Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Strazdaniuke,cia manau ne nuo laiko priklauso,o nuo zmogus,vienas pasimeta tokioj situacijoj,kitas ne... Mano antras irgi greitas 2.49 nuo pirmo saremio,nes i gimdykla nespejo nuvezti,pagimdziau palaitoj ant lovos,bet kvepuoti nepamirsau nei kartelio,tisiog galvoj visada sukau minti kepuoti kvepuoti.... biggrin.gif bet man tai padejo thumbup.gif ir dar aisku dujos thumbup.gif abu kartus gimdziau be epiduro.
Atsakyti
Su pirmaja prasikankinau 12 val...... o su antruju vos spejau nuvaziuot i ligonine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai daug lengvesnis pats gimdymas ...... nesijaudinkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2012 02 10, 04:06)
Antras siek tiek greitesnis bet toks pat skausmingas smile.gif

Visiskai pritariu smile.gif antras nestumas greitesnis,bet vistiek skausmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 06, 07:33)
Pirmo gimdyti atvaziavau su 6 cm ir be jokiu skausmu, tik jutau pilvo susitraukinejimus. Kazi kaip bus su antru smile.gif Labai tikiuos panasios istorijos, bet ir tikiuos, kad po gimdymo greiciau atsigausiu. Po pirmo gimdymo ir krauja perpyle ir anas galas deformavosi ziauriai. Kazi kaip isvengt hemorijaus? jis manes visiskai nekankina siaip, o va po gimdymo vos neisprotejau...

Vos ne kaip apie save skaiciau smile.gif
Su pirmu gimdymu atvaziavau be skausmu su 4.5 cm atsidarymu, tik susitraukinejimus jauciau, buciau jauciu taip iki pilnoatsidarymo isbuvus, jei ne budinti vista vandenis nuleido prie 6 cm atsidarymo gun_rifle.gif , tada ir prasidejo visas "smagumas" doh.gif . Gerai, kad viskas truko tik 3 val. O su antruoju jau su 6 cm nuvaziavau nieko nejausdama, pasiprasiau, kad paziuretu ant kedes, nes nuo ryto vis nugara pamausdavo, atvaziavau gultis i ligonine, turejo rytojaus diena pradet skatint. Patikrino-sako siandien gimdysi, 6 cm atsidarymas biggrin.gif . Pavaikstinejau pora valandu po skyriu, tada iskele i gimdykla, o as dar nieko nejauciau biggrin.gif , ten patikrinus buvo jau 9 cm atsidarymas thumbup.gif , tada kirpo vandenis ir jau tuoj turejom savo auksiuka wub.gif . Dabar kai pagalvoju, kazin ar buciau suspejus i ligonine, jei ta diena nebutu reikeje gultis doh.gif
O su tuo baisiu hemarojum, tai ir as vargo turejau po pirmojo gimdymo unsure.gif , tai po antrojo is karto po gimdymo emiausi veiksmu- susimaliau kavamale linu semenu ir dejau po pora sauksteliu i jogurta, varske kasdien ir nebuvo jokiu bedu mirksiukas.gif , pabandyk, kai prireiks 4u.gif .
Atsakyti
as pirma pagimdziau nuo vandenu nubegimo praeje buvo 6 val,dare epidura,prasivere kaklelis 10cm,bet vaikelis buvo ne toje pozoje,tai viskas baigesi cezariu.tada visai nebijojau tiesa sakant man buvo tik 15metu,

o dabar jau geguzes menesi gimss antras mano mazylis,tai bijau taip ziauriai kad atrodo kai nubegs vandenys iskart nualpsiu,bijau pati gimdyti.
Atsakyti
pimas gimdymas zymei lengvesni,kaip pasakyti?
antras gimdymas buvo zymei skaudesnis,kad daugiau tikrai negimdysiu,geriau tegu pjauna,jei gyvenime dar taip nutiks jei pastosiu,fuuuuuuuu... o buvau nusiteikusi ,kad lengvai pagimdysiu nes ir pirmas buvo nesunkus,kad buciau zinojusi fear.gif
Atsakyti
Antras gimdymas buvo greitesnis (tiesa sakant, zaibiskas) ir ramesnis, nes zinojau, ko laukti smile.gif
Tik vat po antrojo gimdymo beveik para buvo sunku vaikscioti, pilve lyg vakuumas baisus, riete i kamuoliuka, o po pirmojo, nors ir ilgesnio, galejau savo kojom nuo stalo nulipt ir vaikscioti smile.gif
man atrodo, cia kaip kam pasiseks... 4u.gif
Atsakyti
Man antras gimdymas buvo greitesnis ir lengvesnis. Tarp vaikų beveik dvejų metų skirtumas. Su pirmu skatino, leido epidurą, kirpo. Su antru be nuskausminamųjų, kirpo, bet nieko nejaučiau. Linkiu visoms lengvo ir greito gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 04 04, 10:44)

Tik vat po antrojo gimdymo beveik para buvo sunku vaikscioti, pilve lyg vakuumas baisus, riete i kamuoliuka, o po pirmojo, nors ir ilgesnio, galejau savo kojom nuo stalo nulipt ir vaikscioti  smile.gif
man atrodo, cia kaip kam pasiseks... 4u.gif

Man po antrojo gimdymo irgi gimda traukesi lb skaudziai doh.gif bet sake ir turi buti,kuo daugiau gimdymu,tuo skaudziau su kiekvienu,na bent taip man paaiskino,teko net antra para gerti nuskausminamuju...
Atsakyti
Antrasis sakyčiau lengvesnis. Nors gimdžiau jau po 8 m.
Aišku vėl kirpo.. toj pačioj vietoj, kaip ir pirmą kartą.
Nors ir buvau sutepta tuo stebuklinguoju brangiausiuoju geliu. Bet matyt randų jis nepratampo.. g.gif
Tik tiek, kad antrąjį gimdymą teko skatint, nes nutekėjus vandenims nebuvo sąrėmių. O paskui patys sąrėmiai truko daug trumpiau.

Nebijokit, bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Abu gimdymai man buvo vienodi - tiek jų eiga, tiek sunkumo atžvilgiu. Abejais neatsidarė gimdos keklelis, abejais leido ir skatinamuosius ir epidūrą...
Atsakyti
Antras buvo daug greitesnis, 5 ryto nuvaziavom i ligonine, o pries 9 jau laikiau dukryte wub.gif , tik kirpimo neisvengiau, nes nesitempe randas likes po pirmojo gimdymo, taigi mamytes nebijokit skausmu zinoma neisvengsit, jei gimdysit naturaliai, bet linkiu, kad viskas vyktu tai pat greitai kaip man thumbup.gif
Atsakyti