Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

man pija labai grazus vardas.... o jus kai renkate savo vaikui varda visose kalbose kiek tik ju yra ieskote reiksmiu? ka gi toks vardas reiskia? ax.gif na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema 4u.gif beje pazystu piju ir ne viena ir jie super patenkinti savo vardu mirksiukas.gif ir jei zmogus keiciasi varda tai nemanau kad yra tevu kazkoks tai kompleksas kaip kazkas sake,cia jau pacuio vardo savininko reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 21 rugsėjo 2007 - 15:04
[quote=Signa...,2007 09 21, 16:02]
man pija labai grazus vardas.... o jus kai renkate savo vaikui varda visose kalbose kiek tik ju yra ieskote reiksmiu? ka gi toks vardas reiskia? ax.gif na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema :

4u.gif Cia ne as nusprendziau kad jie reti,cia tesiog statistines duomenys 4u.gif
Atsakyti
[quote=Simpatiaska,2007 09 21, 16:44]
[quote=Signa...,2007 09 21, 16:02]
man pija labai grazus vardas.... o jus kai renkate savo vaikui varda visose kalbose kiek tik ju yra ieskote reiksmiu? ka gi toks vardas reiskia? ax.gif na atleiskit nemanau..... ir beje nemanau kad vardai AIRA,ADOMAS IR VAKARIS yra reti, cia seip ne i tema :

4u.gif Cia ne as nusprendziau kad jie reti,cia tesiog statistines duomenys 4u.gif
[/quote]
mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai gražus vardas. Beje, man anaiptol nei kai kuriom čia išsireiškusiom, vyriškas šio vardo variantas netgi labai nelabai, o Pija - kas kita. Ypatingai skamba...

Aš išvis nesuprantu, kaip toks vardas gali būti kuom nors nesuprantamas ar pasibjaurėtinas ar sukeliantis tiek neigiamų emocijų, ar kad vaikas su tokiu vardu ateity turės problemų? Visiška nesąmonė. Visų pirma, tikiuosi, kad tą žmogutį sups normalūs, išsiauklėję žmonės, o ne puspročiai, kurie net iš elementariausių vardų gali "padaryti" tokius, kad ausys raitysis. Bet šito jau nenumatysi. Ir nevadini vaiko kažkokiu eiliniu vardu vien dėl to, kad kai kam atrodo, kad ateity iš jo tyčiosis doh.gif vadini, nes TAU, tavo vyrui jis gražus, tau atrodo, kad tas vardas - tinkamiausias tavo vaikui, kad kitu vardu pavadintas jis tiesiog bus ne toks ypatingas ax.gif gal kiek hiperbolizavau, bet taip darau tyčia smile.gif kai mano mama man vardą galvojo, visi buvo prieš, o dabar niekas manęs kitu vardu neįsivaizduoja, gal paauglystėj ir pamąstydavau kaip aš čia būsiu 70-metė Ieva, bet... neimu į galvą dabar biggrin.gif

O temos autorę sveikinu su tokiu puikiai parinktu mergytei vardu 4u.gif
Atsakyti
berniukui Pijus gražu o va mergaitei man kažkaip grubiai skamba g.gif
Atsakyti
As turiu suneli Piju, jeigu butu gimusi mergyte, tikrai butumem dave varda Pija. Sie vardai man labai labai grazus!!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
prisiskaiciau cia visko.
ir liudna ir juokinga, bet ka dabar.
Mano dukryte tikrai iskirtine. iskirtine asmenybe. Labai draugiska, bendraujanti, neturinto jokiu konpleksu.
Vardas atitiko mano zmogeliukui.
Beje... as ir esu temos autore.
Atsakyti
Na, sako zmogus varda puosia, o ne vardas zmogu. to ir linkiu Jusu dukrytei. 4u.gif nors man asmeniskai sis vardas visiskai negrazus. schmoll.gif
Atsakyti
grazu thumbup.gif
Atsakyti
man labai grazus vardas, zinau maza mergaite, labai grazute tokiu vardu, del to ir vardas patinka good.gif
Atsakyti
idomiai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 10 08, 13:08)
idomiai skamba  bigsmile.gif

O man skamba ne idomiai, bet labai keistai. Tokio vardo dar nesu girdejusi, vadinasi, neveltui diena pragyvenau lotuliukas.gif
Atsakyti