QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 05 08, 09:58)
todel pakanti,nes skausmas trunka trumpai...pati pamastykit,jeigu tas skausmas butu trukes tarkim kaip man 24val,kas tada

dinktu jusu visas pakantumas

labai dziugu jog jus taip greitai pagimdete,nepajautete ka jaucia tos mamytes kurios gimdo parom ar dar daugiau...vat as ten skaitau jog yra tikras gimdymo skausmas,kurio net nusakyti neymanoma

jau man buvo kancia 24 val,bet reikia isivaisduot ka kitos jaucia kaip gimdo net 3 paras,nebereikalo su dievais pardeda kalbet
Po 72 valandu paprasciausiai nebelieka jegu to vaikucio isstumti

,visas jegas prarandi kentedama saremius ,o apie skausma as isvis tyliu

,bent man prasidejo viso kuno traukuliai ,akusere perbalo ,o as dar sakiau - nieko tokio ,man viskas gerai ,tuoj praeis

matyt jau rimtai su Dievais kalbejaus ,baisu prisimint

,gerai kad manes niekas nebeklause ,o nubego atvest anesteziologa ,kad padarytu epidura ,nezinia kuo viskas galejo pasibaigti

Apie vaiksciojima ar vonia galejau tik pasvajoti ,nes visa laika buvau pajungta prie lasalines ir apraizgyta laidais ,kurie matavo mano saremiu lygi ,pulsa ,vaiko tonusus . Tas 3 paras teko iskesti be maisto ,valgyti nedave ,kai atejo laikas stumti ,pajutau kad nebejuda nei pirmyn nei atgal (mergaite gime 4,250 g) ,tada mane staigiai prakirpo ,nes nebegirdejo vaiko sirdeles

,toliau viskas vyko labai greitai , siuvimas buvo vienas malonumas ,palyginus su paciu gimdymu ... dukryte jau gulejo ant krutines ,buvo ramu ir gera ,kad pagaliau viskas baigesi

Is tos laimes ,kad turiu kudikeli atsistojau net padeti vyrui ja aprengti ,net pamirsau kad ka tik po gimdymo ,emiau plusti kraujais ... vyras greit pagulde i lova ,kad neprikraujuociau visos palatos

Tas skausmas isties greitai pasimirsta ,kai gali pazvelgti savo ka tik gimusiam kudikiui i akis