Na labai labai grazuuuuuuu!
Idek daugiau tokiu graziu nuotraukyciu..
Nu nuotraukytes
. Ir paciam smagu paziureti, ir kitiems parodyti. Mamai uz mena reiktu paminkla pastatyti...
O suneliai labai faini
| QUOTE (Agnytė @ 2004 04 25, 10:04) |
| Nu nuotraukytes |
jau mane laikas laidoti
| QUOTE (Kiparise @ 2004 04 25, 10:01) |
| Na labai labai grazuuuuuuu! |
na,vis dar kuriu...
| QUOTE (ewa @ 2004 04 05, 15:33) | ||
Sita kaip is kokios pasakos Apskritai sitoj nuotraukoj labai labai grazus vaikas |
visos labai nuostabios nuotraukytes!!!bet si pati graziausia nuotraukyte!!! superine!!!
net malonu ziureti albuma,kai mama taip sugeba viska apipavidalinti!!!
Labai labai grazu!!!!!
| QUOTE (patri @ 2004 04 25, 23:13) |
| Ajajai koksai grazuolis!!! toks romantiskas !!! |
aha...gėlytes megsta skynti...tai rudenį,lapus rinko,kol gėlyčių nebuvo...o dabar jau nepraeina pro pienes.būtinai turi nusiskint.
na cia tarp tu roziu,tai NEREALIAI graziai!!!!!
kaip padarei?
o vat man nesigauna fono padaryt,na nemoku as,ir nemoku kaip atkirpt,kaip tu atkerpi.
kai padarau fona,ir bandau nuotrauak ant to fono ikelt,man fono nebelieka tik nuotrauka...
o vat tau puikiai gaunasi! dar prikurk!!labai smagu paziureti!
kaip padarei?
o vat man nesigauna fono padaryt,na nemoku as,ir nemoku kaip atkirpt,kaip tu atkerpi.
kai padarau fona,ir bandau nuotrauak ant to fono ikelt,man fono nebelieka tik nuotrauka...
o vat tau puikiai gaunasi! dar prikurk!!labai smagu paziureti!
| QUOTE (*kristina* @ 2004 04 26, 13:08) |
| na cia tarp tu roziu,tai NEREALIAI graziai!!!!! kaip padarei? o vat man nesigauna fono padaryt,na nemoku as,ir nemoku kaip atkirpt,kaip tu atkerpi. kai padarau fona,ir bandau nuotrauak ant to fono ikelt,man fono nebelieka tik nuotrauka... o vat tau puikiai gaunasi! dar prikurk!!labai smagu paziureti! |
smagu,kad ne man vienai smagu žiūrėt