Tikriausiai kazkur prazioplinau apie tavo vaiku vardukus- kaip jie isrinkti- juk siaip visiskai nestandartiniai,netradiciniai lietuvio ausims
...papasakok ka
Ir pacios vardukas negirdetas...
| QUOTE (pusk @ 2004 02 23, 13:14) |
| Tikriausiai kazkur prazioplinau apie tavo vaiku vardukus- kaip jie isrinkti- juk siaip visiskai nestandartiniai,netradiciniai lietuvio ausims |
Nu, klausyk, tu šaunuolė, su abiem vaikais, iš Kauno
Malačius
Malonu buvo pamatyti
| QUOTE | ||
daurynka Paskelbta Vakar 12:24 pm
na,gerai.veliau susikaupsiu ir apie kikviena papasakosiu... |
O per kiek laiko tu susikaupi, a?????????
| QUOTE (pusk @ 2004 02 24, 22:46) |
| O per kiek laiko tu susikaupi, a????????? |
aaaaaaa,tai neidomu...na,jei trumpai,tai man isrinko varda kriksto mama.nezinau is kur,bet kunigas sake,kad sventas...Aidanui isrinkau as.tiksliau pasiuliau du variantus,o taryba nusprende,kad sitas labiau tinka prie trumpos pavardes.Dairidui sugalvojo mano mama.daviau nurodima visiems sukti galva ir galvoti vardus is "D" raides.
| QUOTE | ||
| Paskelbta Šiandien 9:17 pm šypsenėlės
aaaaaaa,tai neidomu...na,jei trumpai,tai man isrinko varda kriksto mama.nezinau is kur,bet kunigas sake,kad sventas...Aidanui isrinkau as.tiksliau pasiuliau du variantus,o taryba nusprende,kad sitas labiau tinka prie trumpos pavardes.Dairidui sugalvojo mano mama.daviau nurodima visiems sukti galva ir galvoti vardus is "D" raides. tai va.taip trumpai. |
zodziu tikrai isradinga seimyna su giliom saknim
| QUOTE (katia @ 2004 02 29, 21:00) |
| oi kaip toli dar mums iki tokiu dantu |
aha...toli...bet ir nepastebesit kai pilna burnyte baltais perliukais pasipuos..
Labai jau sypsena vaikinas grazia ismetes, o dantu kiek
Mums irgi toli, bet jau du turim
O mazutis koks grazuoliukas per krikstynas
Matomai i mamyte vaikuciai, nes mamyte labai grazi