Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(/ Lisa / @ 2009 10 12, 23:51)
Merginos, kas is forumieciu Kaune priaugineja su 3d Lashes? Arba siaip gal zinot kokia meistre ne is SM ? Skubiai, aciu. 4u.gif

man irgi labai butu smagu susirasti gera meistre 4u.gif
Atsakyti
Nors as dirbu ir ne su 3d Lashes produkcija, bet mergaites patenkintos, nes blakstienytes neblogai atrodo ir ilgai laikosi ax.gif
Mano darbukai 4u.gif
PRIES
user posted image
PO
user posted image
Atsakyti
Pentarda,

Neseku specialiai sios temos, bet uklydusi ziuriu, kad bent jau is vaizdo, tai sis darbas tikrai grazus 4u.gif
O tai koks ju skirtumas? ar tos 3D yra naturalaus plauko? Jeigu irgi sintetinio, tai kuom gi jos realiai skiriasi??
Atsakyti
QUOTE(goldwork @ 2009 10 17, 10:55)
Pentarda,

Neseku specialiai sios temos, bet uklydusi ziuriu, kad bent jau is vaizdo, tai sis darbas tikrai grazus  4u.gif
O tai koks ju skirtumas? ar tos 3D yra naturalaus plauko? Jeigu irgi sintetinio, tai kuom gi jos realiai skiriasi??

Ne, jos nera naturalaus plauko.
Pentardos darbas grazus wub.gif , nezinau ir negaliu sakyti kaip ten jos balsktienos. Svarbu, kad klientes patekintos. mirksiukas.gif

3D firmos blakstienos minskstos, lankscios, pagamintos is geros kokybes sintetinio pluosto. Yra ir kitu geru firmu- Exstrime lashes ir kitos . Tiesiog skiresi nuo balsktienu, su kuriomis susiduriau anksciau, arba klientes ateina i korekcija is kitur. Dazniausia galiu atskirti matydama priaugintas blakstienas.
Merginos, kurios daresi nors karta sitomis balsktienomis pajaucia skirtuma, jeigu veliau priaugina kitokiom. Netokiom minkstom. skiresi ir vaizdas ir jausmas. Pati buvau tai kaskada isbandzius ant saves, todel galiu tvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 10 13, 00:51)
Merginos, kas is forumieciu Kaune priaugineja su 3d Lashes? Arba siaip gal zinot kokia meistre ne is SM ? Skubiai, aciu. 4u.gif

Tai juk galit paimt savo megstamas blakstienas ir nusinest pas meistre wink.gif As taip visada darau. Net klijukus savo nesuos, nes mano akys lb jautrios. Dar nesutikai meistres, kuri turetu klijukus jautrioms akytems. Taigi viska nesu savo ir jokiu probelmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 18, 13:48)
Tai juk galit paimt savo megstamas blakstienas ir nusinest pas meistre wink.gif As taip visada darau. Net klijukus savo nesuos, nes mano akys lb jautrios. Dar nesutikai meistres, kuri turetu klijukus jautrioms akytems. Taigi viska nesu savo ir jokiu probelmu  smile.gif

Tai kad ne man reikia. O klientei, kuri gyvena Kaune. Nori blakstienu. Jau buvo susidurusi su vienomis blaksktienomis ir su kitomis. Pajaute skirtuma, todel dabar iesko meistres, kuri galetu padaryti korekcija. 4u.gif
Atsakyti
aaa, nu man kaip zirafai... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as ir sia vasara turejau prisiauginusi blakstienytes, man labai patiko, bet.... ju buvo ne tiek daug kiek tikejausi, nes kosmetologe paaiskino, kad kai kurios mano blakstienos auga susikryziavusios g.gif. ar tai gali buti priezastis?
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 10 19, 14:24)
as ir sia vasara turejau prisiauginusi blakstienytes, man labai patiko, bet.... ju buvo ne tiek daug kiek tikejausi, nes kosmetologe paaiskino, kad kai kurios mano blakstienos auga susikryziavusios g.gif. ar tai gali buti priezastis?

Tiesiog kai blakstienos augau i skirtingas puses yra sunkiau padaryti graziai. Siap galima buvo auginti, tik reiketu ilgiau padirbeti, bandyti keisti kripti dirbtine balsktiena klijuodami kitaip. Priklijavus ant tokiu blakstienu laikomums sutrumpeja ir dirbtines gali atsiklijuoti.
Atsakyti
Keli mano darbeliai smile.gif
Blakstienu priauginimas
user posted image

Blakstienu cheminis rietimas ir dazymas
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Vakarikstis darbelis. Vos nepamirsau nufotografuti pries. smile.gif

user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 18, 13:48)
Dar nesutikau meistres, kuri turetu klijukus jautrioms akytems.

Hmmm.... na as nors ir nedirbu salone, bet visdelto isigijau klijuku jautrioms akytems del 2 savo klienciu smile.gif

Atsakyti