Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

Nu tas kalbėjimas tai juokingai atrodo iš šono... nes aš ir dainuoju ir deklamuoju, kaip jūs sakot, bet jei lelė atsako kažką guguojant - tai taip smagu... smile.gif
Atsakyti
as tai visa diena sneku su mazyte, viska jai pasakoju, ka veikiu, ka darau valgyti ir t.t. smile.gif esu 100% isitikinusi, kad tai vaika lavina smile.gif
Atsakyti
kai pilvelyje buvo nekalbejau, kazkaip keista buvo ir nejauku, bet dabar snekames i valias jai labai patinka iskart sypsena atsiranda ir guguoja linksmai biggrin.gif
Atsakyti
As visadiena savo suneliu pasakoju ka darau ar ka eisim daryti jem patinka juk jis taip mokinasi ismusu suaugusiu
Atsakyti
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 15:51)
as tai visa diena sneku su mazyte, viska jai pasakoju, ka veikiu, ka darau valgyti ir t.t. smile.gif esu 100% isitikinusi, kad tai vaika lavina smile.gif

sutinku visu 1OO% drinks_cheers.gif as irgi kalbuosi,ka bedaryciau ,tai ir dukrytei pasakau ka ir kodel dabar darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 02 27, 14:50)
sutinku visu 1OO% drinks_cheers.gif as irgi kalbuosi,ka bedaryciau ,tai ir dukrytei pasakau ka ir kodel dabar darau 4u.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif ir mažylis nuolat šypsena ir kartu šneka savo kalba biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat kalbinu savo maziuka, jam taip patinka, jau dabar ir jis man atsako guguodamas, kartais taip isijuokia kad net zagseti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
as ir stengiuosi sneketi su maziukais. bet kartais jau pati pavargstu. bet stengiuosi, kiek galiu, nes manau, kad taip laveja vaikas
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 02 27, 15:50)

As taip pat smile.gif Ir mano pipiras toksai jausmas kad viska supranta sypsosi man atsako smile.gif As visada po miegelio klausiu ka sapnavo tai jis taip graziai guguoja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kalbu,pasakoju kiekviena smulkmena.net ir aiskinu del ko taip darau.tai tikrai vaika lavina.
Atsakyti
Mes irgi pastoviai kalbames - kur einam ,ka matom, ka darom, ka girdim wub.gif Geriausia, kai tas pokalbis "palaikomas" atsakomuoju gugavimu thumbup.gif Zodziu, dialogas, ne monologas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Aš taippat su savo mažyle kalbu apie viską ir visada, tą daro ir kiti šeimos nariai biggrin.gif
Atsakyti