QUOTE(/ Lisa / @ 2009 10 24, 10:21)
labai grazu / Lisa /
Papildyta:
QUOTE(Nataliee @ 2009 10 25, 18:18)
Turejau pries pora metu prisiauginus. Bet ne lietuvoj. Patiko seip, tik va pinigeliu gaila pasidare...
Gal ir negrazu klausti, bet kiek siuo metu toks malonumas lietuvoj kainuoja?

negaliu atsakyti uz visas, bet mano kainytes yra tokios
Pilnas blakstienų priauginimas 150Lt
Korekcija (iki 3-5sav) 70-90Lt
Daugiau informacijos galite rasti www.graziosblakstienos.lt
Sojertoma,
man labai patiko Tavo blakstienu priauginimas. Labai grazios tos dideles
Kokios Tavo kainos? Kokias pati blakstienas naudoji? Girdejai, kad jos labai krenta, atseit biski patrini akyte ir iskrenta jau kelios
Kaip cia yra?
QUOTE(Lineta* @ 2009 10 26, 09:43)
Sojertoma,
Kokios Tavo kainos? Kokias pati blakstienas naudoji? Girdejai, kad jos labai krenta, atseit biski patrini akyte ir iskrenta jau kelios
Kaip cia yra?
Aciu labai, Lineta
Naudoju 3D lashes ir Xtreme lashes priemones. Del kritimo, priauginimo metu norint isgaut didesni tankuma, auginama ir prie jaunuciu ir prie senesniu ilgiausiu blakstienu, del to visiskai normalu, kad patrynus aki ta senoji iskrenta, taip pat buna ir neprisiauginus blakstienu
QUOTE(sojertoma @ 2009 10 26, 10:12)
Aciu labai, Lineta
mano kainos kaip jau minejau auksciau yra tokios
Naudoju 3D lashes ir Xtreme lashes priemones. Del kritimo, priauginimo metu norint isgaut didesni tankuma, auginama ir prie jaunuciu ir prie senesniu ilgiausiu blakstienu, del to visiskai normalu, kad patrynus aki ta senoji iskrenta, taip pat buna ir neprisiauginus blakstienu
Kiek supratau Tu Vilniuje dirbi? Man dzin atlekciau ir i Vilniu
Pridursiu, kd priaugintu blakstienyciu reikia stengits netrint ir miegant i pagalve nesitrint
Net atejusi i korekcija, kai sako kd is vienos kaytes labiau isbyrejo iskart galima spet nat kurio sono miegama
Tokie jua yra nepatogumai
QUOTE(Lineta* @ 2009 10 26, 10:17)
Kiek supratau Tu Vilniuje dirbi? Man dzin atlekciau ir i Vilniu
bus proga drauges aplankyt
Tik as ne dabar noriu, o vasarai, kokiai liepai, nes tada bus musu su MB svente ir i povestuvine vaziuosim, tai manau su tokiom blakstienytem pritrenkianciai atrodysiu 
Lineta, mielai tave pagrazinsiu, ypatingai tokiai sventei
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 29, 11:27)
Pridursiu, kd priaugintu blakstienyciu reikia stengits netrint ir miegant i pagalve nesitrint
Net atejusi i korekcija, kai sako kd is vienos kaytes labiau isbyrejo iskart galima spet nat kurio sono miegama
Tokie jua yra nepatogumai 
reiskia reikes ismokti miegoti ant nugaros ir problemu nebus
Papildyta:
QUOTE(sojertoma @ 2009 10 29, 12:06)
butinai
kita savaite bus aiski data musu didzsiosios gyvenimo sventes
QUOTE(tigriuss @ 2009 10 19, 11:24)
as ir sia vasara turejau prisiauginusi blakstienytes, man labai patiko, bet.... ju buvo ne tiek daug kiek tikejausi, nes kosmetologe paaiskino, kad kai kurios mano blakstienos auga susikryziavusios
. ar tai gali buti priezastis?
pries kelias dienas dariau. tai siaubas kazkoks, susivare kruvom ir dar kreivos. tai dejau kiek imanoma,aisku, ziurejau kad ziuretu tiesiai, neisivaizduoju kaip ji nesios toliau. nors ji kelis menesius daresi kitur, nezinau kodel atejo pas mane. jei jos nesusivels ir neisikraipys bus saunu nes kai susidejo tai atrodo graziai.
Si mergina prisiauginejo blakstienas virs 9 men. Palauke, kol nukris visos ir daugiau nesiaugino. Praejus 1,5 men. atejo vel. Blaktienos po 1,5 men. buvo vel tokios pacios , kaip ir kaskada pries priauginima.Netepe jokiais stiprinancia aliejukai .Pati kliente teigia, kad pilnai ataugo tokios kaip ir anksciau. Gaila nenufotogravau jas. Sitos foto padariau po priauginimo.

Buvau prisiauginusi per savo vstuves sita grozi
na ir ka galiu pasakyti- man laaabai patiko, o ir aplinkiniai sake kad super atrodziau
blakstienos laikesi dar visa medaus menesi, kas buvo nerealu, kadangi nereikejo rupintis tusu ar dar kazkokiais akiu dazais
zodziu rimtesnei progai- labai rekomenduoju
na ir ka galiu pasakyti- man laaabai patiko, o ir aplinkiniai sake kad super atrodziau
zodziu rimtesnei progai- labai rekomenduoju