Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

drinks_cheers.gif dar tik pridursiu, kd megindamos naujoves siek tiek nerimaujam del neigiamu pasekmiu, todel kritiskiau ziurim i visa eiga po to. Pati ant saves tai pajutau ne kart kai meginu kazka nauja smile.gif O dbr jau suprantu, kd tai yra naturalus procesas ir net nekreipiu demesio. Man baisiau buvo, kai pameginau nusiimt priaugintu nagucius, tai jauciaus isvis kaip nukirstais pirstais biggrin.gif O blakstienos kazkaip jau ipratau, kd tai yra, tai "nera" biggrin.gif Vistiek po menesiuko kaip buvusios atauga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, iskart sakau, kad neskaiciau nei vieno is ankstesniu 3o puslapiu, todel kitu nuomones nzn. as irgi megstu isbandyt naujoves, ypac atsimenu svaigau del priauginamu blakstienu. dariausi pries 2 metus, ir kagi, na idomumo delei kam labai smalsu galite pabandyt, bet kam tie 150 lt sunkiai uszdirbami, tikrai nerekomenduociau. grazu savaite, 2, ir tai apie tusho naudojima pamirskite! - labai veliasi, atrodo lyg butu sulauzytos, atstatyt i vieta sunku, prieziura isties nemaza. plius man asmeniskai , kai pati turejau , visada krenta i akis pas paneles tos priaugintos blakstienos.

ne jei norite buti grazios vestuviu diena, as uz! bet kasdieniniam naudojimui geriau patarciau blakstienu uzrietima cheminiu budu. Vilniuje radau tik 2 vietas kur tai atlieka, viena is ju yra Antakalnio poliklinikos kosmetologinis kabinetas. plius kaina trigubai mazesne, o efektas tikrai ne prastesnis. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2009 09 09, 19:54)
Sveikos, iskart sakau, kad neskaiciau nei vieno is ankstesniu 3o puslapiu, todel kitu nuomones nzn. as irgi megstu isbandyt naujoves, ypac atsimenu svaigau del priauginamu blakstienu. dariausi pries 2 metus, ir kagi, na idomumo delei kam labai smalsu galite pabandyt, bet kam tie 150 lt sunkiai uszdirbami, tikrai nerekomenduociau. grazu savaite, 2, ir tai apie tusho naudojima pamirskite! - labai veliasi, atrodo lyg butu sulauzytos, atstatyt i vieta sunku, prieziura isties nemaza. plius man asmeniskai , kai pati turejau , visada krenta i akis pas paneles tos priaugintos blakstienos.

ne jei norite buti grazios vestuviu diena, as uz! bet kasdieniniam naudojimui geriau patarciau blakstienu uzrietima cheminiu budu. Vilniuje radau tik 2 vietas kur tai atlieka, viena is ju yra Antakalnio poliklinikos kosmetologinis kabinetas. plius kaina trigubai mazesne, o efektas tikrai ne prastesnis. Sekmes!

Bet tai jeigu tik vestuviu dienai, juk galima blakstienas tiesiog priklijuoti!! As pvz., galvojau, kad noresiu, kad man priklijuotu vestuvems, bet paskui nuejus darytis bandomojo makiazo visai pamirsau paprasyt doh.gif Bet ir be ju atrodziau, nors maniskes ne per ilgiausios yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2009 09 09, 20:54)

Sutinku del sunkiai uzdirbamu 150lt.
Del grazaus vaizdo tik pirmas 2 sav. -galima pasiginciyti rolleyes.gif . Priklauso nuo savu balsktienu : krypties, linkio, kap auga- kruvelemis, o gal labai retos. Kokiu greiciu auga ir iskrenta. Nuo to kokio ilgio kliente nori. Gal ant trumpu blakstienu-nori priauginti labai ilgas unsure.gif . Nuo akies formos. Jeigu kliente nori prailgintu isorinius kampus , o blakstienytes kampuose labai smulkios, tokiu atveju pames priaugintas labai greitai. Nuo prieziuros, nuo gyvenimo budo. Ar sugeba miegoti ne veidu i pagalve. Zodziu daug nuo ko.

