man pija labai grazus vardas.... o jus kai renkate savo vaikui varda visose kalbose kiek tik ju yra ieskote reiksmiu? ka gi toks vardas reiskia?
na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema
beje pazystu piju ir ne viena ir jie super patenkinti savo vardu
ir jei zmogus keiciasi varda tai nemanau kad yra tevu kazkoks tai kompleksas kaip kazkas sake,cia jau pacuio vardo savininko reikalas
[quote=Signa...,2007 09 21, 16:02]
man pija labai grazus vardas.... o jus kai renkate savo vaikui varda visose kalbose kiek tik ju yra ieskote reiksmiu? ka gi toks vardas reiskia?
na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema :
Cia ne as nusprendziau kad jie reti,cia tesiog statistines duomenys
[quote=Simpatiaska,2007 09 21, 16:44]
na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema :
Cia ne as nusprendziau kad jie reti,cia tesiog statistines duomenys 
[/quote]
[/quote]
Labai gražus vardas. Beje, man anaiptol nei kai kuriom čia išsireiškusiom, vyriškas šio vardo variantas netgi labai nelabai, o Pija - kas kita. Ypatingai skamba...
Aš išvis nesuprantu, kaip toks vardas gali būti kuom nors nesuprantamas ar pasibjaurėtinas ar sukeliantis tiek neigiamų emocijų, ar kad vaikas su tokiu vardu ateity turės problemų? Visiška nesąmonė. Visų pirma, tikiuosi, kad tą žmogutį sups normalūs, išsiauklėję žmonės, o ne puspročiai, kurie net iš elementariausių vardų gali "padaryti" tokius, kad ausys raitysis. Bet šito jau nenumatysi. Ir nevadini vaiko kažkokiu eiliniu vardu vien dėl to, kad kai kam atrodo, kad ateity iš jo tyčiosis
O temos autorę sveikinu su tokiu puikiai parinktu mergytei vardu
berniukui Pijus gražu o va mergaitei man kažkaip grubiai skamba
As turiu suneli Piju, jeigu butu gimusi mergyte, tikrai butumem dave varda Pija. Sie vardai man labai labai grazus!!!
Na, sako zmogus varda puosia, o ne vardas zmogu. to ir linkiu Jusu dukrytei.
nors man asmeniskai sis vardas visiskai negrazus.
grazu
man labai grazus vardas, zinau maza mergaite, labai grazute tokiu vardu, del to ir vardas patinka
QUOTE(organizatore @ 2007 10 08, 13:08)
O man skamba ne idomiai, bet labai keistai. Tokio vardo dar nesu girdejusi, vadinasi, neveltui diena pragyvenau