Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

Aš irgi. Tačiau galvoju, jog tokiais atvejais, kai kūdikis kažkuo labai susidomėjęs ir įdėmiai stebi, geriau jo netrikdyti. Ka gali žinoti, gal tuo metu jis jau rimtai mąsto kai žmogus ir nereikėtų trukdyti nono.gif
O jeigu matau, kad sumerimęs ar liūdi, būtinai pasistengiu kuo linksmiau pašnekinti.. Ir pati būnu laiminga, kai mažiukas nusišypso ir net sukrykščia clap.gif
Atsakyti
As tai kalbinu savo kleckan komentuoju jos veiksmus ir mimikas, dainuoju jai, jei keiciu pampersa, tai butinai pasakoju ka darau smile.gif jau matyt visai protas man nuvaziavo
Atsakyti
smile.gif+2012 07 23, 16:44-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 07 23, 16:44)
As tai kalbinu savo kleckan komentuoju jos veiksmus ir mimikas, dainuoju jai, jei keiciu pampersa, tai butinai pasakoju ka darau smile.gif jau matyt visai protas man nuvaziavo

Na, ir puiku mirksiukas.gif O kaip gi kitaip - būtina bendraut su mažutėliu 4u.gif
Atsakyti
Visada kalbuosi su mažiuku, jei jis nusiteikęs bendraquti, o ne migdytis, pavyzdžiui.
Net gatvėje, kai vežu vežime, kalbuosi - dėl to kartais sulaukiu smalsių žvilgsnių blush2.gif
O kai bandau mažyliui dainuoti, dažniausiai jis graudinasi - net nežinau kodėl lyriškas toks lotuliukas.gif Tai ir nedainuoju kol kas, nes paskui tenka raminti bigsmile.gif
Atsakyti
O nuo kokio mazdaug amziaus pastebejote kad naujagymiai reaguoja i garsa-i jusu balsa? Mums dabar 2sav,bet kazkaip atrodo kad i balsa dar nereaguoja g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 07 27, 18:49)
O nuo kokio mazdaug amziaus pastebejote kad naujagymiai reaguoja i garsa-i jusu balsa? Mums dabar 2sav,bet kazkaip atrodo kad i balsa dar nereaguoja  g.gif  unsure.gif

Aš su saviškiu kal buosi nuo pirmųjų dienų, iš pradžių, aišku, visiškai nereagavo, daugiau suklūsti pradėjo nuo 1,5 mėn., o nuo 2,5 žiūrėdamas į mane kalbančią ir pats bando kažką lūpytėmis atkartot.

Atsakant į temą: su mažyliu stengiuosi kalbėti/pasakoti jam viską, kai tik nemiega ir yra nusiteikęs (tiksliau neirzlus ir nesiruošia miegoti). Pasakoju jam viską|: ką veikiu, ką veiksim, kur eisim, ką darysim, kartais apie žmones pasakoju, kuriuos sutiksim, kartais šneku bele šnekėt smile.gif būna kartais, kad turiu ką nors padaryti rimto ar jaučiuosi labai pavargus ir nekalbinu mažylio, tada taip sąžinę graužia.

Atsakyti
As irgi kalbuosi su savo princese, nors ji dar nelabai reaguoja blush2.gif
Atsakyti
Aš su saviškiu kalbuosi nuo pirmųjų dienų nėštumo dienų, palaipsniui bendravimas tampa kitoks
Atsakyti
nuo gimimo bendrauju su vaikuciu. reaguot labiau pradejo nuo menesio su biskiu. idemiau pradejo ziureti i veida. o uz keliu savaiciu jau ir savo kalba atsakydavo.
skaityt knygele pradejau nuo 2 men su biskiu. labai buvo susidomejes mano lupomis ir paveiksliukais.( atsiguldavau salia ir knygeles paveiksliukai budavo pries musu akis). tuo metu buna ramus.
Atsakyti
Kalbuosi, viska komentuoju ka darau, jam labai patinka thumbup.gif ir pats man pasakoja sava kalba, kai as jam ka sakau wub.gif
Atsakyti
Visada kai buna budri su ja kalbuosi, dainuoju kai pradeda verkti, tada iskarto nurimsta ir klausosi ka cia mama dainuoja smile.gif
Atsakyti
Turbūt visos mamos kalba su savo vaikučiais smile.gif Aš ir kalbu, kartasi ir jo kalba pakalbu, kai jis įsijautęs kažką čaiuškia bigsmile.gif
Atsakyti