Man skyrėsi labai, pirmą gimdžiau daug sunkiau, nei antrą. Antras per pusvalandį gimė nuo skaudžiųjų sąrėmių pradžios
Kai tuo tarpu, pirmasis per 8 val
QUOTE(kepuryte @ 2010 10 24, 20:08)
antras zymiai lengviau, greiciau ir paprasciau
antra be nuskausminamuju maziau skaudejo nei pirma su epiduru 
O Jūs šviežiai iškepta mamytė. Sveikinu!!!!!
QUOTE(Tomana @ 2010 10 24, 21:57)
O Jūs šviežiai iškepta mamytė. Sveikinu!!!!!
Dekui
QUOTE(Juliuxs @ 2010 09 05, 21:10)
Pirmas - 7.5 val,antras - 1.5 val.Trecio jau tikriausiai reiks nebeplanuot,nes atleksiu i ligonine su vaiku ant ranku
Labai jau viskas greitai antra karta vyko,nespejau nei susikoncentruot,kai stumt reikejo 
Man pirmas 5 h. Ajazus, tikiuosi antras panasiai bus. I visus tolimesnius gimdymus buvau pradejus ziuret pro rozinius akinius - tikrai bus lengviau. Bet neseniai drauge prigasdino, kad buna, jog po pirmo lengvo antro neisgimdo, cz ir pan. 3 x tfu
Pirmas gimdymas mano buvo laaaaabai sunkus ir ilgas. Turėjau didelį stresą, todėl antram ryžausi tik po daugiau nei 5 metų pertraukos. O antras nepatikėsite per nepilna valandą pagimdžiau tiesiog pats išsoko, net gydytojai nespėjo susiorentuoti. Abtrą katr tikrai lengviau
QUOTE(luna @ 2010 11 01, 13:06)
Pas man vienodai... tiek su pirmu tiek su antru... atvaziavau su 5cm, nieko nejausdama...saremius pajauciau 8cm tiek pirma tiek antra karta... vaistu nenaudojau... pora skausmingu saremiu... 2 kartus stumiau ir
jau laikiau ant ranku 
Kaip faina - tokie lengvi ir greiti gimdymai
Pirmasis buvo ilgas,varginantis ir komplikuotas,o antrasis greitas,daug lengvesnis,palikęs neišdildomus laaaaabai malonius įspūdžius ir prisiminimus
Mano atveju, ne itin daug tesiskyre pirmas nuo antro gimdymo. Pirmas truko 1.5 val. antras 0.5 val. (abiem atvejais nuo saremiu pradzios ir vandenu nebegimo). Seip gal pirmas atrodo baisesnis, kadangi tiesiog nezinai kaip kas bus, o gimdant antra karta viskas aisku ir paprasta
QUOTE(Renatuska_J @ 2010 11 04, 16:03)
Seip gal pirmas atrodo baisesnis, kadangi tiesiog nezinai kaip kas bus, o gimdant antra karta viskas aisku ir paprasta 
Aš sakyčiau atvirkščiai - pirmą kartą nežinai ko laukti ir viską tik įsivaizduoji, kad galbūt taip ar taip, o antrą kartą, kai jau žinai, koks tai skausmas....
Man abu gimdymai buvo labai panašūs, nors pirmasis vyko su skatinančiais, taigi greitai bet gana skausmingai, o antrąjį kartą gimdžiau natūraliai, bet nepasakyčiau, kad ne taip skausmingai. Kita vertus, abu gimdymus skiria 5 metai, galbūt pojūčiai ir išblėso.