Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 21:54)
laiva-tas zvimbalas labai didelis istikruju.jis skrido tiesiai i mano karzygi Aidana.o Aidanas tikras saunuolis.zvimbalui nori nukirto,sparnus ant medzio uzkabino! biggrin.gif clap.gif clap.gif

aaaa nu tai dabar viskas aišku biggrin.gif clap.gif

o man irgi dar nelabai iseina is keliu nuotrauku padaryt viena...bet ateity gal ir ismoksiu...

o su keliom nuotraukytėm labai paprasta, daryt taip pat kaip ir su viena FILE - FETCH PHOTOS - įsikeli pirmą nuotraukytę, po to vėl FILE - FETCH PHOTOS - įsikeli antrą nuotraukytę ir t.t. Tik kad gal labai mažos bus rolleyes.gif

Graži Dairido šypsena thumbup.gif su duobutėm skruostuose wub.gif
Atsakyti
o tu laiva ir iziurejai...

va,dar viena...kad isismaginau... rolleyes.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 21 sausio 2004 - 02:00
ai...dar savo nuotrauka idesiu...atspekit kur originalas ir kiek cia man metu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 12 balandžio 2004 - 10:48
QUOTE (daurynka @ 2004 01 21, 00:03)
ai...dar savo nuotrauka idesiu...atspekit kur originalas ir kiek cia man metu? rolleyes.gif

liuks mamyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o cia gal koki 16 rolleyes.gif
Atsakyti
shipka aciuuuu...cia man ne sesiolika... biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kaip cia pas jus grazu thumbup.gif Tokios linksmos ir spalvotos nuotraukytes clap.gif Mama tikrai talenta turi wink.gif Aisku, ir fotomodeliai nuostabus. Tik Aidanelis labai rimtas, toks susimastes visur huh.gif Rimtas vyras bus tongue.gif Tai ne mano pamaiva plepute... O mazasis tai jau tookias sypsenas visur meto- na, tikra brolio priesingybe atrodo. Nors ziuresim, gal su amzium surimtes... tongue.gif Labai grazi ta nuotraukyte is meeto thumbup.gif Ir mama, ir vaikuciai thumbup.gif Gaila musu ten nebuvo. Gal kitakart... Tiesa, sveikinam Dairiduka su 8 men. sukaktim- oho, kaip laikas lekia clap.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 21, 16:51)
shipka aciuuuu...cia man ne sesiolika... biggrin.gif

tai kiek rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 10:00)
va,sypsenos tai ir man labai grazios.tik kai verkia,tai jau nelabai ...ir dar Aidanas isigudrino negrazia mimika padaryt,kai ji fotkina.... unsure.gif reiks is naujo sypsotis mokint.turiu viena minti.palaukit savaitele ir idesiu keleta nauju nuotraukeliu.

Na as jau seniai nebuvau pas jus sveciuose!!!Labai saunios nuotraukeles thumbup.gif
O va sita pati graziausia,cia ir mamyte labi grazai isejusi thumbup.gif
Atsakyti
va,meya labai tavo Kotrynos pasigedau.tikejausi,kad susitiksim...ir Viksrelis neatejo...na,bet kita kart neissisuksit.ir tu pastebejai,kad Aidano sypsena prapuolus?siaip jis sypsosi ir labai daug verkia.o nuotraukose visad rimtas.va,zuikele viena kadra rodos padare su sypsena,bet neatsiuncia mums... unsure.gif reiks vel primint... rolleyes.gif o Dairidas tai ka...valgo sau,miega-geras gyvenimas.tai ir sypsosi...nors meete,tai asaros birejo...
siaip tai adresa musu turit.ir telefono numeri...uzsukit kada. cool.gif
Atsakyti
mute-tai prasom uzsukti dazniau.esi labai laukiama.aciu uz grazius zodzius.
Atsakyti
QUOTE (shpika @ 2004 01 21, 19:26)
tai kiek rolleyes.gif biggrin.gif

na gerai...tiek to...niekas daugiau nespelioja...nedaug ir apsirikai...18m.man ten. cool.gif
Atsakyti
Jau rasiau kt.albume-esi saunuole mamyte. Malacius. Tokie vaikiukai, tokios nuotraukos! Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti