QUOTE(tukituk @ 2004 03 17, 10:34)
Mielos mamytės, tos kuriom teko gimdyti VGN-se, prašau pasidalinkite savo patirtimi apie ligoninėje suteiktą medicininę pagalbą gimdymo metu. Mane domintų konkrečios pavardės gydytojų ginekologų, anesteziologų, akušerių, vaikučių slaugių ir išsamesni komentarai apie juos iš mamyčių pozicijos.
(-ę). Iki gimdymo man liko maždaug mėnuo, todėl apsisprendimui, pas ką gimdyti, laiko liko nedaug. Iš anksto AČIU!
as gimdziau VGN. nesakau, kadbuvo blogai, bet didelio ispudzio nepaliko. anesteziologas buvo nerealus! jaunas, su akinukais, pavardes nepamenu, bet dare zmogus viska tikrai nuosirdziai ir iki pat galo, nors pinigelius gavo tik po visko ir tartasi su juo nebuvo.
o vat visu isgirtoji akusere Bozena ne kazin kuo pasizymejo, nors su ja taremes gimdyt. nepatiko tai, kad ji mane vis pamirsdavo, kas as tokia. galvojau, gal zmogui apkrova ar pan.
dekinga esu dar ir gydytojui, skyriaus vedejui Razumui. jis , vyras, atejes tvarka padare ir tik jo deka pagimdziau.
o siaip palatos ir lovos VGN yra ziauriai nepatogios! nuo lovos man dar ilgai nugara skaudejo...
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2007 09 10, 23:11)
As is anksto su niekuo nesitariau, bet buvau numaciusi gydytoja. Kai atejo laikas gimdyti, tiesiog pries pora valandeliu pasikalbejau su ja, paprasiau "pagauti" mano mažiuke

Gydytoja maloniai sutiko, dave suprasti kad reiks susimoketi, čia irgi nesistebiu, nes jau buvo ne jos darbo valandos. Gydytoja suorganizavo ir mokama palata su WC. Viskas buvo OK, tik ankstyva pavasari nuo lango pute saltas vejukas. Bet matyt maziukai turi stipru imuniteta, nesusirgo
Sesuciu buvo visokiu, juokingiausia, kad kiekviena atejusi vis kitaip mokino maitinti kudiki. Viena tokia gruboka buvo, niekaip jai nesiseke parodyti, nes taip kaip ji rode, vaikas nevalge. Kai ji isejo padariau taip kaip man atrode ir viskas buvo OK.
sesutes tai jau tikrai ten kiekviena savaip sneka. pirmakartei mamai gali ir depresija ivaryt...