Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (Cheburashka @ 2004 07 25, 13:48)
<!--aimg-->user posted image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->
Na ir graziai pasidarbavai clap_1.gif Faini "trynukai" wub.gif
Atsakyti
Na super nuotraukeles jusu skyrelyje.. thumbup.gif wub.gif
user posted image
Bet kazko senokai besirodet.. rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Vidulka @ 2004 09 30, 10:36)
Daurynka ,kur pradingus?!! smile.gif

ech....Vidulka,pasiilgau jūsų...šiuo metu dirbu 12valandų per dieną,o šeštadienį dar ir mokausi...net vaikų savo nematau beveik... unsure.gif bet aš dar sugrįšiu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveika... koks didelis jau tavo Dairidas! Sveikinu su studiju pradzia!, gal truputi velokai, bet vistiek sveika istojus akademinen bendruomenen smile.gif o kur darbuojies ir dar taip ilgai??? Kantrybes mamyt!
Atsakyti
QUOTE (violence @ 2004 10 03, 14:17)
Sveika... koks didelis jau tavo Dairidas! Sveikinu su studiju pradzia!, gal truputi velokai, bet vistiek sveika istojus akademinen bendruomenen smile.gif o kur darbuojies ir dar taip ilgai??? Kantrybes mamyt!

labai dėkui rolleyes.gif ačiū už palinkėjimus ir sveikinimus...ech...su ta kantrybe...na,gal kaip nors... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 10 03, 10:58)
ech....Vidulka,pasiilgau jūsų...šiuo metu dirbu 12valandų per dieną,o šeštadienį dar ir mokausi...net vaikų savo nematau beveik... unsure.gif bet aš dar sugrįšiu clap.gif clap.gif

Kur mokiniesi sestadieniais?Mat as ir sestadieniais lankausi VU Kaune.
Atsakyti
QUOTE (Vidulka @ 2004 10 07, 07:47)
Kur mokiniesi sestadieniais?Mat as ir sestadieniais lankausi VU Kaune.

na,aš tai KTU...Galėtum užbėgt į studentų miestelį... rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif Seniai besilankiau pas jumi-jūs jau tokie dideli thumbup.gif O aš irgi dirbu, tai nevisad spėju palandžioti visur biggrin.gif

Sveikinu su mokslų pradžia tongue.gif Kantrybės, nes tai tik laikina wink.gif Būk pavyzdinga mokinukė wink.gif laugh.gif
Atsakyti
strazdute,aciu.

na,jei dar kas mus prisimena ir idomu kaip mums sekasi,noreciau trumpai papasakoti.
siuo metu esame kacergines sanatorijoje.truputi negerai gavosi,kai su Aidanu nuejome pas dantiste.jam tik vaistuku uzdejo,bet taip susigraudino vaikas,kad vis verke ir verke...nusiramint niekaip negalejo...ir lauke eidamas verke.sekancia diena pakilo temperatura iki 39.7 taigi...plauciu uzdegimas...ir brolis uzsikrete...atsidureme ligonineje visi trys.is ligonines,truputeli apsveike,i sanatorija...zodziu,dabar viskas neblogai,tik Dairidui slogyte...darom manksteles,kvarcuojames,geriame vitaminus(savaite visiskai nieko nevalge...)...
turime keleta nuotraukyciu is ligonines.bet jos fotoaparate.pazadame,kada nors parodyti.bet gal jau kitais metais.. rolleyes.gif
Atsakyti
Daurynka, pasiilgom, pasiilgom. Vis pagalvoju, kad prapuolus kaip i vandeni.
Greiciau sveikit visi ir pasirodykit smile.gif
Atsakyti
Sveikite, daurynka, greiciau....labai gaila, kad uzgriuvo tokios bedos...sekmes Jums, lauksime nuotraukyciu...nenusimink wink.gif
Atsakyti
Sveikite greiciau visi!!!! sad.gif sad.gif sad.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti