mes visi daug kalbam su mazium nuo pat pradziu. tikiuosi greit prades kalbet

Su sūneliu pradėjom kalbėti nuo pat gimimo ir kiekvieną dieną šnekinam. Jam tai labai patinka ir vis stengiasi viską atkartoti.
manau,kad jau su naujagimiais kalbetis butina,kad jie reaguodami i tam tikras intonacijas..laikui begant greiciau skyrtu kur saviskai,kas gerai kas blogai..per zodzius juk duodame ir siluma,ir demesi,ir nuotaika..
Kaip su kūdikiu galima nekalbėti, negi jis ne žmogus?
Na, ir kas, kad dar nemoka atsakyti, bet girdi jis juk puikiai. Apie aktyvaus bendravimo naudą su kūdikiu prirašyta daugybė mokslinių studijų...
Asmeniškai aš su dukryte pradėjau bendrauti, kai tik sužinojau, kad
. O maždaug nėštumo vidury lankiau spec. muzikos pamokas nėščiosioms, tai ten rekomendavo pasigaminti tokį aparačiuką: du elementarius piltuvėlius sujungti paprasta vidutinio storio "šlangute". Vyras per kelias minutes jį sukonstravo. Vieną "aparato" piltuvėlį reikdavo pridėti prie pilvo, o į kitą dainuoti daineles ar kalbinti mažylį. Iš šalies tas vaizdelis gal ir atrodytų juokingai
, bet šiaip man tai buvo visai smagus užsiėmimas
.

Asmeniškai aš su dukryte pradėjau bendrauti, kai tik sužinojau, kad

As su mazule kalbuosi nuo pirmu dienu,ji savo didelem akytem sekioja mane ir klausosi.
kalbejimasis su mazyliu nuo pirmu dienu, manau, itakoja jo pacio bendravima su aplinka, greitina nora kalbeti paciam, turtina zodyna. Tiesiog butina! Mazieji informacija pasigauna is intonacijos, balso vibracijos kitaip tariant ir greiciau isimena zodzius. Visada atkreipiu demesi i 2-3 m vaikus, kurie savo bendravimu ryskiai issiskiria nuo savo bendraamziu.
As kalbu su savo vaikais nors jie man dar nieko neatsako tik sypsosi

Aš su savo mažyliu pradėjau kalbėtis kai dar buvau
Ir dabar daug kalbamės, žaidžiam žaidimukus
Smagu kai mažylis atsako savo kalba, guguoja

Su savo mažliu šnekėjau dar jo besilaukdama. Ir gimus man nebuvo keista šnekinti naujagimį. O dabar tai net, pasitariu su juo, ir jo norus atsižvelgiu (aišku nevisada būna, taip kaip norėtų jis). Man keista, kai su naujagimiais nešneka
.

sveikos,
As taip pat su mazuoju snekedavau,kai gyveno pilvelyje. Ir ryte ir vakare atsikelus ir einant gulti, jei tik nurimdavo judesiai butinai "prisizadindavau"...tokkkkkkks kaifas..
Ir jam gimus snekejau...
As taip pat su mazuoju snekedavau,kai gyveno pilvelyje. Ir ryte ir vakare atsikelus ir einant gulti, jei tik nurimdavo judesiai butinai "prisizadindavau"...tokkkkkkks kaifas..

Ir jam gimus snekejau...