QUOTE(LAILA @ 2006 04 15, 08:51)
Gimdziau VGN, pats gimdymas buvo

, ir gyd, ir akusere- visos demesingos ir visa kita. Bet po gimdymo pagulde i palata ir viskas

, pasake, kad po 4 val. galiu eiti i dusa, pakiso vaika po sonu ir viskas

. Tikriausia ir ten reikejo i kisene kazka idet, tai gal ir pasidometu kas kaip. O taip daugiau net neks neuzejo iki pat ryto, nors man labai silpna buvo, ir vaikas visa nakti neramus buvo. Taip gali ir ramiai sau nudvest

(atsiprasau) Gal todel,kad palata toli nuo personalo kambario

Todel ir prasiau gyd., pas kuria gymdziau. kad kuo greiciau isleistu namo. Siap atejusi sesele ar gyd. suzinojusi, kad cia 2 vaikas, net nesivargyno kazka paaiskint ar pasidomet ar as moku taisiklingai maitint, ir visa kita. Neonatologes irgi nepatiko, kazkokios visai nedemesingos, apziuri, nieko tinkamai nepasako. Nekalbu jau apie tulikus, dusa, lova

Gaila nezinojau, kad yra tuos palatos,kur 50lt reik moket, kazkaip gyd. nesake, o pati is kur suzinuosi

Dabar zinau, kad del visko reikia tartis isanksto, ir pageidautinai dar visem i kisene idet.
LAILA, tai kaip gi galėjo tau pasakyti po 4 val. eiti į dušą

Mano buvo normalus gimdymas ir tai pasakė, kad atsikelti galima tik po 6 val. Na ir su sesutėm tau nepasisekė

Aš mokėjau tik gydytojai ir akušerei, o kitam personalui nieko nemokėjome, net šokoladukų nedavinėjom šį kartą - bet dėmesio tikrai pakako. Nors ir mano antras vaikelis (tarp kitko ir skirtumas tik 1,5 metų) bet parodė ir padėjo išplauti užpakaliuką, atėjo padėti perrengti - pasiūlė pačios

O su neonatologėm mums abiem nepasisekė, gal ta pati nepatenkinta moteriškėlė buvo

O ta palata, kurioj aš gulėjau, tai ką tik atsidarė po remonto. Bet jei daug gimdymų, tai nors ir busi susitarusi, tai nėr garantijos, kad gausi tą palatą. Nes mokamų palatų VGN nedaug, kiek žinau tą 1 gimdykla+palata apie 200 Lt, na o kiek tu atskirų palatų po 50 Lt nežinau, bet kiek supratau, jų taip pat nedaug. Ir jei nori (gal reikės kitam kartui

) tai reikia atvažiavus, iškart sakyti savo gydytojai, kad nori tos palatos, kad ji užrezervuotu, nes tikrai tos palatos turi paklausą .
Matau, taip pat nesenai gimdei, sveikinu su dukryte

Svarbiausia, kad viskas jums, merginos, gerai

Sėkmutės augti