Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(jurguze @ 2009 04 04, 15:38)
Neuzsiimk savigyda, ypac su vaistais, nes gali leliui pakenkt. Jei gerkle persti, mazdaug kas dvi val. skalauk drungna medetku arbata. as pati kankinaus pulinga angina 2savaites

gerai kad man nera pulinga, tik truputi skauda ir biskuti prikimus, sloga yra, bijau kad nepakenktu verysad.gif
Atsakyti
aš neštumo pabaigoje (vasara) pasigavau baisine sloga.. to rezultatas... labai greitai pradejo senti placenta, sumažejo vaiko aprupinimas deguonimi, ir to pasekoje, teko gimdyti su skatinamaisiais, nes vaiko jau nebegalejau ilgiau nešioti (aišku po slogos pratempiau iki pat termino).. bet jeigu ne tas placentos pasenimas, tai bučiau ir ilgiau dukryte panešiojusi ir galbut pati pagimdžiusi...
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 04 04, 17:07)
gerai kad man nera pulinga, tik truputi skauda ir biskuti prikimus, sloga yra, bijau kad nepakenktu  verysad.gif

Tai gerk daug arbatos ir neleisk, kad temperatura uzkiltu
Atsakyti
na as pasigavau baisia sloga dabar ir dar pakosau doh.gif nzn net ka daryti, gal patarsit kaip gydytis? g.gif bijau, kad leliukui nepakenktu.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atide1985: 07 balandžio 2009 - 10:05
QUOTE(atide1985 @ 2009 04 07, 11:05)
na as pasigavau baisia sloga dabar ir dar pakosau doh.gif  nzn net ka daryti, gal patarsit kaip gydytis? g.gif

Gerk arbatu ir pursk i nosi juros vandens
Atsakyti
gerai jei nepykina nuo to juros vandens, nes man tai vos i gerkle jis papuola tai apsivemti galiu..nenestumo metu tai nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 04 07, 11:05)
na as pasigavau baisia sloga dabar ir dar pakosau doh.gif  nzn net ka daryti, gal patarsit kaip gydytis? g.gif bijau, kad leliukui nepakenktu.. verysad.gif

Madam, jusu nestumui (36sav) jau nepakenks, svarbu iki gimdymo susitvarkyti, kad neturetumet promblemu su stumimu, kvepavimu, vaistais ir t.t.

sloga labai gerai gydo Vibrocilio lasai - vaiksiki, bet padeda super, per nestuke.gif tik jais ir gelbejausi. nuo gerkles visos palstiles is eiles kas valanda. as emiau tantum verde, faringodol, trachistan (?) gerkle purskiau su Proposol (naturalus)

iki 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nuo slogos man geriausiai juros vanduo (jau 4 diena kaip sloguoju ir sloga praktiskai baigiasi), o nuo gerkles tai man stebuklingai padeda kompresai su karsta virta bulve rolleyes.gif man biskeli juokingai skambejo, kai drauge pasiule, bet tikrai labai padeda - ypac,jei dedi ta kompresa, vos tik pajunti pirmus simptomus. ir pasidaryt lengva - isverdi su lupenomis, po to dedi ant medziagos (as tai ant vadnamosios "marles") ir sutrini su sakute.
Atsakyti
As kai susirgau, nuejau pas daktares, ji mane nusiunte pas ginekologe, tada ir suzinojau,kad as nescia. Man tada buvo 6 savaites ir daktares liepe imti biuleteni, gerti arbatas ir guleti lovoj. Daug miegojau, temperatura svyravo, bet nebuvo auskta. Vaistinese buvau pirkusi arbatzoliu nuo pusles uzdegimo ir nuo slogos, bet nepadejo. Tai geriau vitaminus, geriau paprastas arbatas su medumi. Nuo slogos lasinausi vaistus kurie nekenkia vaisiui ir geriau tabletes nuo pusles uzdegimo is uogu ekstrakto, ir man padejo visa tai isgyti,gydziausi 2 savaites. smile.gif
Atsakyti
Kuo gydyti sausą kosulį? Baigia užpjauti jis mane verysad.gif Ar galima nestuke.gif inhaliuoti eukaliptu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 16 balandžio 2009 - 19:02
QUOTE(Sinuhas @ 2009 04 16, 20:02)
Kuo gydyti sausą kosulį? Baigia užpjauti jis mane verysad.gif Ar galima nestuke.gif inhaliuoti eukaliptu?

as pries kelias savaites persirgau kazkokiu virusu, tai visdar yra islikes sausas kosulys ir niekaip nepraeina, tai man gydytoja kaip tik liepe inhaliuoti eukaliptu, bet as kazkaip niekad nesu to dariusi tai net nezinau koki ta eukalipta pirktis ir kaip ten ka tiksliai daryt blush2.gif
Atsakyti