QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 19, 14:07)
Murrrrrr

Jep, o mano noras ta saviake būt, jambeveik pasibjaurėjumą kelia

suprantu aš jį, ir kaip be proto gera, kad esu aš čia suprantama

Juk reikia žmogui nors kažkiek kažkokio palaikymo, o juk nėr pas mane kam.. negaliu gi užsvaigt, kad sūnus dar ir vietoj antros pusės mane palaikytų, išvis aš esu tos nuomonės, kad tėvai vaikus turi augint ir padėt ,o ne atvirkščiai, užtat ir pergyvenu, kad mokslam neturiu pajamų, bet viltis yra, seneliai minėjo, jog stengsis

kad tik tas lepūnėlis pats dar pasistengtų..

Jep, va ir galvoju o ką ir Vasaris pasakys apie per didelę mūsų meilę?..pati girdėjau kad tai blogiau už mušimą

, ale prieš instinktus nepakovosi (teisinuos

) mano gudrutis gi tai ir išnaudoja, sako kaip ten tau motiniški nesuveikia?

tipo turėčiau neįstengt nieko jam atsakyt

Man vis yra noras parodyt principą, mat kai paprašiau pajungt printerį, tai užsiputojo, kad netokiais žodžiais, o pats nė kart nėra man pasakęs prašau, valgyt ir prašo "ar gali padaryt" Žinoma galiu, ir ką?

ir ne tik tai galiu, bet tai ne prašymas padaryt, ot, na kolkas dar aš nieko, bet durnas noras ale pakeršyt reikalaujant ko jis reikalauja iš manęs..
Mano mama irgi pergyvena dėl mokslų, pinigų nėra, ypač kai dar 3 vaikai. Ji net galvoja mesti savo mokslus, nes visiems mokytis nebus galimybių, bet aš to neleisiu. Dar seneliai žadėjo padėti, taigi reikia tik noro, ir bus galimybės. Juk svarbiausia turėti noro, ar ne?
Savo vaikui jūs turėtumėte įstengti atsakyti. Pati rašote, jog jūsų sūnus mano, jog negalėtumėte įstengti jam kažko atsakyti. Tai yra labai blogai. Jis turi jausti ribas. Mano nuomone, jūs turėtumėte būti griežtesnė ir rodyti daugiau valdžios. Gal galėtumėte pasakyti kiek jūsų sūnui metų? Būna, kad aš paprašau mamos padaryti valgyti, bet ji atsako, kad tingi. Na ir kokia čia man problema? Pasidarau pats ir kitiems dar padarau. Tegul sūnus mokinasi valgį ruošti, amžinai su jumis juk negyvens. Jeigu jis neatliks savo pareigų, nedarys ko yra prašomas, neduokite pinigų, neišleiskite iš namų ir panašiai. Tada supras, kad negalima mamai sėdėti ant galvos, ir pagaliau supras, kad mama gali atsakyti.
Jūsų tikslas, kad sūnus suprastų, jog jūs esate ne tarnaitė.