Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(daivinycia @ 2010 04 18, 12:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vasariuk, as tave baigiu isimylet (cia juokais hihihi.gif )
Teisingai sakai, mes cia visos Melynakrauje baram, kad ji sunui tarnauja. nono.gif
As irgi turiu paaugli (bus 17 birzely). Kai pas ji draugai ateina, jie sedi jo kambary, pavalgyt pasiima is saldytuvo patys. Nu *****, jeigu alaus sugeba patys nusipirkt (Vokietijoj leidzia nuo 16 metu), tai pavalgyt ar atsigert- tuo labiau. Ane? mirksiukas.gif
Man irgi nepatiktu, jei pas mane drauges butu ir tuo paciu metu vaikai i kambari landziot pradetu.  schmoll.gif
Antros zinutes puses ir as nelabai supratau..... unsure.gif
Melynakrauje, gal patikslinsi biski, ka?  mirksiukas.gif

Man patinka vyresnės, tai nieko tokio, jeigu pradedi mane įsimylėti smile.gif Pritariu, kad nereikia vaikams tarnauti, jeigu pas mane ateina draugai, tai aš rūpinuosi kuo juos pavaišinti, kai ateina pas mamą, rūpinasi ji (na dažniausiai vistiek rūpinuosi aš)....
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 18, 11:56)
Man patinka vyresnės,  tai nieko tokio, jeigu pradedi mane įsimylėti  smile.gif

swoon.gif mega_shok.gif
Miargos, jauciat?!?!?! Mes tuoj romana su Vasariu sukt pradesim..... ax.gif lotuliukas.gif
Pavydekit bebe.gif bebe.gif bebe.gif
Atsakyti
Labai pavydžiu ,daivinycia blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Melynakrauje, kas iš taviškių liūtas? Gal tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip supratau antra dalis buvo apie tai,kaip melynkrauje negaluodama,sunui kazka valgyt ruose, o sis paprasytas padeti negalejo.

priešingai kai ateina draugeliam arbatėlių prinešu, corno, kad tik prestižą kelt

kieno prestiza?
kad sunus turi mama-tarnaite? blink.gif prestizu to nepavadinciau, greiciau geda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 18 balandžio 2010 - 16:01
Upsi.. rimtai neaiškiai parašiau.. blush2.gif Ai, nekreipkit dėmesio ax.gif esmė, kad jis tartum labai greit pamiršo, kas atsitiko, ir dažnai skaudina neigdamas mano ligą ir kad man dabar viskas sunkiau.. Atleiskit nenoriu pasakot, tai rimta sunki istorija, o be to manau sutinku su Vasariu apie viešus aptarinėjimus, jau ankščiau rašiau, kad pati labai nejaukiai jaučiuos kalbėdama,tik kad nieko konkretaus nesakau, bendrai taip tik tarp kolegių pasitarimo formoi, tikrai nenorėčiau kad jis sužinotų, nes įsivaizduoju, kaip labai bjauriai jis pasijaustų, jau vien kad čia lankaus raukos..
Na beveik su viskuo yra daug aplinkybių, kurių pas jus nėra ir būtent tai įtakoja visokį tokį mano elgesį, tarkim draugai ateina į Mano kambarį (kompas čia)(niekada nelysčiau į jo kambarį).. be to asmeniškai su kai kuriais gerai sutariam, pabendraujam, o ir prisideda nuo seno supratimas svečius pavaišint. Ir šiaip tai žodis prestižas čia netiko, aš bandžiau pasakyt, kad stengiuos, jog jo draugam pas mus būtų gera..tik tiek.. Bet tiesa, kad gal per daug stengiuos ir jis paišnaudoja..
Dar kart pasidžiaugsiu užsukusiu Vasariu 4u.gif , tu visiškai teisus, tavo mamai pasisekė kad turi tokį protingą sūnų biggrin.gif 4u.gif Aš aišku kiek savanaudiškai ax.gif bet būtent, kad kitos pusės ir norisi išklausyt, kad geriau suprast thumbup.gif (PS moterų plepalai ne visad turi duoti naudos, jom kartais tiesiog reikia išsiliet..)
Atsakyti
Melynakrauje, as tave gerai suprantu. 4u.gif Norisi buti "sava, svajake". O svecius pavaisint- tai beveik pareiga. Mano vaiku draugai labai mielai lankosi pas mus. Todel, kad gerai ir laisvai cia jauciasi. As su jais ir duma balkone suplesiu, ir buterbrodu padarau baliukui, ir kartu kartais pasedziu, pabendraujam kaip lygus su lygiais, ir nelendu kur nereikia.Tai jaunimui labai patinka.
Kad taviskis raukosi, jog tu SM lankaisi, tai man rodos del to, kad jauni zmones yra isitikine, kad visoki forumai, catai ir kitos internetines bendravimo formos yra skirta TIK jiems, jauniems. Man irgi numeta kartais kokia replika- nu ar tau cia reikia, ko cia sedi prie kompo. lotuliukas.gif
As jau susidariau puiku vaizda, koki vaika tu turi, kokia pati esi. Viskas aukstumoj! thumbup.gif
Ach, ko mes, mamos, del tu vaiku nepadarytume...... ax.gif Ateis laikas kai jie savu vaiku tures, ir bus vel pasaka is pradziu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Murrrrrr wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif Jep, o mano noras ta saviake būt, jambeveik pasibjaurėjumą kelia lotuliukas.gif suprantu aš jį, ir kaip be proto gera, kad esu aš čia suprantama wub.gif 4u.gif Juk reikia žmogui nors kažkiek kažkokio palaikymo, o juk nėr pas mane kam.. negaliu gi užsvaigt, kad sūnus dar ir vietoj antros pusės mane palaikytų, išvis aš esu tos nuomonės, kad tėvai vaikus turi augint ir padėt ,o ne atvirkščiai, užtat ir pergyvenu, kad mokslam neturiu pajamų, bet viltis yra, seneliai minėjo, jog stengsis wub.gif kad tik tas lepūnėlis pats dar pasistengtų.. rolleyes.gif Jep, va ir galvoju o ką ir Vasaris pasakys apie per didelę mūsų meilę?..pati girdėjau kad tai blogiau už mušimą schmoll.gif , ale prieš instinktus nepakovosi (teisinuos ax.gif biggrin.gif ) mano gudrutis gi tai ir išnaudoja, sako kaip ten tau motiniški nesuveikia? lotuliukas.gif tipo turėčiau neįstengt nieko jam atsakyt biggrin.gif Man vis yra noras parodyt principą, mat kai paprašiau pajungt printerį, tai užsiputojo, kad netokiais žodžiais, o pats nė kart nėra man pasakęs prašau, valgyt ir prašo "ar gali padaryt" Žinoma galiu, ir ką? biggrin.gif ir ne tik tai galiu, bet tai ne prašymas padaryt, ot, na kolkas dar aš nieko, bet durnas noras ale pakeršyt reikalaujant ko jis reikalauja iš manęs..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 19, 13:07)
Murrrrrr wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif Jep, o mano noras ta saviake būt, jambeveik pasibjaurėjumą kelia lotuliukas.gif  suprantu aš jį, ir kaip be proto gera, kad esu aš čia suprantama wub.gif  4u.gif  Juk reikia žmogui nors kažkiek kažkokio palaikymo, o juk nėr pas mane kam.. negaliu gi užsvaigt, kad sūnus dar ir vietoj antros pusės mane palaikytų, išvis aš esu tos nuomonės, kad tėvai vaikus turi augint ir padėt ,o  ne atvirkščiai, užtat ir pergyvenu, kad mokslam neturiu pajamų, bet viltis yra, seneliai minėjo, jog stengsis wub.gif  kad tik tas lepūnėlis pats dar pasistengtų..  rolleyes.gif  Jep, va ir galvoju o ką ir Vasaris pasakys apie per didelę mūsų meilę?..pati girdėjau kad tai blogiau už mušimą schmoll.gif , ale prieš instinktus nepakovosi (teisinuos ax.gif  biggrin.gif ) mano gudrutis gi tai ir išnaudoja, sako kaip ten tau motiniški nesuveikia? lotuliukas.gif tipo turėčiau neįstengt nieko jam atsakyt biggrin.gif      Man vis yra noras parodyt principą, mat kai paprašiau pajungt printerį, tai užsiputojo, kad netokiais žodžiais, o pats nė kart nėra man pasakęs prašau, valgyt ir prašo "ar gali padaryt" Žinoma galiu, ir ką? biggrin.gif ir ne tik tai galiu, bet tai ne prašymas padaryt, ot, na kolkas dar aš nieko, bet durnas noras ale pakeršyt reikalaujant ko jis reikalauja iš manęs..

