Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

zinoma jog gali gimdyti kur pati nori,nera dabar jokiu apribojimu.
as pati noreciau labiausiai gimdyti kaune,nors pati gyvenu vilniuje,bet reiktu apsigyvent pries kelias dienas,kad speciau nuvaziuot........
Atsakyti
QUOTE(valcyte @ 2008 04 15, 14:08)
zinoma jog gali gimdyti kur pati nori,nera dabar jokiu apribojimu.
as pati noreciau labiausiai gimdyti kaune,nors pati gyvenu vilniuje,bet reiktu apsigyvent pries kelias dienas,kad speciau nuvaziuot........

Labai aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 04 15, 13:55)
Aš tai už paprastą palatą be dušo, tik už tai, kad būčiau kartu su vyru mokėjau po 20 litų už parą, tai nesuprantu, kodėl taip skiriasi kainos, tais laikais Nidos poilsio namuose kainavo 20 litų para, tai sakiau, o čia kaip Nidos  kurorte, tik, kad jokių patogumų.

As labai atsiprasau,bet nezinau kiek metu nematau normaliu poilsio namu uz 20lt.,plius poilsio namuose spec prieziuros nereikia.Apskritai visuose padoriuose viesbuciuose ir pan. kainos jau seniai prasideda nuo 400lt.,tad nereik noret,kad ligonine atsiliktu,deja,bet taip jau yra. Ir ligoninej gali pasirinkti ar moketi uz palata,ar ne,o kurorte - kiek gali skirti savo komfortabiliam poilsiui ir ko apskritai pageidauji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j.svajone: 15 balandžio 2008 - 17:08
O galima gauti, mokama geresne palata, kur galeciau buti su vyru (na aisku, jei tuo metu tokiu bus laisvu), bet nebut susitarusiai su gydytoja.
Pirma norejau tartis su gydytoja, bet nusprendziau, kad pas kuria pakliusiu pas ta ir bus gerai, jei busiu viskuo patenkinta, atsidekosiu po visko, bet is anksto nesitarsiu. Bet noreciau geresnes palatos, ir butu gerai, kad ir tevelis galetu buti su mumis, ar tai imanoma? Kiek kainuoja?
Atsakyti
Laba,
gimdziau VGN, su nieko is anksto nesitariau, o turejau minti, kas budes su tuo ir tarsimes. Pritariu vienai pasisakiusiai mamytei, kad taip daryti neverta, nebent nori atsidekoti. Prasidejo saremiai nakti, tad zinojau, kad gimdysiu prie kitos pamainos. Tad sulaukem ryto, prisistate gydytoja ir sesele, kurios priims gimdyma. Mes savo ruoztu pasakem, kad skolingi neliksim. Ir jokio ypatingo demesio nesulaukem, gal del to, kad ta diena 9 gimdyves buvo. Sake, kad karsta diena buvo. Poto tiek gydytojai, tiek seselei po 300Lt. Tai tiek is musu patirties.

Laimingai visoms.
Papildyta:
QUOTE(Lena.lt @ 2008 04 15, 19:21)
O galima gauti, mokama geresne palata, kur galeciau buti su vyru (na aisku, jei tuo metu tokiu bus laisvu), bet nebut susitarusiai su gydytoja.
Pirma norejau tartis su gydytoja, bet nusprendziau, kad pas kuria pakliusiu pas ta ir bus gerai, jei busiu viskuo patenkinta, atsidekosiu po visko, bet is anksto nesitarsiu. Bet noreciau geresnes palatos, ir butu gerai, kad ir tevelis galetu buti su mumis, ar tai imanoma? Kiek kainuoja?

Viskas priklauso nuo esamos situacijos, t.y., tada kai pagimdysi. Jei bus laisva palata, kurioje galetum su vyru buti. Paprasysi, ir manau turetu duoti. Man sesutes sake, kad visada stengiasi, kad gimdyvei ir vaikeliui butu geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Nerenata @ 2008 04 15, 17:24)
Paprasysi, ir manau turetu duoti. Man sesutes sake, kad visada stengiasi, kad gimdyvei ir vaikeliui butu geriausia.

