Daurynka labai patiko tavo vyrukai per meeta. tik maziulis toks jautrus - vis bego ir bego jam asarytes
Bet uztai koks didelis - tikras vyras. Na o vyresnysis - tai turbut jau tikras mamaos pagalbininkas
Aukit taip ir toliau

Aukit taip ir toliau
QUOTE (Rinute @ 2004 01 20, 21:06) |
Daurynka labai patiko tavo vyrukai per meeta. tik maziulis toks jautrus - vis bego ir bego jam asarytes ![]() ![]() Aukit taip ir toliau |
aciu aciu...Dairidukas nemates tiek graziu panu,tai vis graudinosi...kita kart gal nereiks taip asaroti...

gavosi gavosi,na o man niekaip...noriu is keliu viena sulipdyti,bet...teks dar pasimokyt...

Grazus tavo
!Ir as jau savojo
kuo greiciau noriu.

laiva-tas zvimbalas labai didelis istikruju.jis skrido tiesiai i mano karzygi Aidana.o Aidanas tikras saunuolis.zvimbalui nori nukirto,sparnus ant medzio uzkabino!

QUOTE (Astyte @ 2004 01 20, 21:23) |
Grazus tavo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na , paziurejus i tave,galiu pasakyti,kad tavo lelius bus tikrai ne prastesnis uz manuosius.

strielka-ten skyrelyje kur "mamos kompiuteris" yra tokia tema ...kaip ji ten...ai,palauk ,tuoj nuoroda idesiu...
va cia viskas parasyta

QUOTE (Smilte @ 2004 01 20, 21:19) |
gavosi gavosi,na o man niekaip...noriu is keliu viena sulipdyti,bet...teks dar pasimokyt... ![]() ![]() |