na nieko, neblogai. Tik kad atsalau as nuo jo
Grazinam po biskiuka visas skolas ir gyvenam is centu
Nezinau ar gerai as darau grazindama uz ji skolas, o pati susispaudus gyvenu
Bet manau kuo greiciau grazinsim, tuo bus geriau. Zinoma skolu giminem ir draugam as tikrai nusprendziau negrazinti
Anyta iki siolei nei karto nepaskambino, as jai nepatinku, sako, per mane sunelis mokslu nebaige, o as ji supokavau
Bambolina, jeigu giminės žinojo, kad jis lošėjas ir jam skolino, tai tu jokiu būdu neduok jiems nei cento. Eina jie velniop. O į anytą nekreipk dėmesio. Atsikvošės ir pati atlėks. Pamatysi, pasiilgs tavo mažojo angelėlio
Taip Rolana
skolino! Dabar skambineja "Ar nepamirsot kad jus mums skoloj???" - tai vieni tai kiti! Tatys kalti, as ju skolint neprasiau, o tuoktis nesiruosiau su skolininku
Jei pati pasiskolinu (nors tai buna laaaabai retai), tai ir grazinu anksciau nei zadejau. skaudu kad jo gimine dar nemate Gretutes, isskyrus jo motina ir seseri, bet nera to blogo kas neiseitu i gera. Mano gimine 100 kartu kompensuoja dukrytei meile uz juos
Nu ale ot kokie parazitai. Jau geriau vietoj skambučio atvažiuotų naujos giminės narės aplankyt ir jai dovanų atvežtų
. Ale gi nesupratingų žmonių yra ant svieto. Ir beje, kai paskambins ir klaus ar nepamiršot kad jūs mums skoloj, tai pasakyk, kad ne MES jums skoloj, o jūsų giminaitis
laikykis Bambolina
as tai vis dar kariauju
as tai vis dar kariauju
tindi, o kaip taviskis??? Kokios naujienos?
Bet siaip ziuriu, Bambolina, visai neblogai gyvenat
Aciu dievui , o tai pagalvojau kad vakaro zinios apie jus rase .
Bambolina nepyk, bet tau su juo gyvenimo nebus
, arba vargsi ir kentesi visa gyvenima,nieks jo nepakeis, jis jau serga ta liga. O as vietoj taves uz ji skolu neatidavineciau
(cia tik mano nuomone)
Sekmes!!!
QUOTE(Kristin @ 2005 04 26, 18:57)
Bambolina nepyk, bet tau su juo gyvenimo nebus
, arba vargsi ir kentesi visa gyvenima,nieks jo nepakeis, jis jau serga ta liga. O as vietoj taves uz ji skolu neatidavineciau
(cia tik mano nuomone)
Sekmes!!! 
Nebūtinai. Prieš kelis metus mano vyras irgi lošė, tik ačiū dievui su aparatais, tai sumos mažesnės. Bet man ir tiek užtekdavo
Skola yra skola, giminei, kaimynui ar svetimam žmogui. Visos temos neskaičiau, bet gal jis nesakė, kad lošimui pinigai reikalingi?
Aš irgi sakiau kad skolų už jį neatidavinėsiu, bet atidavinėjau
QUOTE(Osvile @ 2005 04 18, 18:12)
Tai cia todel kad vyras losia ?
QUOTE(Vaidullka @ 2005 04 26, 19:34)
Nebūtinai. Prieš kelis metus mano vyras irgi lošė, tik ačiū dievui su aparatais, tai sumos mažesnės. Bet man ir tiek užtekdavo
Skola yra skola, giminei, kaimynui ar svetimam žmogui. Visos temos neskaičiau, bet gal jis nesakė, kad lošimui pinigai reikalingi?
Aš irgi sakiau kad skolų už jį neatidavinėsiu, bet atidavinėjau
Na tie aparatai tai tik siemeckos