Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

as turiu jau 2sav.priaugintas blakstienas..esu be galo patenkinta smile.gif super atrodo smile.gif
siulau visoms, kurios neturiu ilgu blakstienu...:)pirma savaite ir as nedaziau ju.., bet kaisiek tiek ataugo, tai visad jas padazau, nes tada jos idealiai stovi smile.gif
dariausi klaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 08, 16:01)
as turiu jau 2sav.priaugintas blakstienas..esu be galo patenkinta smile.gif super atrodo smile.gif
siulau visoms, kurios neturiu ilgu blakstienu...:)pirma savaite ir as nedaziau ju.., bet kaisiek tiek ataugo, tai visad jas padazau, nes tada jos idealiai stovi smile.gif

Pasirodom, pasirodom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 08, 17:01)

Kur daretes?
Atsakyti
dabar neturiu galimybes ideti foto,bet kai tik galesiu butinai pasirodysiu 4u.gif

pas tokia Aida.ji dabar nuomojasi savo kabinetuka kirpykloje pavadinimu "Laura"(ten kur 6 autikas vaziuoja, netoli buvusios Pienes parduotuves).labai sauni panele, puikiai darbuojasi..patikiu jai savo veiduka ax.gif
Atsakyti
o kiek mokėjote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 13, 09:25)
o kiek mokėjote? g.gif

140:)
Atsakyti
normaliai tada ax.gif
Atsakyti
esu turejus blakstienytes, tai is patirties galiu pasakyt kad jie blakstes yra plonytes lb tai istisai raitosi ir labai nervuoja o jeigu storelesnes tada viskas super net dazyt nereikia wub.gif tik tiek kad vargelis su tom korekcijom kas 3 savaites doh.gif zodziu mergaites kurios galite sau leisti toki malonuma tai tikrai nepasigailesite jei isbandysite mirksiukas.gif
Atsakyti
va nuotraukyte....kokybe nekokia, nes su mobiliuku fotkinau, kadangi fotikas pagedes:(
bet iziuret eina:) cia 3 sav smile.gif
user posted image

manau dar pora savaiikiu nereix korekcijos:)
joa,nervoja kai jos "veliasi", bet kai padazai tai niekad nesusivelia (bent jau man) smile.gif

p.s. kai sutaisys fotika - imesiu kokybiskesne fotke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 15, 17:26)
va nuotraukyte....kokybe nekokia, nes su mobiliuku fotkinau, kadangi fotikas pagedes:(
bet iziuret eina:) cia 3 sav smile.gif
user posted image

manau dar pora savaiikiu nereix korekcijos:)
joa,nervoja kai jos "veliasi", bet kai padazai tai niekad nesusivelia (bent jau man) smile.gif

p.s. kai sutaisys fotika - imesiu kokybiskesne fotke  blush2.gif

Nelabai kas matyti, tik kad ilgos ir kiek suprantu Jusu pacios balsktienos yra plonytes ir sviesios smile.gif
Atsakyti
aga, plonos, sviesios ir trumpos :/
siaip realiai tai atrodo thumbup.gif labai naturaliai thumbup.gif
tik vat negliu normaliai parodyt doh.gif
Atsakyti
Noriu parodyti vienas akis. Jau rasiau, kad ne karta tenka daryti korekcija po tokio priauginimo. Mergina auginosi blakstienas Vilniuje grozio salone. Su priaugintomis blakstienosm vaiksto jau nemazai virs pusmecio. Pastoviai daresi korekcijas pas ta pacia meistre ir galvojo , kad taip ir turi buti.. Korekcija trukdavo apie 30-40min.
Ziurint ne taip arti vaizdas geriasnis, bet taip neturi buti. unsure.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 birželio 2009 - 22:51