus
Atsakyti
Grazus grazus smile.gif

ir gan retas.. pazystu tik pora merginu ir viena vaikina tokiu vardu smile.gif
Atsakyti
Gražus
Atsakyti
Nepatinka
Atsakyti
mano dukterėčia yra Ernesta, labai graži mergaitė, tai ir vardas atrodo garžus visai biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyti,kad jis negražus ar neskambus koks tai.....nes mano dukros vardas Ernesta-----tai galiu drąsiai teigti,kad graži panelė manoji Ernesta.Tai ne vardas ją puošia,o ji vardą bigsmile.gif
Atsakyti
grazus vardukas wub.gif
Atsakyti
Nežinau, kas čia per sutapimas, bet pažįstu porą Ernestų, nu gi nepuošia jos to vardo nors tu ką... doh.gif Nerinkčiau šio vardo savo dukrai, nes kažkodėl jis man labai vyriškas , ir reikšmė "rimtas" kažkaip dar to vyriškumo daugiau priduoda tongue.gif
Atsakyti
grazus, bet gan daznas...
Atsakyti
Vardas kaip vardas, bet man asmeniškai yra šimtai gražesnių vardų ir savo dukrai tokio vardo tikrai neduočiau schmoll.gif
Atsakyti