Strazdaniuke,cia manau ne nuo laiko priklauso,o nuo zmogus,vienas pasimeta tokioj situacijoj,kitas ne... Mano antras irgi greitas 2.49 nuo pirmo saremio,nes i gimdykla nespejo nuvezti,pagimdziau palaitoj ant lovos,bet kvepuoti nepamirsau nei kartelio,tisiog galvoj visada sukau minti kepuoti kvepuoti....
bet man tai padejo
ir dar aisku dujos
abu kartus gimdziau be epiduro.
Su pirmaja prasikankinau 12 val...... o su antruju vos spejau nuvaziuot i ligonine
tikrai daug lengvesnis pats gimdymas ...... nesijaudinkit
QUOTE(liolia79 @ 2012 02 10, 04:06)
Visiskai pritariu
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 06, 07:33)
Pirmo gimdyti atvaziavau su 6 cm ir be jokiu skausmu, tik jutau pilvo susitraukinejimus. Kazi kaip bus su antru
Labai tikiuos panasios istorijos, bet ir tikiuos, kad po gimdymo greiciau atsigausiu. Po pirmo gimdymo ir krauja perpyle ir anas galas deformavosi ziauriai. Kazi kaip isvengt hemorijaus? jis manes visiskai nekankina siaip, o va po gimdymo vos neisprotejau...
Vos ne kaip apie save skaiciau
Su pirmu gimdymu atvaziavau be skausmu su 4.5 cm atsidarymu, tik susitraukinejimus jauciau, buciau jauciu taip iki pilnoatsidarymo isbuvus, jei ne budinti vista vandenis nuleido prie 6 cm atsidarymo
O su tuo baisiu hemarojum, tai ir as vargo turejau po pirmojo gimdymo
as pirma pagimdziau nuo vandenu nubegimo praeje buvo 6 val,dare epidura,prasivere kaklelis 10cm,bet vaikelis buvo ne toje pozoje,tai viskas baigesi cezariu.tada visai nebijojau tiesa sakant man buvo tik 15metu,
o dabar jau geguzes menesi gimss antras mano mazylis,tai bijau taip ziauriai kad atrodo kai nubegs vandenys iskart nualpsiu,bijau pati gimdyti.
o dabar jau geguzes menesi gimss antras mano mazylis,tai bijau taip ziauriai kad atrodo kai nubegs vandenys iskart nualpsiu,bijau pati gimdyti.
pimas gimdymas zymei lengvesni,kaip pasakyti?
antras gimdymas buvo zymei skaudesnis,kad daugiau tikrai negimdysiu,geriau tegu pjauna,jei gyvenime dar taip nutiks jei pastosiu,fuuuuuuuu... o buvau nusiteikusi ,kad lengvai pagimdysiu nes ir pirmas buvo nesunkus,kad buciau zinojusi
antras gimdymas buvo zymei skaudesnis,kad daugiau tikrai negimdysiu,geriau tegu pjauna,jei gyvenime dar taip nutiks jei pastosiu,fuuuuuuuu... o buvau nusiteikusi ,kad lengvai pagimdysiu nes ir pirmas buvo nesunkus,kad buciau zinojusi
Antras gimdymas buvo greitesnis (tiesa sakant, zaibiskas) ir ramesnis, nes zinojau, ko laukti
Tik vat po antrojo gimdymo beveik para buvo sunku vaikscioti, pilve lyg vakuumas baisus, riete i kamuoliuka, o po pirmojo, nors ir ilgesnio, galejau savo kojom nuo stalo nulipt ir vaikscioti
man atrodo, cia kaip kam pasiseks...
Tik vat po antrojo gimdymo beveik para buvo sunku vaikscioti, pilve lyg vakuumas baisus, riete i kamuoliuka, o po pirmojo, nors ir ilgesnio, galejau savo kojom nuo stalo nulipt ir vaikscioti
Man antras gimdymas buvo greitesnis ir lengvesnis. Tarp vaikų beveik dvejų metų skirtumas. Su pirmu skatino, leido epidurą, kirpo. Su antru be nuskausminamųjų, kirpo, bet nieko nejaučiau. Linkiu visoms lengvo ir greito gimdymo
QUOTE(RitaRazi @ 2012 04 04, 10:44)
Man po antrojo gimdymo irgi gimda traukesi lb skaudziai
Antrasis sakyčiau lengvesnis. Nors gimdžiau jau po 8 m.
Aišku vėl kirpo.. toj pačioj vietoj, kaip ir pirmą kartą.
Nors ir buvau sutepta tuo stebuklinguoju brangiausiuoju geliu. Bet matyt randų jis nepratampo..
Tik tiek, kad antrąjį gimdymą teko skatint, nes nutekėjus vandenims nebuvo sąrėmių. O paskui patys sąrėmiai truko daug trumpiau.
Nebijokit, bus lengviau
Aišku vėl kirpo.. toj pačioj vietoj, kaip ir pirmą kartą.
Nors ir buvau sutepta tuo stebuklinguoju brangiausiuoju geliu. Bet matyt randų jis nepratampo..
Tik tiek, kad antrąjį gimdymą teko skatint, nes nutekėjus vandenims nebuvo sąrėmių. O paskui patys sąrėmiai truko daug trumpiau.
Nebijokit, bus lengviau
Antras buvo daug greitesnis, 5 ryto nuvaziavom i ligonine, o pries 9 jau laikiau dukryte
, tik kirpimo neisvengiau, nes nesitempe randas likes po pirmojo gimdymo, taigi mamytes nebijokit skausmu zinoma neisvengsit, jei gimdysit naturaliai, bet linkiu, kad viskas vyktu tai pat greitai kaip man