Turiu viena kliente, kuri ilga laika lankesi pas viena meistre priaugineti blakstienas. Korekcija daresi reguliariai kas 2 sav. Kai pasirode pas mane -ikalbinejau pabandyti bent kas 3 sav. Zinoma ir po 2 sav. galima rasti ka koreguoti, bet tikrai nebuvo reikalo taip daznai koreguoti. Taip palaipsniui ilginom laika iki korekcijos. Dabar kliente daro korekcija kas 4 sav. thumbup.gif
Aisku visoms skirtingai.

Del balsktienu uzrietimo. Manau tinka tik tiesioms, arba zemyn augancioms balsktienoms. Mano pvz. ir taip riestos ( dazniausia riestesnes blakstienas turi klientes, kuriu plaukai linke garbanotis) , tai uzrietimas man ju nepailgintu, nepriduotu riskumo ir nesutaupitu laiko , nes viestiek reiketu dazyti tusu. smile.gif

Del sventinio makiazo -sutinku. Galima prisiklijuoti kuokstelius. Bet nemazai merginu ateina prisiauginti balsktienas pries vestuves, nes daznaiusiai iskarto po vestuviu vazuoja i povestuvine kelione, o su priaugintom labai patogu buti visada graziai ir nebijoti, kad pvz. juroje nuvarves tusas. mirksiukas.gif
Jusu teise rinktis... 4u.gif
Atsakyti

Del sventinio makiazo -sutinku. Galima prisiklijuoti kuokstelius. Bet nemazai merginu ateina prisiauginti balsktienas pries vestuves, nes daznaiusiai iskarto po vestuviu vazuoja i povestuvine kelione, o su priaugintom labai patogu buti visada graziai ir nebijoti, kad pvz. juroje nuvarves tusas. mirksiukas.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif apie sita nepagalvojau thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti Lisos. isties kodel taip mazai meistru atliekanciu blakstienu uzrietimo procedura...kazkaip nustebau kai ieskojau. manau shita nisa tikrai neuzimta.

o antra, manau pati puikiausiai zinote, kad statistiskai tokiom procedurom domisi merginos tiesiom blakstienom. panelems riestom- seniausiai sumastytas genealus budas - tusas.

jokiu budu nieko neatkalbyneju- jei kam smalsu- pirmyn! bet mano manymu perpetum mobile sitoje srity dar nesumastytas..., lauksime naujoviu...gal po keliu desimciu jos jau bus vitaminu arba genetiniam ligmeny:]
Atsakyti
Nors per savo vestuves norejau kuo naturaliau atrodyti, visgi su visaziste pasitarusios nutarem voku kampuciuose priklijuot blakstienu kuokstelius thumbup.gif tikrai buvau patenkinta, buvo patogu ir iki antros dienos vakaro issilaike fantastiskai smile.gif o nuotraukose tikrai ryskesnes akys atrodo clap.gif
Atsakyti
jei kokia rimtesne svente, be priklijuojamu blakstienu niekur neeinu. kogero patogiausiai eina susitvarkyt su tais kuoksteliais, bet seip be sunkumu susitvarkau ir su pilna juostele. tik reikia atsirinkti- ju irgi buna labai skirtingu, manau tai labai individualu.

Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 09 09, 22:33)
priaugintom labai patogu buti visada graziai ir nebijoti, kad pvz. juroje nuvarves tusas. mirksiukas.gif

O yra tokių kurios su makiažu maudosi? blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Čia šiaip pastebėjimas.
Dėl viso kito sutinku su jumis drinks_cheers.gif Per mano išleistuves man siūlė prisiauginti, tačiau nemačiau tam reikalo. Makiažą padarė superinį, su kuokšteliais kampuose priklijuotomis blakstienomis. Nereikėjo nei jokių 'pravodkių', viskas atrodė puikiai. Kitą rytą nusiplovus makiažą blakstienos liko, jos man išsilaikė keletą dienų.
Atsakyti
mergaites papasakokit man apie silikonines ir lateksines blakstienas. nespeju sekti naujoviu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2009 09 10, 21:26)
mergaites papasakokit man apie silikonines ir lateksines blakstienas. nespeju sekti naujoviu  blink.gif

hmm ir man labai idomu, kas per naujove g.gif as zinau tik sintetinio mikropluosto doh.gif smile.gif
Atsakyti
as nusiunciau klausima tai panelei kai atrasys ir jei atrasys tai jums perduosiu. nes klause kokias as klijuoju , sako oooooj neeee man silikonines labiausia patiko , nu net pasimeciau kaip kokia vista pasijauciau sad.gif
Atsakyti