Kalbu apie zodiako ženklą liūtą.
Kartais ir tie jūsų patarimai būna panašesni pažeminimą. Aš taip pat viską padarau kaip mane pagiria, paglosto....kai paliepia, net nesiruošiu vargintis.
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 17, 19:51)
Kalbu apie zodiako ženklą liūtą.
Kartais ir tie jūsų patarimai būna panašesni pažeminimą. Aš taip pat viską padarau kaip mane pagiria, paglosto....kai paliepia, net nesiruošiu vargintis.
Kiek tau metų "liūtuk"(jei nepaslaptis)

QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 17, 18:55)
Aha, as irgi ka tik norejau paklaust....

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 17, 18:59)
O tu jis ar ji?

Gerai.
Kaip įveikti tinginystę? Totaliai nedaro namų darbų. O kai pasakai ,kad reikia pasedėti prie knygų, kad rezultatai būtų geresni, kad poto sunku bus norimą specialybę pasirinkti, darbą norimą sunku bus gauti. O atsakymas "nėra namų darbų (visada taip),varot ant manęs" Pasakyk stebuklingus žodžius, kurie paauglį paveiktų.

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 17, 17:59)

Kad patarimus dalinti, dar kokius 20 metelių nugyvenk, o tada jau rėžk

Iš kitos pusės, labai gerai tave suprantu - pati buvau tokia. Neduok Die, ką nors man palieps daryti ar sugėdins prie kitų....

Patarimai juk nemokami
O gal ką pritaikysiu
Mamų nuomonės daugmaž aiškios, įdomu kitos pusės nuomonę išgirsti.

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 17, 18:21)
Tai apsispręskit, dalinti patarimus ar ne ?
čia taisyklėse nėra rašoma, kad gali diskusijose dalyvauti tik poniutės, moteriškės.
čia taisyklėse nėra rašoma, kad gali diskusijose dalyvauti tik poniutės, moteriškės.
Nuomonė tavo yra tikrai įdomi. Tam ir renkamės čia, kad diskutuot ir bent kruopą teisybės surast. Tačiau būnant tavo metų taip autoritetingai pareikšti, kad tavo nuomonė yra vienintelė teisinga, mažų mažiausiai yra juokinga.
P.s. O į konkrečiai tau užduotą klausimą taip ir neatsakei...

QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 17, 20:13)
Gerai.
Kaip įveikti tinginystę? Totaliai nedaro namų darbų. O kai pasakai ,kad reikia pasedėti prie knygų, kad rezultatai būtų geresni, kad poto sunku bus norimą specialybę pasirinkti, darbą norimą sunku bus gauti. O atsakymas "nėra namų darbų (visada taip),varot ant manęs" Pasakyk stebuklingus žodžius, kurie paauglį paveiktų.

O kelintokas jūsų vaikas? Jeigu iki 10-os klasės, tai nepergyvenkit. Pats nelabai ruošdavau tuos namų darbus, tačiau žinojau, kad nuo 10-os klasės reikės susiimti. Ir susiėmiau. Ją baigiau labai gerai, iš 10-os klasės egzaminų gavau puikius įvertinimus, taip parodydamas kitiems, kad aš tikrai siekiu savo tikslų. Galiu patarti. Atsisėskit su savo vaiku prie interneto, pavaikščiokit po įvairių universitetų, kolegijų puslapius, ir pažiūrėkit kokių dalykų reikia stojant. Jūsų vaikas turi suprasti, kad šių dalykų jam tikrai reikės norint įstoti ir kažką pasiekti gyvenime, kad būtinai turi mokytis. Mes su mama taip darome. Atsisėdame ir naršome, žiūrime kur kokių dalykų stojant reikia, kokius balus reikia gauti iš egzaminų ir panašiai. Aš suprantu, kad man reikia, todėl ir mokausi. Suteikite savo vaikui šansą įrodyti, kad jis gali, ir kiek gali. Ir pastangas visada reikia įvertinti. Turėtų padėti.
Papildyta:
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 17, 20:27)
Nuomonė tavo yra tikrai įdomi. Tam ir renkamės čia, kad diskutuot ir bent kruopą teisybės surast. Tačiau būnant tavo metų taip autoritetingai pareikšti, kad tavo nuomonė yra vienintelė teisinga, mažų mažiausiai yra juokinga.

Ar aš autoritetingai taip pasakiau? Kur? Lyg ir atsakiau į visus man konkrečiai užduotus klausimus. Išskyrus vieną, kur klausė mergina aš ar vaikinas. Į jį neatsakysiu, nes turėtumėte pačios susiprasti iš mano nick'o ir nuotraukos avatare.