Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(leksyra @ 2009 03 30, 08:53)
Sveikos.. mirksiukas.gif

Radau sia tema, tai galvoju ir as pasisakysiu. biggrin.gif
Blakstienu priauginimas, bent man, tai liux dalykelis pasirode. thumbup.gif Atsikeli ryte visa grazuole, tusa galima visiskai pamirsti.. hihihi.gif Bet yra ir neigiamu dalyku. g.gif  Bent man tai budavo nepatogu miegoti. Nezinau kaip kitoms, bet man jos prisispausdavo prie pagalves.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aisku, trukdydavo tik iki kol uzmigdavau.. smile.gif Apsunkindavo ir prausimasi, nes nenusiprausi veido taip paprastai kaip visada - blakstienas reik pasaugoti..

man tas pats buvo, o labiausiai nervindavo, kad normaliai prie akiu prisiliesti negali, nusiprqusti irgi kelia nepatogumu nes nenori sutarsyti ju. O pakritai tai pastoviai jauciau toki svetimkuni... labai norejau ju, bet po 3 men. jauciausi kaip issivadavusi smile.gif daugiau nenoriu...
Atsakyti
Ai dar vienas dalykelis. Kai nusiemiau, manosios blakstienos buvo nebe tokios grazios kokios buvo. Tarsi nukirptos.. blink.gif To tokio pukelio blakstienu gale nebebuvo.. Nemoku paaiskinti.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet praejo kiek laiko ir vel viskas ok.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 02 balandžio 2009 - 15:28
QUOTE(leksyra @ 2009 04 02, 16:27)
Ai dar vienas dalykelis. Kai nusiemiau, manosios blakstienos buvo nebe tokios grazios kokios buvo. Tarsi nukirptos.. blink.gif  To tokio pukelio blakstienu gale nebebuvo.. Nemoku paaiskinti.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet praejo kiek laiko ir vel viskas ok.. mirksiukas.gif

Nu gi turi buti ir kazkokiu neigiamu pusiu, manyciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 04 02, 16:31)
Nu gi turi buti ir  kazkokiu neigiamu pusiu, manyciau...  g.gif

Tai kas be ko.. drinks_cheers.gif
O visumoj, tai sakau, kad pajutau daugiau pliusu nei minusu.. rolleyes.gif Ant vasaros vel desiuos.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 02, 16:42)
man tas pats buvo, o labiausiai nervindavo, kad normaliai prie akiu prisiliesti negali, nusiprqusti irgi kelia nepatogumu nes nenori sutarsyti ju. O pakritai tai pastoviai jauciau toki svetimkuni... labai norejau ju, bet po 3 men. jauciausi kaip issivadavusi smile.gif daugiau nenoriu...

Dar labai priklauso nuo blakstienu gamintojo-kokybes . Pati ant saves tai isbandziau. Kazada turejau priaugintas blakstienas vienokias ir po kiek laiko 3D Lashes ( zinoma nebutinai 3D, gali buti ir kitos geros firmos mirksiukas.gif ) . Pajutau didziuli skirtuma doh.gif . 3D. daug minkstesnes, lankstesnes ir visiskai ju nejauciau. Nedure akies, kap anos senos , nebuvo tokio sunkumo , kaip nuo sanu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 balandžio 2009 - 21:36
lisa as tau pritariu , ir ant savo akiu isbandziau ir klijuojant kitoms pastebejau.
na bet ir noru pas zmones ivairiausiu , vienos nori "zilkiniu" kitos kuo naturalesniu. o kas mums belieka? tenkinti klientu poreikius bigsmile.gif tai nori nenori tenk blakstienu asortinemta plesti doh.gif
Atsakyti
aš tai absoliučiai, matyt, tundra esu, nes vos prieš mėnesį sužinojau apie tokius pokštus kaip blakstienų priauginimas blink.gif doh.gif bet tai, ką pamačiau, tikrai sužavėjo. mergina jau buvo prieš 4 savaites prisiauginus, sakė, kad vaizdas palyginti su pirma savaite, "labai prastas", bet man pasirodė tikrai gražu ok.gif
kas mane stabdo nuo bandymo tai daryti pačiai: anot jos, procesas truko TRIS valandas doh.gif čia normalu mastau.gif
beje, kokia apytikslė kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 02, 13:42)

jooo buvau ir as issidraskius blakstienas kai kazkokias zilkas priaugino, issiplesiau savo pirstais, Lisa pati matei koki griovi buvau palikus, dabar viskas gerai, uzaugo. bet bijau pas ta pacia vel eiti nes visa laika ant voku jauciau tarsi butu kazkas uzdeta ir nieztejo. Lisa jauciu vel pas tave atvaziuosiu , nes tu kai sudedi tai jauciu tik malonuma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 05 10, 13:46)
aš tai absoliučiai, matyt, tundra esu, nes vos prieš mėnesį sužinojau apie tokius pokštus kaip blakstienų priauginimas blink.gif  doh.gif bet tai, ką pamačiau, tikrai sužavėjo. mergina jau buvo prieš 4 savaites prisiauginus, sakė, kad vaizdas palyginti su  pirma savaite, "labai prastas", bet man pasirodė tikrai gražu ok.gif
kas mane stabdo nuo bandymo tai daryti pačiai: anot jos, procesas truko TRIS valandas doh.gif čia normalu  mastau.gif

o kuriam mieste tu gyveni ?
zinoma, galima deti ir valanda bet uzdeta tris kartus maziau blakstienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2009 05 10, 16:55)
o kuriam mieste tu gyveni ?
zinoma, galima deti ir valanda bet uzdeta tris kartus maziau blakstienu  doh.gif

Kaunas cool.gif mergaičiukė sakė, kad orientuotis į 200 lt reikia g.gif
tai kas be ko, dėl gero rezultato išsėdėt galima ir daugiau, bet kažkaip man baisu atrodo tris valandas tokią procedūrą kęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 10, 16:20)
Kaunas cool.gif mergaičiukė sakė, kad orientuotis į 200 lt reikia  g.gif
tai kas be ko, dėl gero rezultato išsėdėt galima ir daugiau, bet kažkaip man baisu atrodo tris valandas tokią procedūrą kęsti  biggrin.gif

tigi ne pas ginekologa ar koki stomatologa guleti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 10, 16:46)

kas mane stabdo nuo bandymo tai daryti pačiai: anot jos, procesas truko TRIS valandas doh.gif čia normalu  mastau.gif

Kai ta laika pramiegi klausydama muzikos, tai net nepastebi. mirksiukas.gif Be to priauginimo trukme priklauso nuo pacios blakstienu kiekio. Gal priauginimas truks ir 2 val. smile.gif
Atsakyti
ja ja... užmigsiu, dar knark pradėsiu, apsijuoksiu hihihi.gif

tankas, žinok, negaliu atsakyt į Tavo klausimą, nes ten pažįstamų pažįstama, tai nebuvo kaip jos detaliai išklausinėti unsure.gif
Atsakyti