Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

mes visi daug kalbam su mazium nuo pat pradziu. tikiuosi greit prades kalbet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara77: 28 sausio 2008 - 14:55
Su sūneliu pradėjom kalbėti nuo pat gimimo ir kiekvieną dieną šnekinam. Jam tai labai patinka ir vis stengiasi viską atkartoti.
Atsakyti
Kalbu kaip perrenginėju, sauskelnes keičiu, valgom, nešu kur nors, kai brolį pamatoms, su tėčiu sveikinamės vakare ax.gif
Atsakyti
manau,kad jau su naujagimiais kalbetis butina,kad jie reaguodami i tam tikras intonacijas..laikui begant greiciau skyrtu kur saviskai,kas gerai kas blogai..per zodzius juk duodame ir siluma,ir demesi,ir nuotaika..
Atsakyti
Kaip su kūdikiu galima nekalbėti, negi jis ne žmogus? smile.gif Na, ir kas, kad dar nemoka atsakyti, bet girdi jis juk puikiai. Apie aktyvaus bendravimo naudą su kūdikiu prirašyta daugybė mokslinių studijų... rolleyes.gif
Asmeniškai aš su dukryte pradėjau bendrauti, kai tik sužinojau, kad nestuke.gif . O maždaug nėštumo vidury lankiau spec. muzikos pamokas nėščiosioms, tai ten rekomendavo pasigaminti tokį aparačiuką: du elementarius piltuvėlius sujungti paprasta vidutinio storio "šlangute". Vyras per kelias minutes jį sukonstravo. Vieną "aparato" piltuvėlį reikdavo pridėti prie pilvo, o į kitą dainuoti daineles ar kalbinti mažylį. Iš šalies tas vaizdelis gal ir atrodytų juokingai lotuliukas.gif , bet šiaip man tai buvo visai smagus užsiėmimas thumbup.gif .
Atsakyti
Oho ,neblogas isradimas thumbup.gif .Reikes draugei patarti taip pabendrauti,nes ji nestuke.gif
Atsakyti
As su mazule kalbuosi nuo pirmu dienu,ji savo didelem akytem sekioja mane ir klausosi.
Atsakyti
kalbejimasis su mazyliu nuo pirmu dienu, manau, itakoja jo pacio bendravima su aplinka, greitina nora kalbeti paciam, turtina zodyna. Tiesiog butina! Mazieji informacija pasigauna is intonacijos, balso vibracijos kitaip tariant ir greiciau isimena zodzius. Visada atkreipiu demesi i 2-3 m vaikus, kurie savo bendravimu ryskiai issiskiria nuo savo bendraamziu.
Atsakyti
As kalbu su savo vaikais nors jie man dar nieko neatsako tik sypsosi smile.gif
Atsakyti
Aš su savo mažyliu pradėjau kalbėtis kai dar buvau nestuke.gif Ir dabar daug kalbamės, žaidžiam žaidimukus mirksiukas.gif Smagu kai mažylis atsako savo kalba, guguoja 4u.gif
Atsakyti
Su savo mažliu šnekėjau dar jo besilaukdama. Ir gimus man nebuvo keista šnekinti naujagimį. O dabar tai net, pasitariu su juo, ir jo norus atsižvelgiu (aišku nevisada būna, taip kaip norėtų jis). Man keista, kai su naujagimiais nešneka ax.gif .
Atsakyti
sveikos,

As taip pat su mazuoju snekedavau,kai gyveno pilvelyje. Ir ryte ir vakare atsikelus ir einant gulti, jei tik nurimdavo judesiai butinai "prisizadindavau"...tokkkkkkks kaifas.. wub.gif
Ir jam gimus snekejau... wub.gif
Atsakyti