Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

Kalbames, nuolat. Jis savo kalba, as savo lotuliukas.gif Ypač patinka kai tėtis su juo šneka, vai kiek džiaugsmo buna vaikui wub.gif
Atsakyti
Nuolat kalbames, bendraujam. Abi juokiames, kai uzeina, abi ir verkiam. smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai tai cia tema bereikalinga. tipo kad visos galetu pasigirt tuo, kas savaime suprantama ax.gif
gi visos mamos kalbasi su vaikais - tai gyvas irganizmas, tokspats zmogus kaip mes smile.gif
Atsakyti
Zinoma, taip.
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 06 25, 11:04)
man asmeniskai tai cia tema bereikalinga. tipo kad visos galetu pasigirt tuo, kas savaime suprantama  ax.gif
gi visos mamos kalbasi su vaikais - tai gyvas irganizmas, tokspats zmogus kaip mes smile.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif tai kam tada vaikas jei su juo nebendrauti, juk tai ne daiktas koks. Bendraujam, kaip ir su visais seimos nariais tik dar intensyviau ir dazniau, nes tai yra kudykio raidos dalis ir meiles jam israiska.
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 06 25, 13:04)
man asmeniskai tai cia tema bereikalinga. tipo kad visos galetu pasigirt tuo, kas savaime suprantama  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Ir daugiau bereikalingų temų yra... bet ką čia... tongue.gif
Atsakyti
Kalbames visada smile.gif , as jam viska rodyda pasakoju smile.gif , o ypac jam patinka, kai kalbina tetukas biggrin.gif
Atsakyti
bet ką darydama nuolat komentuoja, anot psichologų, tai padeda kalbos vystymuisi g.gif
Atsakyti
šnekuosi visą laiką ir kai rengiu ir kai nešioju
Atsakyti
Visada bendraujame,nereikia nei stengtis tai daryti, paprasčiausiai gaunasi savaime, kalbi,aiškini, bendrauji, pažindini vaiką su pasauliu, natūralus dalykas. smile.gif
Atsakyti
Kazkaip norisi nors su mazium pasikalbet, kol tetis gris is darbo.
Atsakyti
kalbam visada juk toks mielas zmogutis smile.gif
Atsakyti