Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (daurynka @ 2004 04 18, 21:24)
cia buvom siandien meete,tai va...kokie lapai jau zali biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Labai grazu, as tik atsimenu tavo pupuliuka, kai 2 men. buvo, o mano pana dar pilve, o dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2004 04 22, 08:39)
Labai grazu, as tik atsimenu tavo pupuliuka, kai 2 men. buvo, o mano pana dar pilve, o dabar blink.gif

aha...ir as tave pamenu su dideliu pilvuku... rolleyes.gif nors,gi buvom viena kart meete susitike...
Atsakyti
Daurynka,o tu is nuotraukyte iskerpi ir ikeli i tuscia lapa ir tada paisai ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 04 22, 11:33)
Daurynka,o tu is nuotraukyte iskerpi ir ikeli i tuscia lapa ir tada paisai ar kaip? g.gif

cia jau ivairiai.sios paskutines nuotraukytes,tai darytos biski kitaip.ant tuscio lapo fona padarau,pripaisau,o tik tada nuotraukyte isikerpu ir perkeliu.ir jei dar ko truksta,dar pripaisau biggrin.gif
jau gali uzeit i tem "mamos kompiuteris."ten pradejau rasyt kaip tai daroma. rolleyes.gif bet dar neuzbaigiau rolleyes.gif
stai cia:corel 11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 22 balandžio 2004 - 11:58

SVEIKINU DAIRIDĄ 11-OS MĖNESIUKŲ PROGA !!!

Atsakyti
labai grazus berniukai thumbup.gif
Atsakyti
oj,Vidule,kaip maloniai nustebinai!Ačiū clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
čia ,Dairidukas buvo nufotografuotas be makiažo.o šiandien jis pasidailino akį... unsure.gif su fanaru,mano vyras.nu... dry.gif kol valgį ruošiau,spėjo užsitaisyt...
Atsakyti
Labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dairidukas jau koks didelis vyrukas wub.gif
Atsakyti
Oi koks fainas Dairidukas! Bet ir mamyte nepescia, toki mena lauzo! Patekau kaip i meno galerija. Net seile nutiso i tokias nuotraukas beziurint. Cia jau aukstasis pilotazas!
Buciukas berniukams fainuoliukams nuo Gustytes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Chicony @ 2004 04 24, 22:35)
Oi koks fainas Dairidukas! Bet ir mamyte nepescia, toki mena lauzo! Patekau kaip i meno galerija. Net seile nutiso i tokias nuotraukas beziurint. Cia jau aukstasis pilotazas!
Buciukas berniukams fainuoliukams nuo Gustytes! wub.gif

na,nuo tokios gražuolės bučiukus tikrai priimam mielai.dažniau bučiukų perduokit. clap.gif clap.gif

ir aš dėkoju už gražius žodžius mano meniniams bandyniams. tongue.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti

ohmy.gif Kaip faaainaaa biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti