As tai kai buvau pas daktara tai sako nesikankink su tom arbatom.... mane jau pykino net nuo minties apie jas...
ir tave tu lasiuku...
kazin ar galima coldrex?
QUOTE(JarasieneO @ 2009 03 06, 10:07)
Visa musu seimyna apsirgo ir as
geriu OSCILLOCOCCINUM ii juoda arbata su daug citrinos.Norejau mamyciu paklausti ar galima man gerti Gripolis arbata, ar ji nepakenks leliukui? 

ne i tema, bet kazkaip nestumas permazas....
QUOTE(Karvute @ 2009 03 06, 15:53)

ne i tema, bet kazkaip nestumas permazas....
Testas parode ir daktare patvirtino

Sveikos nestukes-ligoniukes
man yra pati nestumo pradzia, tik 7 savaiteles, o jau sugebejau pasigauti virusa: skauda gerkle, koseju, temperatura buvo pakilusi net iki 38,5 tai geriau paracetanolio. Gydytoja patare pagerti kas valanda INFLUCID, tai lygtais pagerejo, nebekyla tokia auksta temperatura.
Labai pergyvenu, kad mano virusas nepakenktu leliukui.

Labai pergyvenu, kad mano virusas nepakenktu leliukui.
Kai tik sužinojau, kasd esu
, iš karto susirgau, temperatūra kelias dienas laikėsi 38
Bet išsigulėjau ir pasveikau. Labai pergyvenau, kad nebūtų kas nutikę mano leliukui. Tfu tfu tfu viskas gerai. Augam gražios ir didelės

Uksne, labai gerai nuteikė tavo žodžiai
Nežinau, kas darosi, paskutinį kartą sirgau prieš tris metus, negriebė manęs jokie gripai ir kiti virusai. Pirmąjį nėštumą irgi pragyvenau švari, nepasigavau jokių virusų, nu jau antras nėštumas tai kažkokia katastrofa
Nežinau ar čia organizmas taip nusilpęs, ar taip į nėštumą jautriai suregavo. Būdama 5-6 sav. susirgau angina, kurios gyvenime nesu turėjusi
, paskui kažkoks faringitas pripuiolė. Praėjo 3 sav. ir ką gi - baisinė sloga. gydytoja liepė mažiau nervuotis, nes mano nervai pakenks labiau nei ligos. Nežinau kaip tas mano leliukėlis ten laikosi, kai mamą nuolat nuodija visokios bjaurybės. gydytoja sakė, kad jei virusas pakenkė leliui, įvyksta persileidimas, bet forume prisikaičiau visokių pasakojimų, tai negaliu dabar ramiai miegot.

Nežinau, kas darosi, paskutinį kartą sirgau prieš tris metus, negriebė manęs jokie gripai ir kiti virusai. Pirmąjį nėštumą irgi pragyvenau švari, nepasigavau jokių virusų, nu jau antras nėštumas tai kažkokia katastrofa

QUOTE(Erina @ 2009 03 24, 20:43)
Uksne, labai gerai nuteikė tavo žodžiai
Nežinau ar čia organizmas taip nusilpęs, ar taip į nėštumą jautriai suregavo. Būdama 5-6 sav. susirgau angina, kurios gyvenime nesu turėjusi
, paskui kažkoks faringitas pripuiolė. Praėjo 3 sav. ir ką gi - baisinė sloga. gydytoja liepė mažiau nervuotis, nes mano nervai pakenks labiau nei ligos. Nežinau kaip tas mano leliukėlis ten laikosi, kai mamą nuolat nuodija visokios bjaurybės. gydytoja sakė, kad jei virusas pakenkė leliui, įvyksta persileidimas, bet forume prisikaičiau visokių pasakojimų, tai negaliu dabar ramiai miegot.

as irgi pirmaji nestuma buvau sveikuole, o dabar kai pripuole gripas, tai neatsikratau. Praeita penktadieni nejau i darba, lyg ir pasveikus per savaitgali jauciausi, tai pirmadieni vel i darba keliavau. ir vel atkritau... siandien zingsniuosiu pas daktara. bijau citrinos daug gerti, kad vaikui alergija neissivystytu. Paprasiau drauges kad atveztu liepziedziu, nes pati nieko tinkamo neturiu, bandysiu gydytis. Nes cia Airijoj kiek girdejau net nesciom antibijotikus raso... Tai pas daktara daugiau del biuletenio o ne del patarimo reikia keliauti. Ziuresiu ka man pasakys... Net nezinau kuom daugiau gydytis...
Va grizau is daktaro, tai kazkoks liurbis. Sakau man gripas. O jis tik kaip nesciajai spaudima pamatavo, pilva , kojas paspaude ir sako viskas ok. As klausiu o ka man del gripo daryti. Sako, nieko, vis tiek negali vaistu jokiu gerti del kudikio. Kazkoks pravalas. Nepaklause, nei ar auksta temperatura, ar kosciu, ar sloga, ar dar kas, tik paklause kodel uzkimus... Nenorejau su tokiu liurbiu as ten gincytis. Galvoju, vis tiek reiskia niekuom nepades. Dar tiesa paklausiau ar galesiu i darba eiti, sako, jo, kodel gi ne.... Visai nieko nebesuprantu, kaip taip be atsakomybes, kas cia per gydytojas... gersiu liepziedziu arbata kai drauge atves, sedesiu namie, o jei iki pirmadienio nepageres, eisiu pas kita gydytoja... O kai internete prisiskaitau apie galimas komplikacijas tai baisu darosi... Patarkit jei kas zinot liaudisku receptuku, nes visai pasimetus esu...
Gėriau liepžiedžių arbatą, kažkur čia forume prisiskaičiau, kad tempą muša toks įdomus metodas: acte suvilgyti kojines ir jas užsimauti, tada užsidėjau maišiukus ant kojų ir dar vienas kojines. Vyras juokėsi iš mano mistinių metodų, nu bet ką daryti griebiausi visokios "magijos" kad tik greičiau tą tempą numušti. Nežinau ar liepžiedžiai ar actas padėjo labiau, bet temperatūra nukrito gan greitai.
Citrinos su medum gydytoja leido valgyt. Dar česnaką gryną valgiau ir išsikapanojau.
Citrinos su medum gydytoja leido valgyt. Dar česnaką gryną valgiau ir išsikapanojau.
Labutis, itariu kad galiu buti
ir apsirgau, sloga ir truputi gerkle skauda
patarkit kaip gydytis,ar nepakenks leliui

QUOTE(saulyte2 @ 2009 04 03, 12:03)

Atsiliepkit mamytes, man neramu kad esu apsirgusi

QUOTE(saulyte2 @ 2009 04 03, 12:03)

Neuzsiimk savigyda, ypac su vaistais, nes gali leliui pakenkt. Jei gerkle persti, mazdaug kas dvi val. skalauk drungna medetku arbata. as pati kankinaus pulinga angina 2savaites