Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

QUOTE(Agni'85 @ 2007 03 02, 12:48)
Na man siap visai nieko buvo gimdyti  visagine  thumbup.gif Labai fainos akuseres,gydytojai (ne visi)  thumbup.gif Tik prieminejo gimdyma gydytojas labai grieztas  blush2.gif net malonaus zodelio man nepasake,tik reke:kad saremiai ne tokie,kad stumi ne taip ir t.t.Tai atsigules ant pilvo ir praktiskai isstume.O kaip faina kad kas pasakytu kokia tu saunuole ax.gif o tas tik pasake dabar bonke is taves  lotuliukas.gif

Jooo, jis toks.... verysad.gif Užtai aš džiaugiausi, kad kai atvažiavau, ne jis budėjo biggrin.gif . O visos moterėlės ten man visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Visagine gyvenu, bet ten negimdžiau tik mačiau geras ir gražias gimdyklas. Labai daug blogų atsiliepimų girdėjau. Visagine dirba rusai jie daug švelnesni vis klausinėja ar viskas gerai ar normalu ir t.t. rusai yra jautresni, bet proto atžvilgiu rusai truputi atsilikę (jie masto kitaip). Tad kam ko reikia jai švelnumo gimdykite Visagine, jai geriausios priežiūros gimdykite kitur. Nors ir kitur neaišku ar nepapuls koks neišmanėlis
Atsakyti
Aš ir Visagine gyvenu bet gmdyt kažkaip neišdrysau, kažkaip blogų atsiliepimų buvau nemažai girdėjusi, tai į konsultacijas vaikščiojau Visagine, o gimdyt važiavau į Ignaliną pas Dranenką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 03 12, 11:41)
Aš ir Visagine gyvenu bet gmdyt kažkaip neišdrysau, kažkaip blogų atsiliepimų buvau nemažai girdėjusi, tai  į konsultacijas vaikščiojau Visagine, o gimdyt važiavau į Ignaliną pas Dranenką  thumbup.gif

o kada ty gimdei? dabar gi ner jau Ignalinoj kur gimdyt....
aš tai irgi visa savo neštumą važinėdavau pas Dranenka....o gimdyt tai Visgine teks.
Papildyta:
Mamytės, gal kam teko tartis dėl gimdymo pas Liamina? jei taip kiek teko mokėti, ar jis pats pasakė kiek? Ir mokėti reikia po gymdymo ar gal bur dalį reikia duoti kai jau tarsimes?
Atsakyti
QUOTE(*Lexi* @ 2007 03 13, 17:09)
o kada ty gimdei? dabar gi ner jau Ignalinoj kur gimdyt....
aš tai irgi visa savo neštumą važinėdavau pas Dranenka....o gimdyt tai Visgine teks.
Papildyta:
Mamytės, gal kam teko tartis dėl gimdymo pas Liamina? jei taip kiek teko mokėti, ar jis pats pasakė kiek? Ir mokėti reikia po gymdymo ar gal bur dalį reikia duoti kai jau tarsimes?

Aš gimdžiau prieš 6 metus, dar ignalinoj gyvavo gimdymo skyrius thumbup.gif galiu pasakyt kai aš važiavau pas Dranenką tartis tai važiavau su Balzamo bonka, nes jis dar man echoskopą darė tai tuo pačiu ir susitariau ir bonką padaviau, o vyras jau už darbą sumokėjo, kai vaikelis gimė, kaip sako jau už jo atliktą darbą ir atlygi gavo, biggrin.gif beje jis man cezarį darė, ir šiaip manimi rūpinosi visą savaitę tai juo labai patenkinta buvau, gaila, kad jau Ignalinoje nėra gimdymo namų verysad.gif
Atsakyti
As givenu Visagine. Dar neteko cia gimdyt. Bet teks, pima karta. Seip as esu girdejus ir geru ir blogu atsilepimu, bet pagalvojus kur ju nera. Manau visur pasitaiko blogybiu. O apie Liamina, tai ir girdejus, kad gan grubus vyriokas. Bent as tai pas ji nenorecia papult schmoll.gif . As esu pas ji gidziausi, tai kaip gydytojas ji geras, bet grubus. O kiek esu girdejus tai jam moka. Jeigu ne jo pamaina reikia kviest is namu tai kainuoja 600 lt. O kaip ten istikruju, tai kas ten zino. Merginos netilekit pasidalinkit patirtimi daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2007 03 20, 14:05)
As givenu Visagine. Dar neteko cia gimdyt. Bet teks, pima karta. Seip as esu girdejus ir geru ir blogu atsilepimu, bet pagalvojus kur ju nera. Manau visur pasitaiko blogybiu. O apie Liamina, tai ir girdejus, kad gan grubus vyriokas. Bent as tai pas ji nenorecia papult  schmoll.gif . As esu pas ji gidziausi, tai kaip gydytojas ji geras, bet grubus. O kiek esu girdejus tai jam moka. Jeigu ne jo pamaina reikia kviest is namu tai kainuoja 600 lt. O kaip ten istikruju, tai kas ten zino. Merginos netilekit pasidalinkit patirtimi daugiau  smile.gif