Kuom tas pasibjaurejimas pasireiskia?
Neziurint i visus "svajakiskumus" santykiuose turi buti aiski riba, apibrezianti vaiko ir tevu santykius. Per didelis draugiskumas daznai perauga i nepagarba. Tsakant, vel "sveiko proto" reikalas.
As nicnieko nedarau savo spygliui schmoll.gif, jei manes nepapraso. Juk liezuvis nenukris, o ir skamba tada visai kitaip. Jie irgi megsta, kad mes ju "paprasytume". Bent jau maniskis.....
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 19, 02:47)
Upsi.. rimtai neaiškiai parašiau..  blush2.gif  Ai, nekreipkit dėmesio ax.gif esmė, kad jis tartum labai greit pamiršo, kas atsitiko, ir dažnai skaudina neigdamas mano ligą ir kad man dabar viskas sunkiau.. Atleiskit nenoriu pasakot, tai rimta sunki istorija, o be to manau sutinku su Vasariu apie viešus aptarinėjimus, jau ankščiau rašiau, kad pati labai nejaukiai jaučiuos kalbėdama,tik kad nieko konkretaus nesakau, bendrai taip tik tarp kolegių pasitarimo formoi, tikrai nenorėčiau kad jis sužinotų, nes įsivaizduoju, kaip labai bjauriai jis pasijaustų, jau vien kad čia lankaus raukos..
Na beveik su viskuo yra daug aplinkybių, kurių pas jus nėra ir būtent tai įtakoja visokį tokį mano elgesį, tarkim draugai ateina į Mano kambarį (kompas čia)(niekada nelysčiau į jo kambarį).. be to asmeniškai su kai kuriais gerai sutariam, pabendraujam, o ir prisideda nuo seno supratimas svečius pavaišint. Ir šiaip tai žodis prestižas čia netiko, aš bandžiau pasakyt, kad stengiuos, jog jo draugam pas mus būtų gera..tik tiek.. Bet tiesa, kad gal per daug stengiuos ir jis paišnaudoja..
Dar kart pasidžiaugsiu užsukusiu Vasariu  4u.gif , tu visiškai teisus, tavo mamai pasisekė kad turi tokį protingą sūnų biggrin.gif  4u.gif Aš aišku kiek savanaudiškai ax.gif  bet būtent, kad kitos pusės ir norisi išklausyt, kad geriau suprast thumbup.gif  (PS moterų plepalai ne visad turi duoti naudos, jom kartais tiesiog reikia išsiliet..)

Jo draugai ateina ne pas jus, o pas jūsų sūnų. Taigi tegul stengiasi jis, kad jiems būtų gera pas jus. O sūnui padėti galite tada, kai jis jūsų pagalbos paprašo. Niekada nelyskite į akis siūlydama patarnauti. Ir nesijaudinkite, kad jūsų sūnus bjauriai pasijustų sužinojęs, kad jūs čia lankotės. Jam kaip tik turėtų būti gėda, kad jo mama ieško pagalbos internete norėdama geriau sutarti su savo vaiku (čia kalta ne jūs, o sūnus). Suprantu, kad jums reikia išsilieti, ir tai yra gerai smile.gif yra gerai, kai yra kas išklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 19, 16:44)
Jo draugai ateina ne pas jus, o pas jūsų sūnų. Taigi tegul stengiasi jis, kad jiems būtų gera pas jus. O sūnui padėti galite tada, kai jis jūsų pagalbos paprašo. Niekada nelyskite į akis siūlydama patarnauti. Ir nesijaudinkite, kad jūsų sūnus bjauriai pasijustų sužinojęs, kad jūs čia lankotės. Jam kaip tik turėtų būti gėda, kad jo mama ieško pagalbos internete norėdama geriau sutarti su savo vaiku (čia kalta ne jūs, o sūnus).  Suprantu, kad jums reikia išsilieti, ir tai yra gerai  smile.gif  yra gerai, kai yra kas išklauso  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 19, 13:42)
Melynakrauje, as tave gerai suprantu.  4u.gif  Norisi buti "sava, svajake". O svecius pavaisint- tai beveik pareiga. Mano vaiku draugai labai mielai lankosi pas mus. Todel, kad gerai ir laisvai cia jauciasi. As su jais ir duma balkone suplesiu, ir buterbrodu padarau baliukui, ir kartu kartais pasedziu, pabendraujam kaip lygus su lygiais, ir nelendu kur nereikia.Tai jaunimui labai patinka.
Kad taviskis raukosi, jog tu SM lankaisi, tai man rodos del to, kad jauni zmones yra isitikine, kad visoki forumai, catai ir kitos internetines bendravimo formos yra skirta TIK jiems, jauniems. Man irgi numeta kartais kokia replika- nu ar tau cia reikia, ko cia sedi prie kompo. lotuliukas.gif
As jau susidariau puiku vaizda, koki vaika tu turi, kokia pati esi. Viskas aukstumoj!  thumbup.gif
Ach, ko mes, mamos, del tu vaiku nepadarytume...... ax.gif  Ateis laikas kai jie savu vaiku tures, ir bus vel pasaka is pradziu..... mirksiukas.gif

