as turiu jau 2sav.priaugintas blakstienas..esu be galo patenkinta super atrodo siulau visoms, kurios neturiu ilgu blakstienu...:)pirma savaite ir as nedaziau ju.., bet kaisiek tiek ataugo, tai visad jas padazau, nes tada jos idealiai stovi dariausi klaipedoje
as turiu jau 2sav.priaugintas blakstienas..esu be galo patenkinta super atrodo
siulau visoms, kurios neturiu ilgu blakstienu...:)pirma savaite ir as nedaziau ju.., bet kaisiek tiek ataugo, tai visad jas padazau, nes tada jos idealiai stovi
dariausi klaipedoje
as turiu jau 2sav.priaugintas blakstienas..esu be galo patenkinta super atrodo
siulau visoms, kurios neturiu ilgu blakstienu...:)pirma savaite ir as nedaziau ju.., bet kaisiek tiek ataugo, tai visad jas padazau, nes tada jos idealiai stovi
dariausi klaipedoje
dabar neturiu galimybes ideti foto,bet kai tik galesiu butinai pasirodysiu
pas tokia Aida.ji dabar nuomojasi savo kabinetuka kirpykloje pavadinimu "Laura"(ten kur 6 autikas vaziuoja, netoli buvusios Pienes parduotuves).labai sauni panele, puikiai darbuojasi..patikiu jai savo veiduka
esu turejus blakstienytes, tai is patirties galiu pasakyt kad jie blakstes yra plonytes lb tai istisai raitosi ir labai nervuoja o jeigu storelesnes tada viskas super net dazyt nereikia tik tiek kad vargelis su tom korekcijom kas 3 savaites zodziu mergaites kurios galite sau leisti toki malonuma tai tikrai nepasigailesite jei isbandysite
Noriu parodyti vienas akis. Jau rasiau, kad ne karta tenka daryti korekcija po tokio priauginimo. Mergina auginosi blakstienas Vilniuje grozio salone. Su priaugintomis blakstienosm vaiksto jau nemazai virs pusmecio. Pastoviai daresi korekcijas pas ta pacia meistre ir galvojo , kad taip ir turi buti.. Korekcija trukdavo apie 30-40min. Ziurint ne taip arti vaizdas geriasnis, bet taip neturi buti.