Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Tikriausiai kazkur prazioplinau apie tavo vaiku vardukus- kaip jie isrinkti- juk siaip visiskai nestandartiniai,netradiciniai lietuvio ausims rolleyes.gif ...papasakok ka wink.gif Ir pacios vardukas negirdetas...
Atsakyti
ir mano dantys grazus... biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 02 23, 13:14)
Tikriausiai kazkur prazioplinau apie tavo vaiku vardukus- kaip jie isrinkti- juk siaip visiskai nestandartiniai,netradiciniai lietuvio ausims rolleyes.gif ...papasakok ka wink.gif Ir pacios vardukas negirdetas...

na,gerai.veliau susikaupsiu ir apie kikviena papasakosiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, klausyk, tu šaunuolė, su abiem vaikais, iš Kauno blink.gif laugh.gif Malačius clap_1.gif Malonu buvo pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Strazdute @ 2004 02 24, 11:51)
Malonu buvo pamatyti thumbup.gif

ir man malonu.labai labai... thumbup.gif
Atsakyti
daurynka Paskelbta Vakar 12:24 pm

QUOTE (pusk @ 2004 02 23, 13:14)
Tikriausiai kazkur prazioplinau apie tavo vaiku vardukus- kaip jie isrinkti- juk siaip visiskai nestandartiniai,netradiciniai lietuvio ausims  ...papasakok ka  Ir pacios vardukas negirdetas...

na,gerai.veliau susikaupsiu ir apie kikviena papasakosiu...

O per kiek laiko tu susikaupi, a????????? laugh.gif wink.gif laugh.gif Man romano nerasyk.. tongue.gif trumpai-drutai tongue.gif

Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 02 24, 22:46)
O per kiek laiko tu susikaupi, a?????????  laugh.gif  wink.gif  laugh.gif Man romano nerasyk.. tongue.gif trumpai-drutai tongue.gif

aaaaaaa,tai neidomu...na,jei trumpai,tai man isrinko varda kriksto mama.nezinau is kur,bet kunigas sake,kad sventas...Aidanui isrinkau as.tiksliau pasiuliau du variantus,o taryba nusprende,kad sitas labiau tinka prie trumpos pavardes.Dairidui sugalvojo mano mama.daviau nurodima visiems sukti galva ir galvoti vardus is "D" raides. rolleyes.gif tai va.taip trumpai. smile.gif
Atsakyti
Paskelbta Šiandien 9:17 pm
šypsenėlės
QUOTE (pusk @ 2004 02 24, 22:46)
O per kiek laiko tu susikaupi, a?????????      Man romano nerasyk..  trumpai-drutai 

aaaaaaa,tai neidomu...na,jei trumpai,tai man isrinko varda kriksto mama.nezinau is kur,bet kunigas sake,kad sventas...Aidanui isrinkau as.tiksliau pasiuliau du variantus,o taryba nusprende,kad sitas labiau tinka prie trumpos pavardes.Dairidui sugalvojo mano mama.daviau nurodima visiems sukti galva ir galvoti vardus is "D" raides. tai va.taip trumpai.

zodziu tikrai isradinga seimyna su giliom saknim clap.gif clap_1.gif clap.gif ... patenkinai mano smalsuma- aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 22, 16:01)
Dairidas
[IMG]http://images.bite.lt/banga/files/content/40392438b4f66.jpg[/IMG

ale jau visas vyras uzauges thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 23, 14:16)
ir mano dantys grazus... biggrin.gif

oi kaip toli dar mums iki tokiu dantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (katia @ 2004 02 29, 21:00)

oi kaip toli dar mums iki tokiu dantu rolleyes.gif

aha...toli...bet ir nepastebesit kai pilna burnyte baltais perliukais pasipuos.. biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau sypsena vaikinas grazia ismetes, o dantu kiek ohmy.gif Mums irgi toli, bet jau du turim tongue.gif O mazutis koks grazuoliukas per krikstynas wub.gif Matomai i mamyte vaikuciai, nes mamyte labai grazi thumbup.gif
Atsakyti