Sveiki

man panasi situacija kaip REDAI PAULIKIENEI. Taip pat nedidelis nestumas (12sav.)ir as labai pergyvenu del busimo maziuko

Persisaldziau gana stipriai, jau beveik savaite, kai sveikata tai geresne, tai blogesne

jauciuos kalta, kad nieko beveik nesiimu (matyt, del to, kad visad savo atzvilgiu buvau ir tebesu truputi "mazochiste", bet dabar juk maziukas pilvelyje....) Arbatas pradejau gert tik vakar, temperatura per ta laika tik dukart buvo pakilusi, neauksta. Kosciu. Naktimis ypac stpriai. Situacija komplikuoja dar ir tai, kad sis nestumas man gan anksti po pirmo vaikelio, kuriam dar tik 5men. ,ir as kasdien su baime gyvenu, kad galiu ji uzkresti

taip pat del to, kad nesu sustiprejusi po gimdymo ir tai kazkaip gali paveikti leliuka

pas gydytoja vis del to einu (ryt), kad ir kokia cia visoms pasirodziau siaubune

taciau vis tiek:
LABAI PRASAU MAMYCIU PATARIMO, (KA MAN SIANDIEN DARYT, KAIP JAUSTIS), PAGUODOS AR GAL NET PABARIMO
Beje, bandziau PROSPAN AKUT tirpias tabletes ir ISLA MOOS pastiles, taciau pabijojau pratest. Su gydyt. deja susisieksiu tik ryt vakare