Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

Žinima kad tik UŽ thumbup.gif Mano pirmas vaikas irgi su čiulptuku užaugo, protingas sveikas vaikas. Ir mažiukas labai myli savo "sose". Kada pati maitinau nelabai jo norėjo,o dabar labai gerai nusiramina su dunda thumbup.gif
Atsakyti
Aisku tik uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes taip pat girdejome skirtingu nuomoniu. dazniausiai medikai buna pries ciulptukus, bet juk jie ir neaugina musu grazuoliuku...
mums tai padeda ciulptukas, kai pilveli pucia ir kai keiciame sauskelnias mirksiukas.gif zinoma, mano sunelis dar mazas, kaip bus veliau ziuresim, bet dabar kai ciulptuka ikisi, tai pats jau ir prisilaikyti ismoko biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As nieko pries ciulptukus neturiu. Gerai butu jei maniske imtu. Bandeme duoti kai buvo vienos sav. bet ji spjove ji kaip reikalas, labai pikta. O dabar 2 meneseliu vel bandem kisti, kai jau istisa vakara ciulpia papuka, viska atpila, bet nori dar ciulpti. Neima ciulptuko nors tu ka, dar labiau susinervina, jei duodi, tada is viso fanatiskai pradeda kruti ciulpti, lyg kas ja is jos atimti ruostusi. Tas pats pas mane ir su buteliuku, negeria is buteliuko, spjauna kaip ir ciulptuka. O pirstukus tai jau labai bando susigrusti i burna. Tai as galvojau, kad geriau jau ciulptuka imtu nei pirstus grustusi i burna, bet nieko neiseina. . . schmoll.gif
Atsakyti
jis yra didelis pagalbininkas tiktai uz thumbup.gif
Atsakyti
Aš nei už, nei prieš. Pirmoji dukrytė užaugo be čiulptukų ir buteliukų. antroji, atrodo, irgi seka jos pėdomis, nes įkištą čiulptuką tuoj pat išspjauna. o taip norisi, kad kartais nors truputį ramiai be manęs pabūtų. deja deja... verysad.gif ir vaistus tik iš šaukštelio ar mažos stiklinytės tegeria.
Atsakyti
AS tai gal ir uz ciulptukus, bet mano Pietro grieztai pries juos smile.gif
Atsakyti
as nei palaikau, nei teisiu ciulptukus. manskis jau 3men bet nemoka jo laikyti,jam jo nereikia. tiek kad vaika yra sunkiau uzauginti be ciulptuko, nes tada reikia mamos ranku kad nuramintu. ciulptukas yra didelis stebukladaris vaiko nuraminime, bet kai reikia vaika atpratini nuo jo tai didele kancia, taigi manau kad ciulptuku nereikia per daug piknaudziauti biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad žindant tai - nereikalingas dalykas 4u.gif
Atsakyti
na o mums tai geras dalykas.pati nemaitinu, dar kelias dienas nenorejom duoti, bet neiskentusi padaviau, tai vaikas iskarto apsiramino..as uz 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti