QUOTE(Rico @ 2008 10 23, 13:07)
Automobilio neturiu, bet kazin ar cia
nuolatos gyvenant tinka LT draudimas
mokesciai mazesni nei LT
medicinine prieziura as labai patenkinta

ji
visiskai nemokama
i namus gydytojai ateina

bet to daznai daryti nereikia, nes gydytojas yra uz 5 min nuo namu, kur bet kada nuejus su vaiku ar skubesniu atveju priima per pusvalandi

(o jei l. skubu tai greitaja kviecia arba pats issikvieti)
asmenini dantista turiu, beje, man vis dar nemokamai dantis taiso
gyvenk ir zvenk, nera kuo skustis
Nu prajuokint jus mane...
Sakot medicina esate patenkinta? Ateina gydytojas i namus vos tik vaikas suserga? Tai kodel tada prasote patarimu internete? Ir taip dvi dienos is eiles

Keista ar ne?
Gal kas zinot...
maziui dabar beveik 39.
As pirma doze paracetamolio daviau 3.30 nakti,paskui ryte 11val, per diena galima 4 dozes, tai jei duociau dabar ir vakare apie 23 val, tai 3 ryto jau skaitosi i nauja diena? O ibuprofeno tik 3 per diena galima, o nuo nakties jau 2 gavo, tai reikia paskutine nakciai palaiktyi...
Oi, negaliu
Sakote viskas nemokamai? tas nemokamumas yra laikinas ir ta puikiai zinote dar geriau uz mane

Kazin kodel jusu antrai pusei niekas netaiso dantu uz dyka aaa? Juk jis irgi jaunas tetis

Jokiu eiliu ir jokiu problemu juk nera...
bet MB tai visai normaliai sumokejo, priklausomai nuo danties, bet nesakyciau, kad apiplese...
O del eiles NHS... daug besitaisanciu, bet su skaudamu priimtu, be to, yra tie emergency gydytojai, pas mus toks bukletukas buvo- kur skambint, vaziuoti jei nakti ir pan suskausta O kai per zinias pasiziuri- kitur net uzsiregistruoti pas NHS dantista negali zmones
va dar biskiuka atsiliepimu apie vietinio plauko dantistus...

Kazkodel kai tik blogai kas nors noris lietuvio gydytoja ar ne taip? Che che che...
susiduriau su nemaza problemyte.mano vyrui kelias dienas labai skaudejo danti.nezinojom,kur kreiptis.nuvaziavom pas pazistamos rekomenduota stomatologa inda,tas isrove danti su visom saknim,liepe profilaktiskai praskalauti su druska ir vandeniu bei gerti aspirina( ).
pirma diena viskas buvo lyg ir nieko.taciau nakti mb prasidejo nerealus viso zandikalulio skuasmai,pakilo temperatura,pradejo skaudeti dar viena danti.taip jau tesiaisi dvi dienas.buvom nuvaziave ir i emergency unit,bet jie tik israse tableciu ir tiek.
gal kas zino koki gera lietuvos dantista londone?pas babajus jau eiti nebesinori,nes nelabai bepasitikim.
na ir desertui apie gera gyvenima UK, is jusu pacios lupu
Reiktu vakariene daryti, bet neaisku kada MB gris, jiem darbe problemu yra, laukia kol alga duos, o nezino ar siandien gaus.. Ilga istorija... bet buvusi darbuotoja saskaitas uzsalde ir i teisma padave kad grazintu i darba, tai sprendiasi viskas, nezinau kaip bankas jiem pinigus duoda... nu, nesvarbu ir neidomu jum...
kaip pati sakote:
gyvenk ir zvenk, nera kuo skustis