Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (Smilte @ 2004 07 22, 14:51)
Sakes clap.gif nu tu saunuole thumbup.gif kaip tavo maziukui?ar viskas gerai?ir jei nesunku brukstelk ta paslapti su kuo cia tokius fokusus darai wink.gif tongue.gif

kuriam mažiukui? rolleyes.gif Aidanui sėkmingai operacija praėjo.o Dairidas tai dabar nežinau... unsure.gif ko tai temperatūra kyla... g.gif
fokusus pradėjau išdarinėti dabar jau su "adobe photoshop 7".bet ir su coreliu galima. biggrin.gif bet atsibodo biggrin.gif kai atsibos photoshopas vėl gryšim prie corelio biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai mamyte pasidarbavusi, ir kada laiko tu randi, o dar du suneliai. Shaunuole grazius vaikucius augini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 07 22, 22:19)
Na tikrai mamyte pasidarbavusi, ir kada laiko tu randi, o dar du suneliai. Shaunuole grazius vaikucius augini thumbup.gif

tai,kad darbuotis man čia malonumas.tai po dienos vargų,vakarop...kai mano leliukai užmiega...imuosi darbo. rolleyes.gif gaila...ėėė...palaukit.taigi dar turiu.reiks eit pagražint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 07 22, 15:00)
kuriam mažiukui? rolleyes.gif Aidanui sėkmingai operacija praėjo.o Dairidas tai dabar nežinau... unsure.gif ko tai temperatūra kyla... g.gif
fokusus pradėjau išdarinėti dabar jau su "adobe photoshop 7".bet ir su coreliu galima. biggrin.gif bet atsibodo biggrin.gif kai atsibos photoshopas vėl gryšim prie corelio biggrin.gif

As Apie Dairida..Aciu Dievui kad Aidanui gerai..Na mamyte buk stipri ir krauk dar tokiu nuostabiu fotkiu wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mes jau seniai pas jus apsilanke buvome, net geda negaliu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif doh.gif , bet jusu nuotraukos, tai jega thumbup.gif , nu apie bernuzelius tai zodziu truksta, labai grazus rolleyes.gif wub.gif , o mamytes talentas ir labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 07 24, 22:40)
o mes jau seniai pas jus apsilanke buvome, net geda negaliu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif doh.gif , bet jusu nuotraukos, tai jega thumbup.gif , nu apie bernuzelius tai zodziu truksta, labai grazus rolleyes.gif wub.gif , o mamytes talentas ir labai super thumbup.gif

aajajaj dry.gif nununu tongue.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Na ir graziai pasidarbavai clap_1.gif Faini "trynukai" wub.gif
Atsakyti
Daurynka, ale tu ir darbuojiesi su tom nuotraukom thumbup.gif Visada idomu i tavo skyreli uzeiti, zinai, kad rasi cia kazka perdirbto, apdirbto ir isdailinto smile.gif
Atsakyti
Kaip tavo knarkliukas ? Ar buvot pas gydytojus ? Gal jau viskas gerai ? O kaip tu ? heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Sveikinu sveikinu patekus i zurnala clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Vidulė @ 2004 07 30, 22:08)
Kaip tavo knarkliukas ? Ar buvot pas gydytojus ? Gal jau viskas gerai ? O kaip tu ? heart.gif heart.gif heart.gif

na,rodos jau sveikstam...šiąnakt,Dairidukas miegojo su skruzdėle...o aš galvoju,ko jis čia duodasi toj lovoj... doh.gif
o ką aš..aš įstojau į ktu,bet biški ne ten kur norėjau g.gif tai dar vienas galvos sukimas... blink.gif ieškau darbo...na,bet visi žinome,koks yra didžiulis darbas ieškot darbo..na,ir ieškau darželio vaikams.bet kol visai nepasveiko iki galo,tai dar laukiu... rolleyes.gif vat kaip...

smilte-ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 08 02, 11:46)
šiąnakt,Dairidukas miegojo su skruzdėle...o aš galvoju,ko jis čia duodasi toj lovoj... doh.gif

blink.gif blink.gif Itariu, miegelis nebuvo labai saldus unsure.gif ...
Atsakyti