Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

sutinku su visom, kad antras yra greitesnis, bet ne lengvesnis. jei pimas nuo pradzios truko 10 val. ir tarp saremiu dar galejau pasnausti, tai antro saremiai prasidejo netiketai, po pusvalandzio jau negalejau pastoveti ant koju, turejau remtis i palange ar i lova, ir dar po 1,5 val. jau vyras laike suneli ant ranku. uztat po antro, nebuvo ne vieno pjuvio, plisimo, po 3 val. jau vaiksciojau koridoriais ir dalynausi dziaugsmu telefonu. jei kartais ir butu kada trecias, tai tikriausiai iki ligonines jau nespeciau nuvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little*lt @ 2012 05 30, 14:42)
sutinku su visom, kad antras yra greitesnis, bet ne lengvesnis. jei pimas nuo pradzios truko 10 val. ir tarp saremiu dar galejau pasnausti, tai antro saremiai prasidejo netiketai, po pusvalandzio jau negalejau pastoveti ant koju, turejau remtis i palange ar i lova, ir dar po 1,5 val. jau vyras laike suneli ant ranku. uztat po antro, nebuvo ne vieno pjuvio, plisimo, po 3 val. jau vaiksciojau koridoriais ir dalynausi dziaugsmu telefonu. jei kartais ir butu kada trecias, tai tikriausiai iki ligonines jau nespeciau nuvaziuoti  biggrin.gif

Tai gal Jusu vaikutis buvo mazas, kad taip greitai pagimdet? g.gif
Nors mano irgi antrasis gimdimas buvo dvigubai greitesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voje: 30 gegužės 2012 - 13:19
QUOTE(Voje @ 2012 05 30, 14:18)
Tai gal Jusu vaikutis buvo mazas, kad taip greitai pagimdet? g.gif
Nors mano irgi antrasis gimdimas buvo dvigubai greitesnis mirksiukas.gif

tai kad nelabai jau mazas, abu beveik po 4500 g. matyt tokia mano prigimtis tiesiog...
Atsakyti
Mano antrasis nebuvo greitesnis, panašiai truko kaip ir pirmas, gal valandą ilgiau. Tačiau tikrai lengvesnis. Pirmą kartą prisimenu kaip itin skausmingus sąrėmius nuo pat pradžių. O antrą kartą iki 6cm atsidarymo beveik nieko labai baisaus ir nepajutau. Paskui epidūrinis nuskausminimas ir skaudėjo tik baigiamojoj dalyj. O ir išstūmiau vaikelį daug greičiau ir lengviau nei pirmąsyk, nes tada daktaras turėjo pagelbėt.
Vakare jau šampaną gėriau smile.gif))
Atsakyti
antras daug lengviau ir greičiau...pirmas gimdymas truko val.skaiciuoju jau nuo to laiko kai nuvaziavau i gimdymo namus, neskaitant kad visa nakti nemiegojau nes vis paskaudendavo 4u.gif antras gimdymas truko nepilnai valandas, dabar laukiu trečio tikiuosi kad bus dar greičiau ir dar lengviau, nors esu visko girdejusi smile.gif
Atsakyti
Greitesnis, bet sunkesnis (nes nespėjau laiku paprašyt epidūro) ir išstūmimas buvo labai komplikuotas. Bet viskas gerai, kas gerai baigiasi ax.gif
Atsakyti
Pirmas ilgai ir skausmingai, bet traukiau iki galo naturaliai.
Antras cezaris, nes apsiverte pries pat gimdyma ir iskiso kulniuka.
Trecia pagimdziau barankas valgydama. Visus saremius pramiegojau. Tik pliurpt vandeniukas, ir stumti. biggrin.gif
Atsakyti
Lengvumu gal nelengvesnis, bet greitesnis smile.gif
Atsakyti
Na skaitant istorijas staistikai susidarau isvada, kad antras gimdymas ir lengvesnis ir greitesnis dazniausiai buna thumbup.gif
Del skausmu tai turbut ne visai maziau skauda, bet gimdymas ir yra gimdymas,o ne masazo procedura lotuliukas.gif

bet ka daryti, mamos, kad nekirptu klyno arba kad neplystu? blink.gif Man cia buvo baisiausias gimdymo padarinys... verysad.gif Po to tas siuvimas.. ir kai vietiniai nuskausminamieji vaistai issivaiksciojo, tai brrrr... uzpakalis kaip gerai atspardytas buvo doh.gif sakiu, kad geriau jau dar seremius pakentet doh.gif

Beje, gimdziau visikai naturaliai, be vaistu ax.gif
Atsakyti
Na mano pirmas gimdymas buvo labai lengvas thumbup.gif
Antras dar lengvesnis lotuliukas.gif jai buciau laukusi tos vadinamos reguliarios veiklos, tai gal ir namie buciau pagimdziusi lotuliukas.gif
Pirmaji isgimdziau per 3 saremius ir beveik neplysau, kelios siulytes te buvo biggrin.gif
Antra per 2 saremius ir ne neplysau thumbup.gif jau ant gimdymo stalo sedejau cool.gif
Sakau trecias bus turbut per 1 saremi ir nespesiu nei i masina ilipti lotuliukas.gif
Visom linkeciau tokiu gimdymu 4u.gif gimstamumas tikrai padidetu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Man kilo toks klausymėlis,kadangi laukiuosi pirmą kartą noriu paklausti ar sunkus pirmasis gimdymas?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelina.pal.: 16 birželio 2012 - 20:44
Į tokį klausimą atsakyti neįmanoma, nes tai labai individualu.. 4u.gif Jeigu kažkam jis buvo sunkus/lengvas, nereiškia, kad taip pat bus ir jums.. 4u.gif Man asmeniškai, pirmas gimdymas buvo sunkesnis nei antras ir trečias..
Atsakyti