QUOTE(Butaforija @ 2007 03 25, 13:39)
Sveikos

man 8 sav. ir persalau, jauciuosi klaikiai

persti gerkle, o nakti dar kosulys uzpuola sloga didziausia, bet beda tame, kad pas mane yra ta chroniska sloga ir jau tesiasi apie 7 metus as be purskaliuko i nosi niekur neeinu, o dabar neiznau ka daryt, nes taip uztekdavo du kartus ipurksti vaikstuku ir visa para galejau but rami, o kai persalau sloga pereina matyt i sinusita

bijau kokius purskaliukus ir naudot, nes pazistama gydytoja apreke, kad juos naudoju, ,bet ka man daryt, juk kazkaip gydytis reikia

jei tik persalimo metu naudociau, gal ir neiko baisau, o juk man reikes juos naudot visa

labiausiai bijau, kad aerozoles nepakenktu mano zirniukui
Tu gal pabandyk pas savo gydytoja paklausti ar galima ji naudoti?? ir isbandyk liaudiskas priemones, pasildyti nosi su isvirtu kiausiniu, pakvepuoti garais su druska, tepaliukais pasitepk.
Beje, gal kas zino ka galima gerti nesciajai vietoj analgino? man jau nuo kokiu 13 metu labai daznai skauda galva, ir buna kad iki vemimo.. tai visada isgeriu anaglina ar ibuproma, tai padeda. O dabar esu

ir nemanau kad ta galima gerti. bandziau i konsultacijas rasyt, o musu ginekologe neatsako i klausymus

Gal kas ka zinot? Ka galima vartoti nuo galvos skausmu. tepaliukai nepadeda...