Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 09:18)
ar matei,mano Aidanas ta pacia diena gime kaip ir tavo Anthony...tik metai kiti... thumbup.gif thumbup.gif Liuuuutai.... thumbup.gif

aha biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandau ideti nauja bandyma su nauja programa. biggrin.gif laiva cia man nurode,paziuresim ar kas gavosi... rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 12 balandžio 2004 - 10:51
Daurynka labai patiko tavo vyrukai per meeta. tik maziulis toks jautrus - vis bego ir bego jam asarytes unsure.gif Bet uztai koks didelis - tikras vyras. Na o vyresnysis - tai turbut jau tikras mamaos pagalbininkas smile.gif
Aukit taip ir toliau
Atsakyti
QUOTE (Rinute @ 2004 01 20, 21:06)
Daurynka labai patiko tavo vyrukai per meeta. tik maziulis toks jautrus - vis bego ir bego jam asarytes unsure.gif Bet uztai koks didelis - tikras vyras. Na o vyresnysis - tai turbut jau tikras mamaos pagalbininkas smile.gif
Aukit taip ir toliau

aciu aciu...Dairidukas nemates tiek graziu panu,tai vis graudinosi...kita kart gal nereiks taip asaroti... rolleyes.gif o vyresnysis...pagalbininkas?na taip...tik pastaruoju metu vis dazniau girdziu:apa apa... biggrin.gif
Atsakyti
gavosi gavosi,na o man niekaip...noriu is keliu viena sulipdyti,bet...teks dar pasimokyt... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 17:34)
bandau ideti nauja bandyma su nauja programa. biggrin.gif laiva cia man nurode,paziuresim ar kas gavosi... rolleyes.gif

rolleyes.gif o su kokia tu cia programa toki mena padarei? smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazus tavo 2.gif 2.gif !Ir as jau savojo 2.gif kuo greiciau noriu.
clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 19:34)

gavos gavos wink.gif tik tas zvimbalas didesnis už vaiką išėjo biggrin.gif
Atsakyti
laiva-tas zvimbalas labai didelis istikruju.jis skrido tiesiai i mano karzygi Aidana.o Aidanas tikras saunuolis.zvimbalui nori nukirto,sparnus ant medzio uzkabino! biggrin.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Astyte @ 2004 01 20, 21:23)
Grazus tavo 2.gif 2.gif !Ir as jau savojo 2.gif kuo greiciau noriu.
clap.gif clap.gif

na , paziurejus i tave,galiu pasakyti,kad tavo lelius bus tikrai ne prastesnis uz manuosius. biggrin.gif taip kad laukiam laukiam. clap.gif
Atsakyti
strielka-ten skyrelyje kur "mamos kompiuteris" yra tokia tema ...kaip ji ten...ai,palauk ,tuoj nuoroda idesiu... rolleyes.gifva cia viskas parasyta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 20 sausio 2004 - 22:07
QUOTE (Smilte @ 2004 01 20, 21:19)
gavosi gavosi,na o man niekaip...noriu is keliu viena sulipdyti,bet...teks dar pasimokyt... unsure.gif  unsure.gif

o man irgi dar nelabai iseina is keliu nuotrauku padaryt viena...bet ateity gal ir ismoksiu...

o dabar dar viena Dairiduko nuotrauka.cia koks buna kai asaros nerieda.. biggrin.gif

Atsakyti