Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(Renatulyte @ 2009 08 21, 08:52)

Pentarda, ir be fotoshopo ar ypatingos kokybes fotiko matosi, kd darbelis labai tvarkingas. Grazus perejimas prie vidinio kampucio bigsmile.gif 

Kai paziuri cia tiek daug kokybiskai dirbanciu meistriu. Vienas malonumas ziuret  thumbup.gif  Ir is kur tos "siaubeliai" atsiranda, kurios ant merginu akiu kartais tokius kosmarus padaro  tongue.gif Galvoju, kd tik savamoksles tokiu "stebuklu" gali padaryt

Aciu uz gera zodi Renatulyte 4u.gif Be galo malonu ji isgirsti is seniai dirbancios meistres wub.gif mano praktika vos metus siekia blush2.gif bet labai stengiuosi ax.gif
Atsakyti
ner uz ka mirksiukas.gif Jusu pastangos akivaizdzios user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 08 20, 15:43)
keletas mano darbeliu 4u.gif
tik nelabai koks fotikas ir neiseina man ju taip ryskiai pateikti  doh.gif

Oi, ir be gero fotiko matosi, kad skirtumas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif nespejau perskaityti visos temos, pradesiu nuo 1psl, bet is karto kreipiuosi, gal padesite.. blush2.gif

noreciau prisiauginti blakstienas.. kadangi nelabai daug zinau ta tema, tai truputi baisu, bet noras didelis..

ar jus merginos - meistres dirbate salonuose ar namie? ax.gif gal butu norinciu "apsiimti mane" si sestad-sekmad (29-30d) Vilniuje, arba kita savaite Siauliuose? blush2.gif

aciu 4u.gif einu skaityti temos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 08 26, 15:39)
Sveikos mergaites  4u.gif  nespejau perskaityti visos temos, pradesiu nuo 1psl, bet is karto kreipiuosi, gal padesite..  blush2.gif

noreciau prisiauginti blakstienas.. kadangi nelabai daug zinau ta tema, tai truputi baisu, bet noras didelis..

ar jus merginos - meistres dirbate salonuose ar namie?  ax.gif gal butu norinciu "apsiimti mane" si sestad-sekmad (29-30d) Vilniuje, arba kita savaite Siauliuose?  blush2.gif

aciu  4u.gif einu skaityti temos..  ax.gif

Ar prisiauginote blakstienytes, Spyglle?
Turbut ilsejomes visos savaitgali.. ax.gif
Ar jau klapsit? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 01 rugsėjo 2009 - 08:18
Idedu ir cia kelis naujus savo darbelius smile.gif

Prailginti kampuciai.. bigsmile.gif
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Cia merginos (tiksliau mama ir dukra biggrin.gif ), turincios labai tiesias blakstienas..
user posted image user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau girdejusi apie blakstienu priauginima, bet kaip graziai atrodo! Ir as dabar noriu tokiu blakstienu ax.gif reikes eiti ir isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Na, po išbandymo galiu išreikšti savo nuomonę ir aš.
Taigi prisiauginau blakstienytes ax.gif Labai patiko, meistrė atliko darbą tikrai gerai (bent ja man taip atrodo smile.gif ), tačiau po mėnesiuko jau atrodžiau nelabai...t.y. kai kuriose vietose blakstienytės iškrito ir ten buvo kaip tarpas, maniškės tapo tokios trumpos doh.gif Neturėjau aš riestų, buvo tiesios, bet ilgos, o db liko tik pusė ilgio verysad.gif
Ne visos iškrito, taigi dar negaliu spęsti kaip atrodysiu po to - "galutiniam rezultate" blush2.gif ax.gif
Jeigu pastoviai darytis korekciją, tai manau, kad gal ir neblogas dalykėlis, tikrai įspūdingai atrodo, nereikia dažytis. Tačiau jei tai daroma vienam kartui, pvz,. kokiai šventei, tai tikrai siūlyčiau geriau prisiklijuoti ir patausoti savas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 06, 22:55)
Na, po išbandymo galiu išreikšti savo nuomonę ir aš.
Taigi prisiauginau blakstienytes  ax.gif  Labai patiko, meistrė atliko darbą tikrai gerai (bent ja man taip atrodo  smile.gif ), tačiau po mėnesiuko jau atrodžiau nelabai...t.y. kai kuriose vietose blakstienytės iškrito ir ten buvo kaip tarpas, maniškės tapo tokios trumpos  doh.gif Neturėjau aš riestų, buvo tiesios, bet ilgos, o db liko tik pusė ilgio  verysad.gif
Ne visos iškrito, taigi dar negaliu spęsti kaip atrodysiu po to - "galutiniam rezultate"  blush2.gif  ax.gif
Jeigu pastoviai darytis korekciją, tai manau, kad gal ir neblogas dalykėlis, tikrai įspūdingai atrodo, nereikia dažytis. Tačiau jei tai daroma vienam kartui, pvz,. kokiai šventei, tai tikrai siūlyčiau geriau prisiklijuoti ir patausoti savas  mirksiukas.gif

Benice, normalu, kad po menesio atsirado tarpeliu, juk blakstienos keiciasi, senosios iskrenta ir uzauga naujos. Tuose tarpeliuose, kur matote trumpesnes blakstienas, kaip tik ir matote blakstienas, kurios dar auga. Prisiauginus blakstienas labiau kreipiame demesi i jas, stebime kasdien ir matome pokycius, del to atrodo, kad jos trumpos tarpeliuose ir panasiai.. o ar neprisiauginus taip stebime jas? priaugintos blakstienos labai issiskiria is naturaliu, del to labiau pastebime mazas beaugancias blakstienytes, o kai visos yra naturalios, net nekyla mintis kasdien ju stebeti ir visai nekreipiame demesio i tai, kad pasitrynus akis kartais lieka blakstienytes ant zando ar pirstu, juk tai normalu, jos paprasciausiai auga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 09 06, 23:17)
Benice, normalu, kad ...

Taip, sutinku su tuo, kad čia ir suveikia tas toks "sekimas" kas vyksta, kodėl ir pan..vien dėl to, kad kažkas buvo padaryta.
Tikiuosi, kad tos trumposios užaugs tokios, kokios buvo iš pradžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 06, 23:38)
Taip, sutinku su tuo, kad čia ir suveikia tas toks "sekimas" kas vyksta, kodėl ir pan..vien dėl to, kad kažkas buvo padaryta.
Tikiuosi, kad tos trumposios užaugs tokios, kokios buvo iš pradžių  blush2.gif

Zinoma uzaugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 09 06, 23:17)
Benice, normalu, kad po menesio atsirado tarpeliu, juk blakstienos keiciasi, senosios iskrenta ir uzauga naujos. Tuose tarpeliuose, kur matote trumpesnes blakstienas, kaip tik ir matote blakstienas, kurios dar auga. Prisiauginus blakstienas labiau kreipiame demesi i jas, stebime kasdien ir matome pokycius, del to atrodo, kad jos trumpos tarpeliuose ir panasiai.. o ar neprisiauginus taip stebime jas? priaugintos blakstienos labai issiskiria is naturaliu, del to labiau pastebime mazas beaugancias blakstienytes, o kai visos yra naturalios, net nekyla mintis kasdien ju stebeti ir visai nekreipiame demesio i tai, kad pasitrynus akis kartais lieka blakstienytes ant zando ar pirstu, juk tai normalu, jos paprasciausiai auga..  4u.gif

Geriau paaiskint manau ir nebutu imanoma thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti