Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

QUOTE(gagrate @ 2008 07 16, 17:02)
Vajetau,,ar labai nepavarksti biggrin.gif

O ko gi čia pavargti?Juk ne su siena kalbu - su savo pačios kūnu ir krauju...
Atsakyti
kalbinau kiekvieną kartą pervystydama. ir šiaip, kai dėmesio prašydavo
Atsakyti
kadangi šiaip nelabai mėgstu kalbėti, tai su naujagimiu beveik nesišnekėjau. tik būtinybei esant.

bet aš nemanau, kad esu dėl to bloga mama
Atsakyti
as labai daug, ir tėtis labai daug. juk jis viską girdi, įsimena artimų zmonių balsus, ir tt 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat kalbames su savo leliuku, jam db 2,5men kai kalbu su juo jis taip pat kalba su manim ubauja,kaip balandis poriesais lotuliukas.gif ,bet taip rimtai,kaip pasakotu ka... reikia bendraut su vaikais,jie tada buna labiau pasitikintys savimi, labiau bendraujantys... ir siaip jei mama su vaiku daug bendrauja ,kalbasi su juo ,tvirteja tarpusavio rysys... bent jau as taip manau ir taip jauciuosi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2008 08 19, 11:36)
mes taip pat kalbames su savo leliuku, jam db 2,5men kai kalbu su juo jis taip pat kalba su manim  ubauja,kaip balandis poriesais lotuliukas.gif  ,bet taip rimtai,kaip pasakotu ka... reikia bendraut su vaikais,jie tada buna labiau pasitikintys savimi, labiau bendraujantys... ir siaip jei mama su vaiku daug bendrauja ,kalbasi su juo ,tvirteja tarpusavio rysys... bent jau as taip manau ir taip jauciuosi... smile.gif

drinks_cheers.gif
mano mazylei irgi 2,5 men. Tai mes labai daznai mergaitiskai papliurpiam. Jau tokiu rimtu veidu ji man kazka pasakoja wub.gif ir pasijuokia ir pasiguodzia lotuliukas.gif Juk kuo daugiau bendrauji su kudikiu tuo greiciau jis prades kalbeti ir samprotauti. Man is viso nesuprantama kaip mama gali su kudikiu nebendrauti g.gif
Atsakyti
su pirmu vaikeliu beveik nesnekejau - atrode lyg pati su savim buciau snekejus rolleyes.gif o dabar, su treciu pliurpiu nenustodama biggrin.gif be abejo, prisideda ir tai kad kompanija aplink didesne, veiklos ir veiksmo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 08 20, 16:34)
drinks_cheers.gif
mano mazylei irgi 2,5 men. Tai mes labai daznai mergaitiskai papliurpiam. Jau tokiu rimtu veidu ji man kazka pasakoja  wub.gif  ir pasijuokia ir pasiguodzia  lotuliukas.gif  Juk kuo daugiau bendrauji su kudikiu tuo greiciau jis prades kalbeti ir samprotauti. Man is viso nesuprantama kaip mama gali su kudikiu nebendrauti  g.gif

Nu ka reiskia nebendrauti. doh.gif juk kudikis su mama buna visa para,diena ir nakti,o jei jus labai stengetes bendrauti daug ,manydama ,kad taip greiciau isugdysite kazkokius gabumus,tai klystate.Mano dukrele dvieju metuku dar nekalba,o bendravimo tikrai netruko namuose.Na nebent viena auginate vaikeli,tada gal ir liudna jei mama retai sypsosi ir snekina vaikeli,o seimoje gyvenimas verda ,tyleniu nebuna smile.gif
Atsakyti
Bendraujam ir labai daug su dukriuku smile.gif Viska jai pasakoju ka darau (pvz. pjaustau morkas, morkos yra labai grazios spalvos, musu suo nori esti nes matai kaip seiles varva smile.gif ir pan....smile.gif), tetis kai ateina is darbo viska pasakoja ka nuveike smile.gif darbe, sekam pasakas, dainuojam... ech per ta bendravima taip issikrauni,kad net zandikaulius skauda vakare:)
Atsakyti
mes su savo dukrele irgi daug bendraujame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 08 20, 20:28)
Nu ka reiskia nebendrauti. doh.gif juk kudikis su mama buna  visa para,diena ir nakti,o jei jus labai stengetes bendrauti daug ,manydama ,kad taip greiciau isugdysite kazkokius gabumus,tai klystate.Mano dukrele dvieju metuku dar nekalba,o bendravimo tikrai netruko namuose.Na nebent viena auginate vaikeli,tada gal ir liudna jei mama retai sypsosi ir snekina vaikeli,o seimoje gyvenimas verda  ,tyleniu nebuna smile.gif

Laaaaabai daug kalbejau su pirmagimiu,nuo pirmu dienu,kalbet pradejo anksciau nei kiti,sakiniais ir aiskiai.Nezinau ar tai sugebejimu ugdymo,gal kaip kam,man tiesiog gera bendraut su savo vaikais,gera ziuret,kai mazos akutes ziba,o marmuzele papuosia sypsena.Kalbet turiu su kuo,bet randu laiko ir vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 11, 10:45)
Laaaaabai daug kalbejau su pirmagimiu,nuo pirmu dienu,kalbet pradejo anksciau nei kiti,sakiniais ir aiskiai.Nezinau ar tai sugebejimu ugdymo,gal kaip kam,man tiesiog gera bendraut su savo vaikais,gera ziuret,kai mazos akutes ziba,o marmuzele papuosia sypsena.Kalbet turiu su kuo,bet randu laiko ir vaikams  mirksiukas.gif

Ka tu cia man norejai pasakyt ,nesupratu, doh.gif Bendrauk toliau su savo vaikais,kad ir iki pamelynavimo,maniskiai tikrai neprastesni uz tavuosius bendravimo prasme.
Atsakyti