QUOTE(Benice @ 2009 09 06, 22:55)
Na, po išbandymo galiu išreikšti savo nuomonę ir aš.
Taigi prisiauginau blakstienytes

Labai patiko, meistrė atliko darbą tikrai gerai (bent ja man taip atrodo

), tačiau po mėnesiuko jau atrodžiau nelabai...t.y. kai kuriose vietose blakstienytės iškrito ir ten buvo kaip tarpas, maniškės tapo tokios trumpos

Neturėjau aš riestų, buvo tiesios, bet ilgos, o db liko tik pusė ilgio
Ne visos iškrito, taigi dar negaliu spęsti kaip atrodysiu po to - "galutiniam rezultate"
Jeigu pastoviai darytis korekciją, tai manau, kad gal ir neblogas dalykėlis, tikrai įspūdingai atrodo, nereikia dažytis. Tačiau jei tai daroma vienam kartui, pvz,. kokiai šventei, tai tikrai siūlyčiau geriau prisiklijuoti ir patausoti savas
Benice, normalu, kad po menesio atsirado tarpeliu, juk blakstienos keiciasi, senosios iskrenta ir uzauga naujos. Tuose tarpeliuose, kur matote trumpesnes blakstienas, kaip tik ir matote blakstienas, kurios dar auga. Prisiauginus blakstienas labiau kreipiame demesi i jas, stebime kasdien ir matome pokycius, del to atrodo, kad jos trumpos tarpeliuose ir panasiai.. o ar neprisiauginus taip stebime jas? priaugintos blakstienos labai issiskiria is naturaliu, del to labiau pastebime mazas beaugancias blakstienytes, o kai visos yra naturalios, net nekyla mintis kasdien ju stebeti ir visai nekreipiame demesio i tai, kad pasitrynus akis kartais lieka blakstienytes ant zando ar pirstu, juk tai normalu, jos paprasciausiai auga..
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.