Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Na labai labai grazuuuuuuu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Idek daugiau tokiu graziu nuotraukyciu.. wink.gif
Atsakyti
Nu nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Ir paciam smagu paziureti, ir kitiems parodyti. Mamai uz mena reiktu paminkla pastatyti... biggrin.gif O suneliai labai faini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 25 balandžio 2004 - 10:06
QUOTE (Agnytė @ 2004 04 25, 10:04)
Nu nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Ir paciam smagu paziureti, ir kitiems parodyti. Mamai uz mena reiktu paminkla pastatyti... biggrin.gif O suneliai labai faini wub.gif

jau mane laikas laidoti unsure.gif hihi... laugh.gif dėkui.
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 04 25, 10:01)
Na labai labai grazuuuuuuu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Idek daugiau tokiu graziu nuotraukyciu.. wink.gif

na,vis dar kuriu... rolleyes.gif kol kas tik senas nuotraukytes turiu.dabar galvoju,kaip čia nubėgt ir naujų pasidaryt. rolleyes.gif juostelė tai išfotkinta clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 05, 15:33)
QUOTE (daurynka @ 2004 04 05, 14:08)

--Resize_Images_Alt_Text--

Sita kaip is kokios pasakos wub.gif wub.gif . Kaip kokios knygutes personazas wub.gif
Apskritai sitoj nuotraukoj labai labai grazus vaikas thumbup.gif thumbup.gif

visos labai nuostabios nuotraukytes!!!bet si pati graziausia nuotraukyte!!! superine!!!
net malonu ziureti albuma,kai mama taip sugeba viska apipavidalinti!!!
Labai labai grazu!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 26, 00:07)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na labai labai grazu!!! Beziurint net seile tista.. wub.gif wub.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:07)

Ajajai koksai grazuolis!!! toks romantiskas !!!
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 25, 23:13)
Ajajai koksai grazuolis!!! toks romantiskas !!!

aha...gėlytes megsta skynti...tai rudenį,lapus rinko,kol gėlyčių nebuvo...o dabar jau nepraeina pro pienes.būtinai turi nusiskint. rolleyes.gif
Atsakyti
na cia tarp tu roziu,tai NEREALIAI graziai!!!!!
kaip padarei?
o vat man nesigauna fono padaryt,na nemoku as,ir nemoku kaip atkirpt,kaip tu atkerpi.
kai padarau fona,ir bandau nuotrauak ant to fono ikelt,man fono nebelieka tik nuotrauka...

o vat tau puikiai gaunasi! dar prikurk!!labai smagu paziureti!
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 26, 13:08)
na cia tarp tu roziu,tai NEREALIAI graziai!!!!!
kaip padarei?
o vat man nesigauna fono padaryt,na nemoku as,ir nemoku kaip atkirpt,kaip tu atkerpi.
kai padarau fona,ir bandau nuotrauak ant to fono ikelt,man fono nebelieka tik nuotrauka...

o vat tau puikiai gaunasi! dar prikurk!!labai smagu paziureti!

smagu,kad ne man vienai smagu žiūrėt clap.gif clap.gif būtinai prikūrsiu clap.gif clap.gif dabar renku paveikslelius iš interneto.o ryt pasiimsiu naujų nuotraukų... rolleyes.gif tai prikūrsiu čia meno.. clap.gif clap.gif o kaip čia padariau,bandysiu aiškiau parašyt i tą temą corel 11
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 13:07)

nu tiesiog labai jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saunuole mamyte
Atsakyti