Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (pusk @ 2004 02 24, 23:22)

aaaaaaa,tai neidomu...na,jei trumpai,tai man isrinko varda kriksto mama.nezinau is kur,bet kunigas sake,kad sventas...Aidanui isrinkau as.tiksliau pasiuliau du variantus,o taryba nusprende,kad sitas labiau tinka prie trumpos pavardes.Dairidui sugalvojo mano mama.daviau nurodima visiems sukti galva ir galvoti vardus is "D" raides.  tai va.taip trumpai. 

zodziu tikrai isradinga seimyna su giliom saknim clap.gif clap_1.gif clap.gif ... patenkinai mano smalsuma- aciu wink.gif

maniškį tai dar nevisai patenkinai rolleyes.gif o koks tas antras vardas, iš kurio rinkosi ir Aidaną išrinko rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums laabai fainos nuotraukytes, kur "Pampers" reklamuoja thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Ir atributikos kiek turit rolleyes.gif Mes irgi noretumem, bet kad laabai jau nezinom, kur gaut g.gif unsure.gif Dabar tik visokias maikytes ant pakuotes priklijuotas randam. O jos mums dar oi kokios dideles sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1078127685[/mergetime]
Ir dar - labai graziai atrodote visi trys nuotraukyteje is susitikimo clap.gif
Atsakyti
wub.gif Kokia mamasa grazuole thumbup.gif
Viakiukai tai viens uz kita grazesni heart.gif heart.gif
Buckis wub.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2004 03 01, 09:39)
maniškį tai dar nevisai patenkinai  rolleyes.gif o koks tas antras vardas, iš kurio rinkosi ir Aidaną išrinko  rolleyes.gif  biggrin.gif

Aidis-Aidanas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 01 kovo 2004 - 15:26
clap.gif clap.gif clap.gif kaip issilaike?
Atsakyti
QUOTE (zuikelee @ 2004 03 01, 15:27)
clap.gif clap.gif clap.gif kaip issilaike?

tai vis laikomes.o tu tai mus ignoruoji,ania?rasau rasau as tau AŽ...nu ir jokio atsakymelio.... dry.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif liuks seimynele. graziai visi labai labai atrodot thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 03 02, 09:20)
wub.gif wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
ojojoj...kaip negera negaliu....tuoj verksiu...tai yra jau verkiu.. sad.gif mano Aidanas susitrenke galva...ligoninej su mano mama...nezinau ka daryt...nuotraukos nepadaro,nes nesileidzia.padare keleta ,rodos yra iskilimas....duos narkoze,kad padarytu normaliai nuotrauka...
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 03 02, 15:28)
ojojoj...kaip negera negaliu....tuoj verksiu...tai yra jau verkiu.. sad.gif mano Aidanas susitrenke galva...ligoninej su mano mama...nezinau ka daryt...nuotraukos nepadaro,nes nesileidzia.padare keleta ,rodos yra iskilimas....duos narkoze,kad padarytu normaliai nuotrauka...

uzjauciu labai labai sad.gif ,sunku kai vaikui kas nutinka neduok dieve. Laikykites .
Atsakyti
Jezus... blink.gif blink.gif blink.gif Daurynka, laikykis...Kaip jis ten taip vargselis? ohmy.gif
Atsakyti