Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

na nieko, neblogai. Tik kad atsalau as nuo jo blink.gif Grazinam po biskiuka visas skolas ir gyvenam is centu biggrin.gif Nezinau ar gerai as darau grazindama uz ji skolas, o pati susispaudus gyvenu g.gif Bet manau kuo greiciau grazinsim, tuo bus geriau. Zinoma skolu giminem ir draugam as tikrai nusprendziau negrazinti mirksiukas.gif Anyta iki siolei nei karto nepaskambino, as jai nepatinku, sako, per mane sunelis mokslu nebaige, o as ji supokavau biggrin.gif
Atsakyti
Bambolina, jeigu giminės žinojo, kad jis lošėjas ir jam skolino, tai tu jokiu būdu neduok jiems nei cento. Eina jie velniop. O į anytą nekreipk dėmesio. Atsikvošės ir pati atlėks. Pamatysi, pasiilgs tavo mažojo angelėlio 4u.gif
Atsakyti
Taip Rolana smile.gif skolino! Dabar skambineja "Ar nepamirsot kad jus mums skoloj???" - tai vieni tai kiti! Tatys kalti, as ju skolint neprasiau, o tuoktis nesiruosiau su skolininku blink.gif Jei pati pasiskolinu (nors tai buna laaaabai retai), tai ir grazinu anksciau nei zadejau. skaudu kad jo gimine dar nemate Gretutes, isskyrus jo motina ir seseri, bet nera to blogo kas neiseitu i gera. Mano gimine 100 kartu kompensuoja dukrytei meile uz juos wub.gif
Atsakyti
Nu ale ot kokie parazitai. Jau geriau vietoj skambučio atvažiuotų naujos giminės narės aplankyt ir jai dovanų atvežtų 4u.gif . Ale gi nesupratingų žmonių yra ant svieto. Ir beje, kai paskambins ir klaus ar nepamiršot kad jūs mums skoloj, tai pasakyk, kad ne MES jums skoloj, o jūsų giminaitis tongue.gif
Atsakyti
laikykis Bambolina thumbup.gif
as tai vis dar kariauju sad.gif doh.gif
Atsakyti
tindi, o kaip taviskis??? Kokios naujienos?
Atsakyti
Bet siaip ziuriu, Bambolina, visai neblogai gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 18 balandžio 2005 - 20:18
Aciu dievui , o tai pagalvojau kad vakaro zinios apie jus rase .
Atsakyti
Bambolina nepyk, bet tau su juo gyvenimo nebus schmoll.gif , arba vargsi ir kentesi visa gyvenima,nieks jo nepakeis, jis jau serga ta liga. O as vietoj taves uz ji skolu neatidavineciau schmoll.gif (cia tik mano nuomone) smile.gif Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2005 04 26, 18:57)
Bambolina nepyk, bet tau su juo gyvenimo nebus schmoll.gif , arba vargsi ir kentesi visa gyvenima,nieks jo nepakeis, jis jau serga ta liga. O as vietoj taves uz ji skolu neatidavineciau schmoll.gif (cia tik mano nuomone) smile.gif Sekmes!!! 4u.gif

Nebūtinai. Prieš kelis metus mano vyras irgi lošė, tik ačiū dievui su aparatais, tai sumos mažesnės. Bet man ir tiek užtekdavo cry.gif Dabar nebelošia, gal neturi kada, gal mano moralai padėjo, net nežinau...
Skola yra skola, giminei, kaimynui ar svetimam žmogui. Visos temos neskaičiau, bet gal jis nesakė, kad lošimui pinigai reikalingi?
Aš irgi sakiau kad skolų už jį neatidavinėsiu, bet atidavinėjau doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2005 04 18, 18:12)
Bet siaip ziuriu, Bambolina, visai neblogai gyvenat mirksiukas.gif

Tai cia todel kad vyras losia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 04 26, 19:34)

Nebūtinai. Prieš kelis metus mano vyras irgi lošė, tik ačiū dievui su aparatais, tai sumos mažesnės. Bet man ir tiek užtekdavo  cry.gif Dabar nebelošia, gal neturi kada, gal mano moralai padėjo, net nežinau...
Skola yra skola, giminei, kaimynui ar svetimam žmogui. Visos temos neskaičiau, bet gal jis nesakė, kad lošimui pinigai reikalingi?
Aš irgi sakiau kad skolų už jį neatidavinėsiu, bet atidavinėjau  doh.gif  cry.gif

Na tie aparatai tai tik siemeckos ax.gif , vadinasi jis dar nesirgo ta liga.Nes tie ligoniai negali sustot,o jei ir sustoja, tai buna laikinai!
Atsakyti