Jūs esate panaši į mano mamą. Su ja galima kartu ir šampano, ir alaus išgerti, tiesiog be progos. Ji mano, kad geriau tegul vaikai geria prie tėvų akių, o ne jiems už akių. Ir aš sutinku su šiuo požiūriu. Mano mama manimi visiškai pasitiki, žino, kad jaučiu ribas. O vaikai turbūt raukosi, kad jūs sėdite SM forume dėl to, kad čia praleidžiate daug laiko. Ypač jeigu namuose vienas kompiuteris. Pas mus irgi taip būdavo. 5 žmonės namuose ir tik vienas kompas. Viskas išsisprendė, kai gavau aš sau kompą ir dabar visi gražiai pasidalinam. Aš norėčiau, kad mano draugai mano mama žavėtųsi, nes ji yra dar jauna ir graži moteris, na pasakysiu tiesiai šviesiai- kad pavydėtų, bet kad žavėtųsi ne dėl to, kad ji patarnauja.

Aišku kiekvienam savo mama yra geriausia smile.gif

(tikiuosi supratote ką noriu pasakyti, šiandien kažkaip mintys maišosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 19 balandžio 2010 - 15:57
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 19, 14:07)
Murrrrrr wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif Jep, o mano noras ta saviake būt, jambeveik pasibjaurėjumą kelia lotuliukas.gif  suprantu aš jį, ir kaip be proto gera, kad esu aš čia suprantama wub.gif  4u.gif  Juk reikia žmogui nors kažkiek kažkokio palaikymo, o juk nėr pas mane kam.. negaliu gi užsvaigt, kad sūnus dar ir vietoj antros pusės mane palaikytų, išvis aš esu tos nuomonės, kad tėvai vaikus turi augint ir padėt ,o   ne atvirkščiai, užtat ir pergyvenu, kad mokslam neturiu pajamų, bet viltis yra, seneliai minėjo, jog stengsis wub.gif  kad tik tas lepūnėlis pats dar pasistengtų..  rolleyes.gif   Jep, va ir galvoju o ką ir Vasaris pasakys apie per didelę mūsų meilę?..pati girdėjau kad tai blogiau už mušimą schmoll.gif , ale prieš instinktus nepakovosi (teisinuos ax.gif  biggrin.gif ) mano gudrutis gi tai ir išnaudoja, sako kaip ten tau motiniški nesuveikia? lotuliukas.gif tipo turėčiau neįstengt nieko jam atsakyt biggrin.gif      Man vis yra noras parodyt principą, mat kai paprašiau pajungt printerį, tai užsiputojo, kad netokiais žodžiais, o pats nė kart nėra man pasakęs prašau, valgyt ir prašo "ar gali padaryt" Žinoma galiu, ir ką? biggrin.gif ir ne tik tai galiu, bet tai ne prašymas padaryt, ot, na kolkas dar aš nieko, bet durnas noras ale pakeršyt reikalaujant ko jis reikalauja iš manęs..

Mano mama irgi pergyvena dėl mokslų, pinigų nėra, ypač kai dar 3 vaikai. Ji net galvoja mesti savo mokslus, nes visiems mokytis nebus galimybių, bet aš to neleisiu. Dar seneliai žadėjo padėti, taigi reikia tik noro, ir bus galimybės. Juk svarbiausia turėti noro, ar ne?

Savo vaikui jūs turėtumėte įstengti atsakyti. Pati rašote, jog jūsų sūnus mano, jog negalėtumėte įstengti jam kažko atsakyti. Tai yra labai blogai. Jis turi jausti ribas. Mano nuomone, jūs turėtumėte būti griežtesnė ir rodyti daugiau valdžios. Gal galėtumėte pasakyti kiek jūsų sūnui metų? Būna, kad aš paprašau mamos padaryti valgyti, bet ji atsako, kad tingi. Na ir kokia čia man problema? Pasidarau pats ir kitiems dar padarau. Tegul sūnus mokinasi valgį ruošti, amžinai su jumis juk negyvens. Jeigu jis neatliks savo pareigų, nedarys ko yra prašomas, neduokite pinigų, neišleiskite iš namų ir panašiai. Tada supras, kad negalima mamai sėdėti ant galvos, ir pagaliau supras, kad mama gali atsakyti.
Jūsų tikslas, kad sūnus suprastų, jog jūs esate ne tarnaitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 19 balandžio 2010 - 16:13