Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

o mano dukryte kai gime tai nuo pat pirmos dienos soske spjaude schmoll.gif na bet uztad kokia plaksa budavo tai kol laikydavau tai dar dar...bet tik paleisdavau tai soske skrysdavo tolyn biggrin.gif dabar tai duodu soskiu siaip kad pasizaistu o ciulpia kas papuola labiausiai jai soske atstoja skuduriuko skiaute thumbup.gif skudurinuke lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazius su soske tik uzmiega nakciai, o diena niekaip neikisi, siaip zaidzia su ja, grauzia.
Atsakyti
pati neatsakyciau i si klausima, mazylis galetu lotuliukas.gif tiesiog duodu kai piktukas pasidaro ir ukauti paradeda smile.gif tada patraukia ir nusiramina. o siaip pries miega paduodu tiutki, bet bemiegant nuo gimimo visada ji isspjauna doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 27 gegužės 2008 - 11:06
as tai buvau pries, bet kai pradejo nyksti ciulpti doh.gif tai teko nupirkti doh.gif bet vistiek ne visada nori, kartai spjauna lauk, daugiausia tai pries uzmigdamas naudoja, kad nusiramintu smile.gif o poto savaime isspjauna smile.gif
Atsakyti
Nei viena, nei kita nepripažino, nes nusiraminimui tik krūtis tikdavo doh.gif Labai retai įkišdavau čiulptuką , kai svečių būdavo,ar staiga atsibudus. O šiaip rėkia, kol neprisidedi prie savęs.
Dabar jau galima po truputį "atkalbėti "nuo krūties, tai čiulptuko neprireiks lotuliukas.gif Šiaip aš iš esmės prieš čiulptukus, nebent nemaitinčiau krūtimi, gal vaikas tik su žinduku ir nusiramintų blink.gif
Atsakyti
Tinkamas daiktas užmiegant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mille: 02 birželio 2008 - 07:41
Aš tai už 4u.gif nemanau kad šeis laikais kas darytų čiulptukus kurie kenktų kūdikiams ax.gif tam ir gamina kad kūdikis galėtų nurimti kol kakytė negali paduoti papulio ar buteliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam 2.gif ir nematau čia nieko blogo, ji kartais tikrai pagelbėja,pvz, kai parduotuvėje pradeda erzeliuotis, o vaikučiai, maitinami krūtimi, beveik niekada neima čiulptuko, aišku, būna išimčių mirksiukas.gif
Atsakyti
UŽ.Ne tik valgymo poreiki reikia patenkinti vaikui, bet ir ciulpimo.Nesistengiam nuolat kisti soske, bet mums ji padeda ir ramiai pavalgyti ir nusiraminti, kai susinervuojam.Uzmiega mazyle ir be soskes.O panorejus pati susiranda ir isideda, aisku, jei yra kur salia ax.gif
Atsakyti
As pradzioj galvojau kadapsieisim, bet trecioj dienoj teko pasiulyt. daba galvoju kaip atpratint, nes labai prisirises, nes dantuliai dygsta ax.gif
Atsakyti
esu UZ. tik kai vaikas jau didelis (du-trys metai) ,o dar su ciultuku,tada nekaip atrodo blush2.gif o siaip uz,nieko bloga tame nematau ax.gif
Atsakyti
Gali būti už, gali būti prieš - vaikas pats padiktuos. Nuo gimimo iki trijų mėnesių ėmė čiulptuką, o paskui atrado skanesnį dalyką - pirštuką. Ir jokiu čiulptuku nepakeisi irnesakyk.gif
Atsakyti