Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

QUOTE(Gidli @ 2010 02 23, 08:46)
matai as tau apie personala nieko pasakyt negaliu nes man aisq buvo viskas tiesiog liuks, as is kauno vaziavau i visagina gimdyt kadangi mano mama ten akusere dirba

Tada suprantama....o tavo mama lietuve????bus ten nors kalbančių lietuviškai? bigsmile.gif
Atsakyti
Negi niekas negimdo Visagine? g.gif smile.gif
Atsakyti
Gimdys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 02 22, 12:14)
dekoju uz informacija....
na manau daug gimdanciu Visagine tikrai nera, todel galima guleti bus ir vienai biggrin.gif
labai jau mazai pasisakančiu ax.gif tai delto ir sprendžiu..
o kaip tau personalas?

paprastai ten nemazai gimdyviu buna, bent kai as gimdziau, tai beveik visos palatos buvo uzimtos, nes i Visagina vaziuoja gimdyti ir is aplinkiniu kaimu ir miesteliu.
Man nelabai patiko gydytojai tuo, kad mane skatino man nezinant. Nors nebuvo jokiu tam priezasciu verysad.gif pernesiojimas buvo tik 1 diena. Ir niekas man nenorejo aiskinti, ka ten daro, sake, kad nospos man suleido, bet manau visgi kad ne nospa paskatino gimdyma g.gif
Na po gimdymo, tai jau viskas buvo gerai, visi rupestingi, geri...
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2010 02 27, 12:51)
paprastai ten nemazai gimdyviu buna, bent kai as gimdziau, tai beveik visos palatos buvo uzimtos, nes i Visagina vaziuoja gimdyti ir is aplinkiniu kaimu ir miesteliu.
Man nelabai patiko gydytojai tuo, kad mane skatino man nezinant. Nors nebuvo jokiu tam priezasciu  verysad.gif pernesiojimas buvo tik 1 diena. Ir niekas man nenorejo aiskinti, ka ten daro, sake, kad nospos man suleido, bet manau visgi kad ne nospa paskatino gimdyma  g.gif
Na po gimdymo, tai jau viskas buvo gerai, visi rupestingi, geri...

blink.gif blink.gif
Siaip tai neturetu meluoti daktarai.
Net idomu kaip tokiu atveju reiktu elgtis ir kokias teises turi pacientas.

As labai buciau pasipiktinus jei mane apgaudinetu ar pan...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 02 27, 20:42)
blink.gif  blink.gif
Siaip tai neturetu meluoti daktarai.
Net idomu kaip tokiu atveju reiktu elgtis ir kokias teises turi pacientas.

As labai buciau pasipiktinus jei mane apgaudinetu ar pan...

manau, kad gal as ir pati kalta, reikejo pries tai dometis kaip ir kas buna, ko galiu laukti. O situacija buvo tokia, kad poliklinikoje gine pasake pasiruosti ir eiti i gimdymo namus ir ten daktarai mane paziures ir nuspres ka daryti. Kiek zinau, viskas buvo tvarkoj. Pagulde mane i priesgimdymine palata, ir pastate laseline. Kai paklausiau, ka jie ten suleido, sake, kas nospa. Pasimeciau, nes labai bijojau gimdymo, nusprendziau pasitiketi.... Ir tik po gimdymo supratau, kad mane skatino. Ka dabar padarysi, aciu Dievui vaikas gime sveikas, as laiminga, tad nelabai ir pykstu. Tiesiog, kad kitom butu pamoka!
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 02 23, 11:39)
Tada suprantama....o tavo mama lietuve????bus ten nors kalbančių lietuviškai? bigsmile.gif

deja ne bet ne tu vienintele ten lietuve smile.gif susisnekesit smile.gif o ir gerai kalbanciu lietuviskai tai tikrai yra ir akuseriu ir vakus priziurinciu seseliu
Atsakyti
Idomu daro jie epidura?
Atsakyti
Gidli, o kaip ten su gimdymo naturalumu? Ar daznai naudoja stimuliavima, nuskausminamuosius?
Atsakyti
Lietuviu ten yra, man atrodo, kad vaikus priziurincios gydytojos lietuves.
QUOTE(Grazioji @ 2010 03 01, 12:39)
Gidli, o kaip ten su gimdymo naturalumu? Ar daznai naudoja stimuliavima, nuskausminamuosius?

As ne Gidli, bet kaip auksciau buvau parasiusi, kad jie ten tai daznai praktikuoja. Todel pries gimdyma zinokit, ar reikia jums to, ar ne. Kuo naturaliau gimdysit, tuo geriau. Butinai klauskit, ka jie ten jums lasina.
Atsakyti
[quote=Grazioji,2010 03 01, 14:09]
[/qu

Man taip pat pasirodė, kad skatinti labai mėgsta. Skatino su pirmu, nes pernešiojau. Ir nors antrą gimdžiau po 6 metų, pasiklausę ar su pirmu skatino, labai siūlė ir su natru, mat viskas jiems per lėtai vyko. Aš atsisakiau, tad buvo nelabai patenkiti, kad gimdžiau 2 val. nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kleof,2010 03 03, 15:54]
[quote=Grazioji,2010 03 01, 14:09]
[/qu

Man taip pat pasirodė, kad skatinti labai mėgsta. Skatino su pirmu, nes pernešiojau. Ir nors antrą gimdžiau po 6 metų, pasiklausę ar su pirmu skatino, labai siūlė ir su natru, mat viskas jiems per lėtai vyko. Aš atsisakiau, tad buvo nelabai patenkiti, kad gimdžiau 2 val. nakties lotuliukas.gif
[/quote]
O kuom tas skaniminas yra blogai?laukiuosi pirmo, tai nežinau blush2.gif
Papildyta:
Taip pat noreciau suzinoti ar vyrui leidžiama pasilikti?
Ir jusu manymu ar reikalingas tarimasis su gydytoju? g.gif
Atsakyti