QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 29, 23:47)
...Duotas ir jau seniai

sprendziant pagal pirmo iraso data...
Ir labai pavydziu, kad dave si vardeli dukrytei! Nes pries seserius metus jis buvo pirmas ir mano sarase, bet gimine susivienijo pries.. ir teko nusileisti!
Dabar gailiuosi del to

Nes retas, prasmingas (jei paziureti jo reiksme) ir svelnus vardas... Man net graziau mergaitei nei berniukui sis vardelis, nes berniukui jis atrodo per svelnus...
O tokie isvedziojimai, kaip "negadink vaikui vaikystes" mazu maziausiai kvepia mazo provincijos miestelio bandos jausmu... ir bijojimu issiskirti is minios
Super vardas PIJA
Labai dziaugiuosi, kad davem toki varda ir nei karto nesigailejom.
priskaiciau cia visko.
Suprantu kai zmones pasako, kad nepatinka, bet kai pradeda isvedzioti nesamones, tai baisu darosi. Kai sako, kad tai psichine problema, jog toki varda daviau ar, kad tai vaikystes sugadinimas.
Zmones stebisi abieju dukru vardeliais, o paskutiniu metu-taikinys mano pacios pavarde. Labai nemalonu kai zmones ikyriai lenda ir klausineja.. kodel tokia, o ne tokia, man labai negrazu, kam taip pasirinkai.
Jokio taktiskumo...
Dar karteli pasakysiu, kad varda isrinkome labai gerai, nes atitinka mano mergaite. Isskirtine ir ne todel, kad butent mano vaikas, bet istikruju yra isskirtine ir po saves paliekanti ispudi.