QUOTE(Simpatiaska @ 2007 09 10, 13:16)
Nesupyk prasau,bet manau kai turesi vaikeli niekad neduosi tokio vardo,nes kai kai pamatysi savo leliuka pirma kart suprasi kad nuo siuol darysi viska kas patinka ir tinka jam..mazam lilaliukui o ne tau..

...
Jei toks vardas patinka tau,tai nereiske kad vaikeliui patiks

,manau su tokiu vardu jam sunku bus gyventi,kam apsunkineti ir taip nelengva vaiku gyvenima.
Nes man kartais atrodo kad mamytes duodant vaikui tokius vardus turi kazkokiu kompleksu ar psih.problemu .
Perskaičiusi nesupykau, tačiau kilo labai daug klausymų.
Kodėl manai, kad tokio vardo neduosiu?

Man šis vardas ypatingas.Sukeliantis teigiamiausias emocijas. Mažo leliuko nepaklausi "o kaip tau šis vardelis?" Todėl jį pavadini taip, kaip manai, kad jam bus geriausia. Žinoma, gali būti, kad pamačiusi mergaitę suprasiu, kad jai vardas Mėja tiks daug labiau nei Pija, tačiau tikrai ne dėl to, kad 'nuskriausiu vaiką'...
Nesuprantu kuo šis vardas yra blogas? Ar dėl to , kad yra retas? Pažįstu ir Eiglę, ir Aurimę (taip pat nėra dažni vardai) ir jos abi džiaugiasi, kad nėra Kristinos, Tanios ar Daivos, kokių prištampuota ant kiekvieno kampo. Nemanau, kad vardas gali griauti gyvenima. O dar toks!
Vaikino giminėj yra vienai mergaitei duotas toks vardas. Būtent dėl jos ir įsimylėjau šį vardą. Judri, linksma ir padaužiška mergička. Negirdėjau nei vieno, kuris pasakytų, kad vardas negražus.
O dėl psichologinių problemų, atleiskite, bet buvo nusišnekėta
Jei Jums asmeniškai negražus vardas, tai nereiškia, kad tik pusdurniai gali savo vaikams tokį duoti

Ir man asmeniškai yra pilna vardų, kurie skamba kaip šunio ar stoties mergaitės, tačiau juk skoniai yra skirtingi. Ir prikaišioti kompleksus ar psichologines problemas gana neprotinga, žema ir visiškai neetiška...
Jei toks vardas patinka man, tai nereiškia, kad nepatiks vaikeliui.

O jei nepatinka jums, tai nereiškia, kad nepatiks ir vaikams su kuriais bendraus ta maža mergaitė.
Laikai keičiasi.Pažiūros taip pat.