Ir tada ta palata butu mokama? Arba jei yra laisvu, tai ir duoda iškarto, o jei nera, tai ir pinigai nepades? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 04 14, 14:17)
Nu tikrai, galėtų gimdymo namų valdžia paskaitinėti čia kartais, bet ar padėtų, jei ir patys ima nemažus kyšius, aš už cezario pjūvio operaciją daviau 700 litų, kad ko nors blogai nepadarytų, nes buvau išgasdinta, bet dabar galvoju, kad ta gydytoja, kuriai daviau, viena tuos pinigus pasiėmė, nes vieną kartą buvo atslinkus į palatą, kažkaip vogčiomis, tylomis, tyliu balsu paklausė, kaip aš jaučiuosi, sakau, kad gerai, ir išėjo.
    Nu pasakykit jūs man, kaip jie gali imti pinigus už darbą, kurį ir taip jiems priklauso dirbti. Nu tas, kurias taip kankino, tai gal nedavėt pinigų? Svajoju apie trečią vaikutį, tai kaip jūs manot duot pinigų už cezario pjūvio operaciją, ar ne? Ir apie slaugutes tas pats, nu gal nieko neduodat, tai ir pagalbos nesulaukiat?
    Nu neduok Dieve papulti ten per šventes, mus visas ten gulinčias "sutvarkė" iki Kalėdų, kas pagimdė, o kitoms padarė cezario pjūvį, aš dar nenorėjau, tai prigasdino, kad mano vaikelis atsilieka pagal išsivystymą, nors echoskopas rodė, kad viskas gerai, vaikelis per savaitę paaugo, ir iš tiesų gimė sveikas, viskas puiku, bet vat reikėjo anksčiau laiko gal net 2 savaitėm ištraukti vargšelį, aš dar klausiu, ar jis galės pats žįsti, sako:-Nieko jums negaliu atsakyti. Sėja kažkokias baimes, kur jų nėra.
    Išrašė vaistų, kurie jau išimti iš pardavimo, paskambinau valdžiai ir pasakiau, kad baigtų tas nėščiąsias vaikyt po visą Vilnių, seniai nėra tų vaistų pardavime, nėščiosios žino, gydytojai nežino, ką išrašinėja.
    Jei ima kyšius gydytojai, ima ir policininkas, ir valdininkai, nu kas per visuomenė, pasakyt lengva, neduokim niekam kyšių, bet, kai susiduri su konkrečia situacija, nu neišeina neduot. Nu būkit žmonės, turėkit sąžinės, neimkit kyšių, kai jums duoda. Juokiuosi.

Akivaizdu, kad priklausote tai kategorijai zmoniu, kurie patys musa -patys rekia. Ir tokiems visada blogai, net tada kai buna gerai, jie randa dar viena ir dar viena priezasti, kad blogai.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 04 15, 19:31)
Ir tada ta palata butu mokama? Arba jei yra laisvu, tai ir duoda iškarto, o jei nera, tai ir pinigai nepades?  rolleyes.gif

Kiek zinau vienvietes palatos yra bet kokiu atveju mokamos. Tai jei bus laiva turesi susimoketi.
Atsakyti
Gulėjau su vaikučiu dvivietėje palatoje viena ir jokio papildomo oficialaus mokesčio nebuvo.
Geriausia apie visas mokamas ir nemokamas paslaugas išsiaiškinti iš anksto ten nuvykus, perskaičius informaciją stenduose, pateikus klausimus darbuotojams, nes situacija tikrai keičiasi.
Geriau būtų nesivadovauti mamyčių nuomone, nes labai skirtingos situacijos ir laiko atžvilgiu būna pasikeitimų, ir nevisos teisingai tą pačią mintį supranta, ir t.t. - tai dažniausias sugedusio telefono principas ir anekdotų atsiradimo galimybės.
Atsakyti
Pries savaite gimdziau VGN ir esu labai patenkinta. Buvau susitarusi su gydytoja, o akusere Ingrida buvo budinti. Apie jas galiu atsiliepti tik labai gerai - man labai patiko, kaip jos elgesi ir kaip dirbo. Uztai mes joms atsidekojom jau po visko.
Veliau pogimdyviniame skyriuje seseles irgi papuole labai malonios ir atsakinejo i visus musu klausimus, parode ir kaip vystyt, ir kaip apiplaut vaikeli, ir kiap maitinti.
Mano nuomone apie VGN labai gera - nesugalvoju ne vieno priekaisto.
Atsakyti
juokinga, kai kai kurioms mamos, atrodo, kad jos vos ne i kurorota vaziuoja, ir pacios nezino ko nori, nu baikit viska taip sureiksminti doh.gif ,,jusu gimdymas visiems aplinkui YRA EILINIS- ir reik dziaugtis vaiku, o ne apie palatas kalbeti,,ar cia vertybe, savo nuomuose susikurkite svajones doh.gif
Atsakyti
Zinote,turiu klausimeli ax.gif Nezinau cia i tema ar ne,bet nezinau pas ka dar paklausti blush2.gif Gal kam teko susidurti : ar GN jei paprasytum i kudikio knyga idetu leliaus kojytes ir rankytes antspauda? ax.gif
Atsakyti