QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 21:54) |
laiva-tas zvimbalas labai didelis istikruju.jis skrido tiesiai i mano karzygi Aidana.o Aidanas tikras saunuolis.zvimbalui nori nukirto,sparnus ant medzio uzkabino! ![]() ![]() ![]() |
aaaa nu tai dabar viskas aišku

QUOTE |
o man irgi dar nelabai iseina is keliu nuotrauku padaryt viena...bet ateity gal ir ismoksiu... |
o su keliom nuotraukytėm labai paprasta, daryt taip pat kaip ir su viena FILE - FETCH PHOTOS - įsikeli pirmą nuotraukytę, po to vėl FILE - FETCH PHOTOS - įsikeli antrą nuotraukytę ir t.t. Tik kad gal labai mažos bus

Graži Dairido šypsena

shipka aciuuuu...cia man ne sesiolika...

Oho, kaip cia pas jus grazu
Tokios linksmos ir spalvotos nuotraukytes
Mama tikrai talenta turi
Aisku, ir fotomodeliai nuostabus. Tik Aidanelis labai rimtas, toks susimastes visur
Rimtas vyras bus
Tai ne mano pamaiva plepute... O mazasis tai jau tookias sypsenas visur meto- na, tikra brolio priesingybe atrodo. Nors ziuresim, gal su amzium surimtes...
Labai grazi ta nuotraukyte is meeto
Ir mama, ir vaikuciai
Gaila musu ten nebuvo. Gal kitakart... Tiesa, sveikinam Dairiduka su 8 men. sukaktim- oho, kaip laikas lekia

Na as jau seniai nebuvau pas jus sveciuose!!!Labai saunios nuotraukeles

O va sita pati graziausia,cia ir mamyte labi grazai isejusi

va,meya labai tavo Kotrynos pasigedau.tikejausi,kad susitiksim...ir Viksrelis neatejo...na,bet kita kart neissisuksit.ir tu pastebejai,kad Aidano sypsena prapuolus?siaip jis sypsosi ir labai daug verkia.o nuotraukose visad rimtas.va,zuikele viena kadra rodos padare su sypsena,bet neatsiuncia mums...
reiks vel primint...
o Dairidas tai ka...valgo sau,miega-geras gyvenimas.tai ir sypsosi...nors meete,tai asaros birejo...
siaip tai adresa musu turit.ir telefono numeri...uzsukit kada.

siaip tai adresa musu turit.ir telefono numeri...uzsukit kada.

mute-tai prasom uzsukti dazniau.esi labai laukiama.aciu uz grazius zodzius.
QUOTE (shpika @ 2004 01 21, 19:26) |
tai kiek ![]() ![]() |
na gerai...tiek to...niekas daugiau nespelioja...nedaug ir apsirikai...18m.man ten.

Jau rasiau kt.albume-esi saunuole mamyte. Malacius. Tokie vaikiukai, tokios nuotraukos! Liuks