Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

liux nuotraukytes!
Atsakyti
thumbup.gif su roziu fonu thumbup.gif liuksiskai atrodo... tuoj daurynka profe tapsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 04 27, 18:02)
thumbup.gif su roziu fonu  thumbup.gif liuksiskai atrodo... tuoj daurynka profe tapsi  biggrin.gif

rolleyes.gif iki profės tai dar labai labai toli...reiktų išmokt idealiai iškirpti nuotraukytes. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 27 balandžio 2004 - 18:31
QUOTE (Naglica @ 2004 04 27, 16:42)
Nu geras!!! thumbup.gif thumbup.gif Gerai cia vyras atrodo su butelka tokiu rimtu veidu apatinese nuotraukytese! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

man jis toks išgėręs atrodo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu tavo vyriukai kokie panasus blink.gif O Dairidas tai is vis jau vyras. Ar jau vaiksto??
Atsakyti
QUOTE (LIUDAL @ 2004 04 27, 20:00)
Nu tavo vyriukai kokie panasus blink.gif O Dairidas tai is vis jau vyras. Ar jau vaiksto??

aš jau nustebus,kad jis ropoja kaip raketa laugh.gif tai tik nesenai pradėjo žengt žingsnius(aišku,laikomas už rankos rolleyes.gif ).tai aš labai nustebus... biggrin.gif kaip jis čia taip anksti ...manau,kad per mėnesį pradės vaikščioti pats rolleyes.gif
aišku,su taviške čia nepalyginsi. rolleyes.gif nors ir jaunesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:07)
--Resize_Images_Alt_Text--

Niu liuks kaip atrodo berniukas thumbup.gif
Atsakyti
ta su rozem tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Daurynka, tu tik studijuok studijuok ta programa, rodyk savo mena ir mums viska aprasinek, o mes busim tavo pasekejom smartass.gif biggrin.gif
Atsakyti
gerai,einu į mišką banditus išvaikysiu dry.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 27, 22:44)

Oi tu mamka, apgavike wink.gif Viena akimirka patikejau vaizdo realumu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 04 27, 21:47)
Oi tu mamka, apgavike wink.gif Viena akimirka patikejau vaizdo realumu laugh.gif laugh.gif

hihi laugh.gif laugh.gif laugh.gif stengiausi stengiausi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
čia reikėjo balandžio pirmąją tokią padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 27, 21:44)

SUPER,zinok,SUPER thumbup.gif
Atsakyti