Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

As ir jau pradejau gundytis priauginamom blakstienom blush-anim-cl.gif Siaip mano pacios blakstienos ilgos, dar kai padazau tai vos ne iki antakiu...et va norisi, kad butu tankesnes. Ko gero teks pasiryzti prisauginti, nes noriu vestuviu diena atrodyt grazi. Sakykit o kaip del tu priaugintu blakstienu dazymo akiu tusu? Ar greiztai draudziama jas dazyti...nes man asmeniskai, vis tiek graziau kai blakstienos buna intensyviai juodos... o kad ir priaugintos ilgos, bet man jos blankios atrodo
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 26, 10:59)
As ir jau pradejau gundytis priauginamom blakstienom  blush-anim-cl.gif Siaip mano pacios blakstienos ilgos, dar kai padazau tai vos ne iki antakiu...et va norisi, kad butu tankesnes. Ko gero teks pasiryzti prisauginti, nes noriu vestuviu diena atrodyt grazi. Sakykit o kaip del tu priaugintu blakstienu dazymo akiu tusu? Ar greiztai draudziama jas dazyti...nes man asmeniskai, vis tiek graziau kai blakstienos buna intensyviai juodos... o kad ir priaugintos ilgos, bet man jos blankios atrodo

Siaip jos atrodo kaip padazytos, bet jei norisi tai po dvieju dienu gali dazytis be problemu, tik tusas negali buti atsparus vandeniui ir valyti makiaza ne su riebia priemone ( pienelis) labiau tinka jautrioms akims valiklis. Siaip mano klientes isbande Loreal valikli jautrioms akims ir labai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 06 26, 13:18)
Siaip jos atrodo kaip padazytos, bet jei norisi tai po dvieju dienu gali dazytis be problemu, tik tusas negali buti atsparus vandeniui ir valyti makiaza ne su riebia priemone ( pienelis) labiau tinka jautrioms akims valiklis. Siaip mano klientes isbande Loreal valikli jautrioms akims ir labai patenkintos  thumbup.gif

Labai labai aciu uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gerai, kad ispejot, nes as kaip tik vestuvem norejau pirktis vandeniui atsparu tusa, o siaip visada naudoju neatsparu YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. Man tas tusas patinka, nes labai gerai lengvai nusivalo, o pasidazius netrupa. Loreal valikli turiu thumbup.gif O kokias ilgiausias blakstienas priauginat? blush2.gif
Atsakyti
kur klaipedoj gerai priaugina blakstienas?
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 06 26, 19:19)
kur klaipedoj gerai priaugina blakstienas?

ir mane domina ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galite patarti kur Kaune gerai priaugina blakstienas? Ir kokia kainyte butu visu ir kampuciu?
Dekoju
Atsakyti
As irgi susigundziau, labai noreciau prisiauginti blakstienas, tikriausiai ispudingai atrodytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2008 07 02, 23:51)
As irgi susigundziau, labai noreciau prisiauginti blakstienas, tikriausiai ispudingai atrodytu ax.gif

Labai ispudingai... wub.gif
Priaugineju blakstienas Vilniuje, gali drasiai kreiptis. mirksiukas.gif Dirbu namuose. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 liepos 2008 - 22:46
sveikos 4u.gif
galiu pasidalinti savo patirtimi.. siaip mano blakstienos yra ilgos ir tankios ir problema tik ta, kad jas padazius jos man remiasi i akinius biggrin.gif
taciau per vestuves buvau be akiniu ir man visaziste priklijavo blakstienas - zinokit tikrai verta!!!! labai grazu, labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
paskui nusiplauna nesunkiai, o akiu israiska tiesiog nuostabi
patarimas - klijuoti blakstienas vestuviu makiazui!!! drinks_cheers.gif
sekmes
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2008 07 02, 18:26)
Sveikutes, gal kas galite patarti kur Kaune gerai priaugina blakstienas? Ir kokia kainyte butu visu ir kampuciu?
Dekoju

tarkites su rykute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paroditi keleta savo darbeliu.. ax.gif Tik nekokybiskai nufotkinta.. rolleyes.gif

user posted image
priaugintos blakstienos 10mm, 12mm, ir keleta 13mm.

user posted image
priaugintos blakstienos 8mm,10mm.

Siandienos darbas.. 4u.gif
user posted image
priaugintos blakstienos 8mm, 10mm, keleta 12mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 liepos 2008 - 22:46
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 26, 17:21)
Labai labai aciu uz informacija  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gerai, kad ispejot, nes as kaip tik vestuvem norejau pirktis vandeniui atsparu tusa, o siaip visada naudoju neatsparu YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. Man tas tusas patinka, nes labai gerai lengvai nusivalo, o pasidazius netrupa. Loreal valikli turiu  thumbup.gif  O kokias ilgiausias blakstienas priauginat?  blush2.gif

Bt ar zinot, kd dazant su iprastais tusais priaug blakstienytes greiciau ima byreti? doh.gif Nes i ju sudeti ieina vaskai, o bet koks "riebalas" skatina atsokima verysad.gif Taigi priauginotms blakst yra spec tusai vandens pagrindu bigsmile.gif Kurie kartu ir fiksuoja blakstienytes
Atsakyti