Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Letta @ 2007 05 16, 14:02)
Aš dar galvojau, negi Piršliai neturi prisistatyti svečiams g.gif Per visus turimus scenarijus perbėgau, ir niekur neradau unsure.gif Tai teko pačiai įterpinėti prisistatymą rolleyes.gif

manau, kad turi - grįžus ir susėdus prie stalo - prieš parodant santuokos liudijimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 16, 13:07)
manau, kad turi - grįžus ir susėdus prie stalo - prieš parodant santuokos liudijimą  ax.gif

Aha, būtent ten ir įterpiau savo prisistatymą smile.gif
Atsakyti
jei kam reikia galiu padaryti santuokos liudijima mirksiukas.gif

SANTUOKOS LIUDIJIMAS
(Testimonium matrimoniale)
Sutuoktinio vardas ir pavardė
(Nomen et cognomen sponsi)
Gimimo vieta ir data
(Locus et data nativitatis)
Krikšto vieta ir data
(Locus et data baptismi)
Civilinė būklė
(Status civilis)
Sutuoktinio tėvų vardai ir pavardės
(Nomina et cognomina parentum sponsi)
Sutuoktinės vardas ir pavardė
(Nomen et cognomen sponsae)
Gimimo vieta ir data
(Locus et data nativitatis)
Krikšto vieta ir data
(Locus et data baptismi)
Civilinė būklė
(Status civilis)
Sutuoktinės tėvų vardai ir pavardės
(Nomina et cognomina parentum sponsae)
Kada, kur ir kas
(Tempus, locus et
palaimino santuoką
minister celebrationis)
Santuokos liudininkai
(Testes celebrationis matrimonii)

A.V.
Klebono parašas
(Subscriptio parochi)
Sutuoktiniams per dešimt dienų nepateikus pranešimo apie šios santuokos
sudarymą civilinės metrikacijos įstaigai, civilines teisines pasekmes ši santuoka sukels nuo jos įtraukimo į valstybinę apskaitą momento.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 16 gegužės 2007 - 13:18
QUOTE(Letta @ 2007 05 16, 13:06)
Va va... Šito ir aš bijau unsure.gif Nors ramina, kad viskas bus gerai, kad visi svečiai savi ir paprasti, vistiek neramu... O kai dar Jaunieji pasako, kad visiškai pasitiki tavimi, ir kad žino, jog viskas ką padarysi bus puiku, dar didesnis atsakomybės akmuo užkrenta... Baisu scare.gif

Mums ta pati sako, kad pasitiki ir zino, kad viskas gerai praeis.