čia aš biški ne į temą mirksiukas.gif žiūriu yra Visaginiečiu mamkų, reiktu ir mums koki nors mini meetuka kur nors susiorganizuot, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 03 20, 16:27)
čia aš biški ne į temą  mirksiukas.gif  žiūriu yra Visaginiečiu mamkų, reiktu ir mums koki nors mini meetuka kur nors susiorganizuot,  g.gif

Yra yra mamku ir busimu mamku Visaginieciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 11:19)
Yra yra mamku ir busimu mamku Visaginieciu  biggrin.gif

nu tai davai kada nors drinks_cheers.gif gathering.gif assa.gif
Atsakyti
Aš gyvenu Zarasų r.,arčiau gimdyti buvo Utena<bet aš pasirinkau Visaginą ir dėl to visai nesigailiu.Personalas tikrai geras ir gydytoja Krašelnikova nuostabi.Nieko ir su niekuo nesitariau ir nedaviau pinigų,bet priežiūrą vertinu puikiai.Mano gimdymas buvo komplikuotas,bet gydytojų profesionalumo ir operatyvumo dėka,mano mažylė buvo išgelbėta.Ačiū jiems.
Atsakyti
Aš gimdžiau Visagine ir esu labai labai patenkinta 4u.gif Dabar ten labai gerai, tikrai. Gimdžiau 2006-04-19.
Papildyta:
QUOTE(anoli @ 2007 03 20, 15:05)
As givenu Visagine. Dar neteko cia gimdyt. Bet teks, pima karta. Seip as esu girdejus ir geru ir blogu atsilepimu, bet pagalvojus kur ju nera. Manau visur pasitaiko blogybiu. O apie Liamina, tai ir girdejus, kad gan grubus vyriokas. Bent as tai pas ji nenorecia papult  schmoll.gif . As esu pas ji gidziausi, tai kaip gydytojas ji geras, bet grubus. O kiek esu girdejus tai jam moka. Jeigu ne jo pamaina reikia kviest is namu tai kainuoja 600 lt. O kaip ten istikruju, tai kas ten zino. Merginos netilekit pasidalinkit patirtimi daugiau  smile.gif

Nieko blogo apie Liaminą pasakyti negaliu, nes as gimdžiau pas jį ir labai norejau pas jį papult, jai man labai padėjo, as mokėjau 100 Lt jau po gimdymo, bet daviau pinigus savo tetai, ji dirba greitoj pagalboj, tai jau nežinau kam ji davė, bet manau, kad jam, man visai negaila tų pinigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katiu: 23 kovo 2007 - 13:31
Aš jau po 2-3 savaičių turiu pagimdit...tariausi su Liaminu man jis visai patiko labai malonus, tuo labiau kad tik apie ji ir girdėjau geru atsiliepimų. Nes pas NOl ar Krašelnikova tikrai ne už ka negimdičiau. Draugė gimdė prieš 6 menesiu pas ji nesusitarus tai labai patenkinta liko. O susitarus aš manau kad tikrai viskas tvarkoj bus ir nebus jis grubus. Tik kiek moket taip dar ir nenusprendėm....tokiu ivairių sumu esu girdėjusi kad ner nežinau...nuo 200 litų ir jau va iki 600. Bet 600 manau čia jau tikrai per daig net jei ne jo pamaina. Manau kad kokiu 400 litu ar 100 eurų pakanka. (taip ir viena akušere sakė)
Atsakyti