Gimdžiau VGN prieš du mėn ir prisiminimai geri. Gimdžiau nesitarus ir daviau, tiksliau padėkojau už rūpstį tik po 100 Lt akušerei, kuri padarė daugiausia dėl mūsų , ir anesteziologei . Jos savo darbus atliko labai gerai ir rūpestingai, nors prieš tai jokio atlygio ir nežadėjom
Gydytojas buvo kaip ir skyriaus vedėjas ir berods rezidentas. Tačiau skyriaus vedėjas tik kelis kartus buvo užėjęs, bet ir be jo viskas praėjo sklandžiai. O rezidentas labai kruopščiai siuvo, beveik pora val, nors saką, kad plyšimas mažas
QUOTE(Aivita @ 2008 04 14, 14:17)
Nu tikrai, galėtų gimdymo namų valdžia paskaitinėti čia kartais, bet ar padėtų, jei ir patys ima nemažus kyšius,
aš už cezario pjūvio operaciją daviau 700 litų, kad ko nors blogai nepadarytų, nes buvau išgasdinta, bet dabar galvoju, kad ta gydytoja, kuriai daviau, viena tuos pinigus pasiėmė, nes vieną kartą buvo atslinkus į palatą, kažkaip vogčiomis, tylomis, tyliu balsu paklausė, kaip aš jaučiuosi, sakau, kad gerai, ir išėjo.
Jei ima kyšius gydytojai, ima ir policininkas, ir valdininkai, nu kas per visuomenė, pasakyt lengva, neduokim niekam kyšių, bet, kai susiduri su konkrečia situacija, nu neišeina neduot.
Nu būkit žmonės, turėkit sąžinės, neimkit kyšių, kai jums duoda. Juokiuosi.
Nu būkit žmonės - neduokit kyšių

O neišeina, tik kelnių per galvą apsiauti
O jūs norėjot, kad už tuos 700Lt gydytoja turėjo jums pašokti ar galvą paglostyti jeigu gerai jaučiatės?