Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

QUOTE(jus777 @ 2005 02 10, 12:55)
gal zinot kaip nomedoj tixliai pasake del uzdraudimo losti kazino...ar galima susitarti su kazino, kad vyro neleistu...nes juk dabar tikrina asmens tapatybe. tai uzdet koki apribojima...ir viskas, guliaj vasia namo...

man tai is vis Airijoje kaip prisik.. tu cazino.eina kas nori ir kiek nori.
gaila kad per interneta neina nomeda laidos ziuret sad.gif
Atsakyti
stiprybes tau Bambolina, tikekimes, kad aistra losti bus mazesne uz meile tau ir jusu dukrytei. Sekmes!
Atsakyti
Nu žinai kas man čia atrodo skaudžiausia, kad jo motina viską žinojo ir nieko nedarė. Galit mane smerkti bet gun_bandana.gif tokias anytas ir mamas. Ir dar labai skaudu, kad pinigus, kuriuos galėtumėt skirti savo dukrytei, reikės kažkam atiduoti. Tikrai labai gaila ir dukrytės ir mamytės ir tavo Bambolina mamos gaila. Pas ją gyvenant ir štai kokią kiaulystę iškrečia. Bet tu nepasiduok. Na ir kas kad nedaugelis išsikrapšto iš lošimo liūno. O gal tavo vyras bus vienas iš to nedaugelio. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Na pirmiausia stiprybes tau Bambolina wub.gif

ir kaip kazkas jau patare negalvok grazinti skolu is bendru pinigu, ne velnio tegul suka galva pats kaip uzdirbti ir atiduoti, t.y. tegul iesko antro darbo naktimis ar sluoti gatves ir is tu atidavineja savo skolas, o ne isjusu vagia sad.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms dar kart6a uz palaikyma wub.gif
Taip as irgi uz tai kad nei as nei dukrele neturim susispaudusios gyventi del jo skolu! As jam sansa sugryzt i seima daviau, o skolas tegu pats naikina mirksiukas.gif O anyta..... jei nenori nei anukeles nei marcios tai ir nereikia mums jos!
Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 13, 20:21)
Aciu labai visoms dar kart6a uz palaikyma wub.gif
Taip as irgi uz tai kad nei as nei dukrele neturim susispaudusios gyventi del jo skolu! As jam sansa sugryzt i seima daviau, o skolas tegu pats naikina mirksiukas.gif O anyta..... jei nenori nei anukeles nei marcios tai ir nereikia mums jos!

Neskubėk smerkti anytos. Gal būt ji tiek prisikentėjo nuo savo
sūnaus, kad bijo.
Atsakyti
Bambolina aukščiau galva .negaliu, kai pamačiau tavo dabartini atavara -nuotraukyte ,patikek net negera pasidare.ta moteris su riedančia ašara ne tau ,tu stipri patikek tu net nežinai pati kokia tu stipri
Atsakyti
As turiu buti stipri del savo dukreles. Turiu gelbet ir savo seima wub.gif
Juk pasaulis sukasi tik moteru jega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 13, 22:58)
Juk pasaulis sukasi tik moteru jega biggrin.gif

butent wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
BAMBOLINA , stiprybes tau 4u.gif . Esi saunuole ir sugebi blaiviai mastyti. Tik per daug aklai vyru nepasitikek, sek akylai kiekviena zingsneli, o jis jeigu istikro nori pasikeisti tam nepriestaraus . Ir sugrisk pas rudeniukes wub.gif
Atsakyti
Ziauru ir kaip neteisinga...
BAMBOLINA, stebiuosi Tavo stiprybe, o dar daugiau jos linkiu!
Juk turi kuo rupintis - tai nuostabi dukryte! Tegul ji suteikia jegu isgyventi visas negandas!
Atsakyti
Gal jau nusibodo, kad visos linki sėkmės, bet priimk ir mano linkėjimą. Sėkmės tai dideliausios brangioji. Nepasiduok, būk stipri 4u.gif
Atsakyti