QUOTE(welkom1 @ 2007 05 16, 13:07)
issiunciau
4u.gif  blush2.gif

Aciu labai, siandien visa diena prasedejau prie pirmos temos, ten radau daug geros informacijos thumbup.gif Dabar tik liko viska susidelioti i vietas, kas tinka. Aciu visom uz idejas thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat galvoju, kad kai prasides vestuves, viskas eis savaime smile.gif)))
As kiek daug atmeciau geru ideju...nebus muilo burbulu per 1 valsa...nes paskui nesugebesim susokti pirsliu polkos-bus slydu:) reiks kur muilo burbulus pritaikyt gamtoj, kad padaryti grazias nuotraukas.
Atmeciau vakare balionus su saltom ugnelem-mum per brangu...
palikau tik lauza-kaip seimos zidini...svarbu, kad butu geras oras.
Gerai dar jaunojo sese daug geru zaidimu sugalvojo...tai kad kaip nors issisuksm.
O prisistatysim mes kai rinks komendantus...smile.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz pagalba, uz puikius patarimus ... Esam pakviesti pirsliais sesers vestuvese rugpjucio men. Tai buvo baisu, bet dabar tiek medziagos jusu visu pagalba turiu, kad, manau, tikrai sugebesim surengti grazia svente. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Galimas toks prisistatymas 4u.gif
Piršlys: Kaip jau žinome, šiame gausiame būryje yra susirinkusios dvi giminės ir ne tik. Todėl reikėtų mums visiems susipažinti. Taigi susipažinimą pradėsiu aš.
Aš, pilietis Piršlys, turintis melavimo, svetimoteriavimo, mergelių gundymo technologijos instituto, šeimos konstravimo fakulteto baigimo diplomą ir septynių su puse (7,5) metų praktinio darbo stažą, šiuo metu esu gerai išsilaikęs, vienintelis eksponatas Lietuvoje, todėl esu griežtai valstybės saugomas, globojamas ir įrašytas į Raudonąją knygą. O visada šalia manęs mano nuostabiausioji svočiutė.
Atsakyti
Sveikos, ir as stoju i jusu kluba. Mano sesuo siurpriza padare, tik penktadieni suzinojau, kad po menesio vestuves ir as su vyru busim liudininkais. Laiko katastrofiskai mazai. Sesuo nori, kad atlikciau svocios pareigas. Vakar visa diena rinkaus informacija, bet galvoje taip viskas susimakalavo. Radau tik tradicinius vestuviu scenarijus, o cia bus vestuves mieste, muzikantu nebus, zmoniu apie 20 tik. Gal kas galetu padet man ir pasiulyti kokiu variantu? Skaitant jusu zinutes, atrodote tokios pasikausciusios siame reikale. Jei kas galite, atsiuskite ka nors, meilas: ingrida*alderada.lt
zaidimu prisirankiojau, dar radau loterija. Truksta kazkokio scenarijaus, eiliskumo. Tiesa, rutu vainikelio nebus, nes jau per velu, laukiasi smile.gif
Atsakyti
Nu svočiukės padėkit man. Perskaičiau daug scenarijų ir visai susipainiojau. Kada nešamas tas židinys, Vienur - antrame užsėdime prie stalo, kitur pačioj pradžioj dar prieš komendantų rinkimą. Nu o kaip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2007 05 21, 22:35)
Nu svočiukės padėkit man. Perskaičiau daug scenarijų ir visai susipainiojau. Kada nešamas tas židinys, Vienur - antrame užsėdime prie stalo, kitur pačioj pradžioj dar prieš komendantų rinkimą. Nu o kaip turi būti?

Zidinys gali buti skirtingu metu inesamas. Geriausia butu jaunuju tevu paklausti. Nes musu jaunuju tevai pageidavo pacioje pradzioje, kol dar visi pakankamai neisisvente drinks_cheers.gif . Mat tai gan rimtas ir svarbus momentas.
Atsakyti
musu atveju tevai perduos zidini dar baznycioj, pats klebonas pasiule, todel prie stalo nieko nedarysim, tik kai prades tempti, visi nueisim prie lauzo (takelis su zvakem) ir ten jau nuo ju zidinio uzdegsim disziuli lauza...tada visi sveciai uzdegs saltas ugneles ur sudainuosim ilgiausiu metu...
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mes jau po visko biggrin.gif Istiesu buvo nuostabu,muzikantas sake kad dar tokio poilsio vestuvese nera turejes ax.gif Visu pirma dziaugiuosi kad buvo puikus oras thumbup.gif neskaitant kai kuriu nesklandumu is vakaro ir ryte (kirpeja mus pamirso blink.gif o ryte sugedo masina,pamirsom drabuzius antrai dienai doh.gif ) viskas ejosi kaip is pypkes cool.gif nors visko ka buvau suplanavusi nespejau panaudoti.... rolleyes.gif
Mes seimos zidiny nesem per antra uzsedima po teveliu pagerbimo. Buvau nupirkusi teveliams po papuosta zvake,ir jie visi kartu atejo ir perdave is kiekvienos seimos atskirai po kirbikstele is savo seimu zidiniu.....
Kadangi vestuves vyko sodyboje prie ezero tai 12 val paprasiau sveciu iseiti i lauka ir visiems nusileisti prie ezero sudainuoti jauniesiems ilgiausiu metu rolleyes.gif aisku jaunieji jau buvo isvarge, tai ejo burbedami doh.gif kam as cia visko prisigalvoju ir juos kankinu,nejau negalim ilgiausiu metu sudainuot ir prie stalo.....sveciai taip pat nesuprato kam juos i tamsa vedu.....o mes buvom paruose staigmen smile.gif iki ezero beveik vidurio radom nutiesta liepteli ,tai to lieptelio vidury pirslys su pabroliais paleido fejerverkus,iskart po ilgiausiu metu,staigmena pavyko nerealiai thumbup.gif jaunieji net apsiverke wub.gif
Istiesu pabandysiu savaitgali ideti keleta nuotraukyciu,o dabar klauskit kas idomu,pabandysiu padeti 4u.gif ax.gif
Atsakyti