Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(musu_lelele @ 2008 07 03, 07:52)
patarimas - klijuoti blakstienas vestuviu makiazui!!!  drinks_cheers.gif
sekmes

drinks_cheers.gif

As irgi vestuviu ryta savo makiazo meistrei nunesiau priklijuojamas blakstienas, tai ji taip graziai man jas uzdejo thumbup.gif Bijojau, kad ismetysiu, bet sauniai atlaike visa diena. Siaip ilgokas klijavo, tai pastebimai ju padaugejo pas mane, labai graziai akys atrode bigsmile.gif Vakare "nusivaliau" kartu su makiazu ir viskas. Tik deti reikia tomis mazytemis sruogelemis, o ne tas, kur juostele visa buna, tada naturaliau atrodo.
Atsakyti
Sveikos. Man vieną kartą priaugino blakstienas. Visa procedūra užtruko maždaug 2val. 30min. Kadangi blakstienos mano yra rudos, kad nebūtų kontrasto jas pirmiausia nudažė juodai.. Nors sakoma, kad turėtų išsilaikyti pusantro mėnesio, man jos laikėsi 1 mėn. unsure.gif ... Na bet tas mėnuo tikrai buvo thumbup.gif . Man sakė, kad jei norėsiu dažytis blakstienas ir joms nepakenkti, galima įsigyti specialų tušą smile.gif . Dariausi Utenoje, kaina buvo ~130 lt.
Atsakyti
gal galit pasakyti jei dazyti priaugintas blakstienas, koks tusas ir sepetelis geriausiais?
gal kokia firma galit rekomenduot, kuri dar ir storintu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 12:00)
gal galit pasakyti jei dazyti priaugintas blakstienas, koks tusas ir sepetelis geriausiais?
gal kokia firma galit rekomenduot, kuri dar ir storintu?  blush2.gif

yra specialus tusai priaugintoms blakstienoms: bespalviai (padeda suformuoti blakstienas, jas apsaugo) ir juodi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 14, 12:04)
yra specialus tusai priaugintoms blakstienoms: bespalviai (padeda suformuoti blakstienas, jas apsaugo) ir juodi ax.gif

kokios firmos ir kur ju galima isigyti ?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 13:13)
kokios firmos ir kur ju galima isigyti ??  4u.gif

Galima usisakyti pas meistre, pas kuria priauginesi blakstienas. 4u.gif Yra ir pirkti spec. parduotuveje. Firmos skirtingos.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 liepos 2008 - 12:18
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 14, 13:17)
Galima usisakyti pas meistre, pas kuria priauginesi blakstienas. 4u.gif Yra ir pirkti spec. parduotuveje. Firmos skirtingos.. smile.gif

Lisa ar tu irgi turi ju, kai ateisiu pas tave noreciau juodo 4u.gif Kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 12:13)
kokios firmos ir kur ju galima isigyti ??  4u.gif

galima uzsisakyti per tarpininkes is jav, yra ir europoje ax.gif
Atsakyti
As tai uzsirasiau Egidijos nagu studijoje prisiauginti blakstienas, pedikiurui, manikiurui. manau priaugitos blakstienos turetu atrodyti nuostabiai, nes turetu labai isryskinti akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 14:46)
Lisa ar tu irgi turi ju, kai ateisiu pas tave noreciau juodo  4u.gif Kokia ju kaina?

Suzinosiu, ar yra sio metu, ar reikes laukti. mirksiukas.gif Juodo kaina 80lt. Parasysiu viska tau i az. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
zinokit mergaites mano viena drauge buvo prisiauginus atrode neraliai bigsmile.gif bigsmile.gif bet jos pacios blakstienos buvo juodos tai net dazyti nereikejo 4u.gif as ir galvojau apie tai, bet persigalvojau, nes pati esu sviesiu plauku ir blakstienu mirksiukas.gif na bet siulau pabandyti atrodo nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti