QUOTE(vasilysha @ 2009 09 09, 20:54)
Sveikos, iskart sakau, kad neskaiciau nei vieno is ankstesniu 3o puslapiu, todel kitu nuomones nzn. as irgi megstu isbandyt naujoves, ypac atsimenu svaigau del priauginamu blakstienu. dariausi pries 2 metus, ir kagi, na idomumo delei kam labai smalsu galite pabandyt, bet kam tie 150 lt sunkiai uszdirbami, tikrai nerekomenduociau. grazu savaite, 2, ir tai apie tusho naudojima pamirskite! - labai veliasi, atrodo lyg butu sulauzytos, atstatyt i vieta sunku, prieziura isties nemaza. plius man asmeniskai , kai pati turejau , visada krenta i akis pas paneles tos priaugintos blakstienos.
ne jei norite buti grazios vestuviu diena, as uz! bet kasdieniniam naudojimui geriau patarciau blakstienu uzrietima cheminiu budu. Vilniuje radau tik 2 vietas kur tai atlieka, viena is ju yra Antakalnio poliklinikos kosmetologinis kabinetas. plius kaina trigubai mazesne, o efektas tikrai ne prastesnis. Sekmes!
Sutinku del sunkiai uzdirbamu 150lt.
Del grazaus vaizdo tik pirmas 2 sav. -galima pasiginciyti

. Priklauso nuo savu balsktienu : krypties, linkio, kap auga- kruvelemis, o gal labai retos. Kokiu greiciu auga ir iskrenta. Nuo to kokio ilgio kliente nori. Gal ant trumpu blakstienu-nori priauginti labai ilgas

. Nuo akies formos. Jeigu kliente nori prailgintu isorinius kampus , o blakstienytes kampuose labai smulkios, tokiu atveju pames priaugintas labai greitai. Nuo prieziuros, nuo gyvenimo budo. Ar sugeba miegoti ne veidu i pagalve. Zodziu daug nuo ko.
Turiu viena kliente, kuri ilga laika lankesi pas viena meistre priaugineti blakstienas. Korekcija daresi reguliariai kas 2 sav. Kai pasirode pas mane -ikalbinejau pabandyti bent kas 3 sav. Zinoma ir po 2 sav. galima rasti ka koreguoti, bet tikrai nebuvo reikalo taip daznai koreguoti. Taip palaipsniui ilginom laika iki korekcijos. Dabar kliente daro korekcija kas 4 sav.
Aisku visoms skirtingai.
Del balsktienu uzrietimo. Manau tinka tik tiesioms, arba zemyn augancioms balsktienoms. Mano pvz. ir taip riestos ( dazniausia riestesnes blakstienas turi klientes, kuriu plaukai linke garbanotis) , tai uzrietimas man ju nepailgintu, nepriduotu riskumo ir nesutaupitu laiko , nes viestiek reiketu dazyti tusu.
Del sventinio makiazo -sutinku. Galima prisiklijuoti kuokstelius. Bet nemazai merginu ateina prisiauginti balsktienas pries vestuves, nes daznaiusiai iskarto po vestuviu vazuoja i povestuvine kelione, o su priaugintom labai patogu buti visada graziai ir nebijoti, kad pvz. juroje nuvarves tusas.
Jusu teise rinktis...